Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
5ik alteregója a Bárninak, mozi film Tedről kb ezek.palesz77 írta:Mi volt a részekben? Szerintem fejből be tudnám lőni kb, de holnap biztos megmondom ha hazaérek...ultrasur írta:Ha valaki nézi a Tv-ben -CC- a HYMYM-et akkor megtudja mondani hányadik évad és hányadik részei mentek tegnap?
A tisztán látás miatt érdekelne.
Mi volt a részekben? Szerintem fejből be tudnám lőni kb, de holnap biztos megmondom ha hazaérek...ultrasur írta:Ha valaki nézi a Tv-ben -CC- a HYMYM-et akkor megtudja mondani hányadik évad és hányadik részei mentek tegnap?
A tisztán látás miatt érdekelne.
Szerintem is jó film, bár a 2-ben az egész démonos, egyházi sztori a háttérben elég kiábrándító... Mindenesetre jó kis film azért, érdemes megnézni!Bob_Marley írta:R.E.CLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
Szerintem jó volt
R.E.CLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
ezt a történetet már olvastam korábban a neten is.kennyke04 írta: jó volt, csak a végére kicsit eltévedt a fiatal korából való sztorival, mert a végén már scannelt, email stb.röntgenes rész is elég valószínűtlen. Persze nem mindig igazak a sztorik vagy jelentős a színezés, de legalább végig fogom a hasam
Hadházi adja elő tényleg legjobban
jó volt, csak a végére kicsit eltévedt a fiatal korából való sztorival, mert a végén már scannelt, email stb.ozsimiki írta:miihii írta:Sóderklubbot nézitek,ugye?![]()
Hadházi mekkora volt márelőadni, ő adja legjobban elő, és most a sztori is NO1 volt D:
miihii írta:Sóderklubbot nézitek,ugye?![]()
Hadházi mekkora volt már
Az a film annyira ijesztő, mint egy palotapincsi...lui1698 írta:Állítólag a Paranormal Activity ijesztő. (mondjuk én végigröhögtemLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
)
Én végig se bírtam nézni, olyan szharlui1698 írta:Állítólag a Paranormal Activity ijesztő. (mondjuk én végigröhögtemLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
)
Állítólag a Paranormal Activity ijesztő. (mondjuk én végigröhögtemLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
Valaki látta már? Amúgy már rég fönt van torrent oldalakon, de nem mertem leszednisjd írta:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi606969113/
Nekem senki ne mondja ez után, hogy a norvégok nem beteg emberek
Én is a The Grudge - Az Átok című filmet ajánlom neked!Logan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
Nekem a Barlang meg az Átok olyan, most ezek jutnak hirtelen eszembe, ezek a kedvenceim a műfajbanLogan10 írta:Tud valaki ijesztő horrorfilmet??![]()
az egy alap sorozat, összes évada. ha még vannak gyengébbek is, akkor is kötelező azoknak, akik kicsit is szeretik az akció filmeket pl.visca el barca írta:tegnap befejeztem nagy kinok kozepette a 24 1. évadját, és ma nem tudom milyen indittatasbol, de nekiálltam a másodiknak.
sokkal de sokkal jobb.
Csatlakozom! Kb egy hete néztem, nekem is tetszett nagyon. A film elejétől a végéig élvezhető, rég láttam olyat ami ennyire tetszett, ajánlani tudom én is!Fernando írta:Csúcshatás:
Nagyon jó sztori, izgalmas film, lekötött eléggé, kár, hogy De Niro csak a film felétől jön a képbe. 10/8.5.
Gagyi. Átrajzolt maszlag. Nekem nem jött be. Semmi se übereli a Zedet. Nekem a "filléres" maszlagok is bejöttek.Fecooo írta:a DBZ azért 292 részes, mert tele van ún. "fillerekkel", azaz töltelék részekkel...soadroli írta:Dragon Ball fanok!!
A DB Kai az a DBZ-nek a modernebb változata? Szóval a történet ugyanaz?![]()
a Dragon Ball Kai csak annyiban tér el az eredeti DBZ-től, hogy nincsenek benne ezek a fillerek
nah meg megújult intro