De, sokkal.Fecooo írta:megnéztem Villa statját...
átlagban 40 meccs fölött volt évente, nálunk 50 meccset játszott, ez nem sokkal több...
1: nem mindegy h hónapokig heti 2 mecscet játszot, vagy csak egyet
2. nem mindegy h betömörülő csapatok ellen őrlődsz folyamatosan vagy nem.
3. nem mindegy h bl elődöntőben gyilkolnak le vagy sem
4. itt nagyobb a nyomás
5. a középcsatárunk szinte mindig visszaesik szezon 2. felére kifullad az összes fenti ok miatt.
Kész. Meguntam. Annyira elegem van már ebből. Egy nagy halom idióta, aki mást se csinál, csak vár bármilyen hszt, amibe beleköthet h akkor majd lecsapjon. Az emberek itt megosztják a véleményüket, amit el kell fogadni, esetleg kulturált hangnemben(azt várhatom) leírod, hogy mivel nem értesz egyet. De itt az megy h vártok a "prédára". Ha valaki olyat ír, ami nem tetszik, lecsaptok, egyből leugatjátok.
Az utóbbi időben nem sok időm volt írni ide, így már szinte el is felejtkeztem, miért írtam egyre ritkábban. Az ilyenek miatt! Ameddig nem volt tele ostoba divatszurkolókkal az oldal, addig komoly, érdekes beszélgetések folytak. Mostanában ami megy, főleg itt az igazolások topikban, katasztrofális és szégyen! Gondolok itt a fifásokra, a kölykökre, akik nem értenek semmihez, a divatszurkolókra, vagy csak egyszerűen azokra, akik csak veszekedni jönnek!