Tényleg vannak érdekes nézetek....
Én mindig reális voltam/vagyok, szóval az én véleményem röviden a mostani hírekről:
Sancheznek nagyon örülök, egy kis mágia költözhet vissza a játékunkba, ha Pep nem a 75. perc környékén számít rá.
Bojan tőlem is mehet, lehet, h fiatal, de akkor is vmi plusz hiányzik belőle, van helyette 4 tehetség, aki feltör a B-ből.
Villa hihetetlenül gyenge volt a szezon 2. felében, bár tény, h ő vérbeli középcsatár és egész idényben szélső volt, ezért esett vissza Eto'o is anno.
Fabregas szépen nyugodtan várjon még a kupákra vagy 10 évig Londonban.Jól tette, h elment anno, én is elmentem volna, de nyugodtan szedje ott össze a sérüléseit.31 millió + Thiago!?Még az is bolond, aki ezen egy pillanatra is elgondolkodik.A vezetők elmondták, h saját nevelésekért nem adnak ki horribilis összegeket, akkor ez legyen is így.
Maradjunk annyiba, h Wenger nem hiába kérné ellenbe Thiagot, hatalmas potenciál van a srácban.CSAK ŐT NE! Bár ilyen esetekben, vetődik fel az Assulinok névsora, pedig neki is már majdnem odaadták előre az aranylabdát, aztán sehol semmi.....