Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értek egyet. Láthattuk,hogy Nadal feljebb tudja emelni a szintjét itt, és arra már nincs válasza Rogernek. Ha elmegy az első szett, megteszi ezt a 2.-tól kezdve. Bár az igaz, hogy talán most nyújtotta legkevesebb ideig az űrteniszt a döntőben, viszont nem is volt nagyon rákényszerítve. Amikor pedig elment a 3.szett, előszedte.piton írta:Nyerhető lett volna ez a döntő, az első szetten ment el a győzelem sztem.
ozsimiki írta:
4.ben láthatjuk remélem,hogy Rafa is ismét felpörög, és eldönti.
Sztem az is nyugodtan nevezhető szerencsének, amikor Nadal épp, h elér egy labdát, és rápattan neki a vonalra v. legalábbis a környékére. Ilyenből azért volt jó pár.ozsimiki írta: Lg!
mi a szerencse? az,h a másik nem üti pályára szett lasztinál? mert abból 1 volt, és inkább a hálón megpattanók a szerencsések szntem, amiből nem igen volt.
Federer csak az első 3 game-ben volt jobb Nadalnal az első szettben is.
Azért ezen a meccsen a spanyolnak több volt, és elég fontos pillanatokban főleg az első szettben volt ennek jelentősége. A második szettbe nem lehet belekötni, itt valóban jobb Nadal.ozsimiki írta:Ahogy mindenkine néha piszok szerencséje vanLG írta:Azért Nadalnak néha piszok szerencséje is van, pl. az első szettben az is kellett a fordításhoz.Federernek is, Djokonak is, Nadalnak is. Nem ezért vezet a spanyol
Ahogy mindenkine néha piszok szerencséje vanLG írta:Azért Nadalnak néha piszok szerencséje is van, pl. az első szettben az is kellett a fordításhoz.
piton írta:Na ezt mért kérded? Ha vki 30 évesen eljut egy GS döntőbe és ott kikap FEJBEN az már szégyen? Persze reménykedem, h nem ezért kérdezted.Game90 írta:Federer mikor akar visszavonulni?
Egy Wimbledonban, ha úgy játszik mint az 1 szett elején, meg Djoko ellen, simán nyerheti a tornát. Nála a salak a leggyengébb láncszem, de itt is a 2. legjobb Rafa után.
Tudtam, hogy elfelejtettem valamit: kirakni egy szmájlit...daffy írta:salakon nadal van otthon. fejbe fel kell dolgoznia federernek,hogy ez szokott itt lenni és folytatni a karriert. jön még 2 nagy torna az évben,van lehetőség a győzelemreGame90 írta:Federer mikor akar visszavonulni?
most nem a piszkálódásé az idő, ne is úgy vedd, de azért neki is illene egyszer legalább megvernie "otthon" Rafát, Nadal már megverte Wimbledonban (ami az ő otthona ugye, ha már a salak Rafáé) döntőben.piton írta: Nála a salak a leggyengébb láncszem, de itt is a 2. legjobb Rafa után.
Na ezt mért kérded? Ha vki 30 évesen eljut egy GS döntőbe és ott kikap FEJBEN az már szégyen? Persze reménykedem, h nem ezért kérdezted.Game90 írta:Federer mikor akar visszavonulni?
salakon nadal van otthon. fejbe fel kell dolgoznia federernek,hogy ez szokott itt lenni és folytatni a karriert. jön még 2 nagy torna az évben,van lehetőség a győzelemreGame90 írta:Federer mikor akar visszavonulni?
igaz, de azt is illik megjegyezni, hogy ez csak egy break előny volt.S.Agüero írta:5-2 volt
Meg is van az első szett. 7-5. Jöhet a második.