Kösz a felvilágosítást, de tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mi Piqué és Fabregas helyzete közötti különbség. Nem beszélve arról, hogy az egyik védő, a másik középpályás, az értékben ez az elsődleges szempont. Ezzel csak azt sugalltam, hogy Fabregas sem égetően szükséges, mint ahogyan anno Piquét sem volt az. Olcsón vissza lehetett vásárolni ezért megtette ezt a klub. Az más dolog, hogy Ferguson azóta is veri a fejét a falba emiatt. Arra Pep sem számított, hogy így be fog robbanni.Pique azért került mindössze 5misibe mert Vidic és Ferdinand mögött mindössze kb. 10 meccset tudott játszani 3 év alatt, míg Fabregas az Arsenal csékája évek óta...
Azért hoztam fel ezt a példát, hogy Fabregast is csak akkor hoznám ha ennyiért ideadnák, mert jelen pillanatban közel sem létszükség. Erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy saját nevelésért főleg nem adnék sokat. Mindegy, ez az én álláspontom.
Valami olyasmi dereng tavalyról, hogy mintha 15-20 millió az az összeg amiért ezt megtehetné. Ez úgysem valósul meg, 8 éve van az Arsenalnal, nem fogja őket hátbatámadni.Előre leszögezném,h lehet hülyeséget írok, mert nem tudom, h működik a Bosman szabály, de Fabregas nem vásárolhatja ki magát!?