gergo9 írta:lijacska írta:
Alapjába véve zavar a doppingolás.De nekem ne mondja senki, hogy ha hozzáfogok dopppingolni meg edzeni, megtanulhatom azt a Nadal ütést.
Vannak még balkezesek egyik sem tud úgy ütni.
Nem akarom tovább ragozni,csak ezt várom, legyen ismét valaki egyedi stílusban nagyon jó, ne csak fellángolásokat lássak.
Nem is, de a dopping abban segít hogy a 5. szettben is ugyanúgy meg tudja ütni mint az elsőben ugyanúgy érje el, ugyanolyan erősen élesen dobálja vissza.
Spanyolok mindensport terén a legjobban legügyesebben koxoló sportolók, és ez alól Nadal sem kivétel.
Itt ne kezdjétek nekem ezt a hülyeséget, nézz rá az emberre, nézz rá 17évesen is, azért csak tehet róla kox nélkül is,hogy jobban bírja a teste, mint a többinek nem? Már csak az hiányzik hogy az ellendrukkerek azzal jöjjenek,hogy koxol, míg a többiek nem,és ezért nyer. ja hát hogyne. Az senkit se zavarjon,hogy 3 szettben is nyer kismilliószor, akkor pedig ugyanolyan állapotban van még mindenki, ilyen magas szinten, ahol ők játszanak.
Tudom, hogy nyíltan nem írta senki,h ezért nyerne, de már az sértő, hogy felmerül ez a szó itt, egy ilyen sportember kárára, mint Nadal. Példát vehetne róla az egész sportvilág, sok-sok világsztárral az élen, hogy hogy kell megőrizni az emberségét, szerénységét akkor is ha minden róla szól.
Ma csajoknál hajrá Schiavone!
LG írta:Gratulálok Federernek, sajnos megérdemelte tegnap a győzelmet el kell ismerni. A döntőben most már neki szurkolok, de sztem Nadalé lesz a győzelem, és így marad világelső.

elég szomorú is lett volna, ha Djoko csak azzal is világelső lett volna ha döntőzik, és tegyük fel Nadal elveri...namármost úgy veszti el a világelsőséget valaki,hogy 3! GSen továbbra is címvédő, szép...és az utóbbi 5ből 4et megnyer, míg aki átveszi tőle, csak 1et...
nagyobb különbség kellene,hogy legyen a GS pontok és az 1000es versenyek között, de Djoko idén világelső lesz, vagy már Wimbledonban,vagy US-Openen, mert Nadalnak mindkettőt hozni kell, míg neki elég ha pl továbbjut Wimbledonban mint tavaly....
de nem sokáig marad ott, kb jövő év Februárig,vagy Márciusig...