Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
15.00 eurosportXaviMessifan írta:mikor lesz a meccs? Federer-Nadal?
Csupán aztért írok, hogy azt értsd meg, akár jelen vagy az élsportban a "kox", akár nincs, ha már leírod egy-egy sportolóhoz, igenis megbélyegzed, miközben nem attól zseni a zseni, Nadal nem attól üt olyanokat, amilyeneket, Federer sem attól lett zseni, és Xavi & Messi sem azért ad olyan lasztikat,és választ olyan megoldásokat...azaz NEM AZ A LÉNYEGI PONT.gergo9 írta:....
Nem tudom ott azért lehetett érezni hogy általánosítottam.ozsimiki írta: Tegyük fel,hogy mindenki doppingol vmilyen szinten. Akkor is, már jöttél azzal,h Nadal emiatt jó, emiatt nyer 5 szettben, "mert akkor is fog az agya,stb,stb,stb, odaér,meg miegymás". szóval csak belemagyaráztad,hogy enélkül nem nőne az ellenfelei fölé hosszabb meccseken, meg ilyesmik. És ez kummára nem igaz, és teljesen sértő rá nézve is,meg a szurkolóira is.
Szóval ha már Te, ebben teljesen hiszel (mindenki doppingol), akkor ne akard már Nadalt jobban belekeverni, mint mást, és az eredményeit ennek jobban betudni, mint másnak. Kösz
Én nem dugom a fejem a homokba a Barcelona esetén sem.egy példa: maradjunk ennél a vonalnál,hogy mindenki doppingol, ki nem lenne felháborodva, ha Xavi nevét (aki szintén hasonlóan szerény,és példamutató világklasszis mint Nadal) szintén ezzel azonosítanák, és jönnének ilyen hülyeségekkel, hogy azért nem lankad a figyelme a 80.percben sem, és képes pazar megoldáskra, stb,stb,stb. Biztos mindenki bólogatna, meg egyetértene.
Mint a köpködés meg a s*ggvakarás?ozsimiki írta:Tegyük fel,hogy mindenki doppingol vmilyen szinten. Akkor is, már jöttél azzal,h Nadal emiatt jó, emiatt nyer 5 szettben, "mert akkor is fog az agya,stb,stb,stb, odaér,meg miegymás". szóval csak belemagyaráztad,hogy enélkül nem nőne az ellenfelei fölé hosszabb meccseken, meg ilyesmik. És ez kummára nem igaz, és teljesen sértő rá nézve is,meg a szurkolóira is.gergo9 írta: Ezt megint csak belemagyarázod. Nem csak St. Nadalt kevertem bele hanem az élsportot és leírtam hogy ezalól ő sem kivétel, szimplán csak a kollégát kiegészítettem.
Pár éve én is ezen az oldalon áltam mint most ti.
Aztán anno leültem beszélgetni erről az akkori edzőmmel. Elképzelhetetlen az élsport dopping nélkül.
Még sakkozók is buktak. Ami azért már tényleg vicc kategória.
Rengeteg cucc kimutathatatlan régen ugye az EPO amit ugye tolt Armstrong is hírek szerint csak ugye még akkor nem tudták hogy az az.
Vagy a HGH, amit szintén nehéz vagy emlékeim szerint nem is lehet kimutatni.
Ez olyan előny amit genetikával nem lehet ledolgozni.
Spanyolok sztem világszerte elsők ebben , lásd pl Fuentes a Touros doppingdoki akivel minket is vádoltak hogy kapcsolatban állunk vele. Mármint a Cadene Cope rádió.
Aztán az egyik rokona mondta hogy ha elmondana mindent amit tud Fuentes munkásságáról akkor romba dőlne az egész spanyol élsport.
A probléma ott kezdődik hogy amatőr szinten nem nagyon ellenőriznek, aztán koxhoz hozzzájutni egyszerűbb lassan mint egy kiló kenyérhez.
Nem is túl drága, kiegészítőkhöz képest jóval olcsóbb aztán nagyon rövid idő alatt nagyon látványos. Ez meg minden h*lye számára vonzó.
szóval én itt és most abbahagyom ezt a témát, utoljára leírom, egy olyan sportolót kisebbítetek, aki rengeteg értéket,és példát hozott ebbe a sportba.
Tegyük fel,hogy mindenki doppingol vmilyen szinten. Akkor is, már jöttél azzal,h Nadal emiatt jó, emiatt nyer 5 szettben, "mert akkor is fog az agya,stb,stb,stb, odaér,meg miegymás". szóval csak belemagyaráztad,hogy enélkül nem nőne az ellenfelei fölé hosszabb meccseken, meg ilyesmik. És ez kummára nem igaz, és teljesen sértő rá nézve is,meg a szurkolóira is.gergo9 írta:Ezt megint csak belemagyarázod. Nem csak St. Nadalt kevertem bele hanem az élsportot és leírtam hogy ezalól ő sem kivétel, szimplán csak a kollégát kiegészítettem.ozsimiki írta: Bár nem tudom milyen ellenszenvnek kell legyen valakiben (és főleg,h miért), hogy Rafael Nadal-t ne ismerje el maximálisan, és ez nem egyenlő azzal,hogy szeresse is. +még idekeverje a koxot is, de szép volt,
Pár éve én is ezen az oldalon áltam mint most ti.
Aztán anno leültem beszélgetni erről az akkori edzőmmel. Elképzelhetetlen az élsport dopping nélkül.
Még sakkozók is buktak. Ami azért már tényleg vicc kategória.
Rengeteg cucc kimutathatatlan régen ugye az EPO amit ugye tolt Armstrong is hírek szerint csak ugye még akkor nem tudták hogy az az.
Vagy a HGH, amit szintén nehéz vagy emlékeim szerint nem is lehet kimutatni.
Ez olyan előny amit genetikával nem lehet ledolgozni.
Spanyolok sztem világszerte elsők ebben , lásd pl Fuentes a Touros doppingdoki akivel minket is vádoltak hogy kapcsolatban állunk vele. Mármint a Cadene Cope rádió.
Aztán az egyik rokona mondta hogy ha elmondana mindent amit tud Fuentes munkásságáról akkor romba dőlne az egész spanyol élsport.
A probléma ott kezdődik hogy amatőr szinten nem nagyon ellenőriznek, aztán koxhoz hozzzájutni egyszerűbb lassan mint egy kiló kenyérhez.
Nem is túl drága, kiegészítőkhöz képest jóval olcsóbb aztán nagyon rövid idő alatt nagyon látványos. Ez meg minden h*lye számára vonzó.
Ezt megint csak belemagyarázod. Nem csak St. Nadalt kevertem bele hanem az élsportot és leírtam hogy ezalól ő sem kivétel, szimplán csak a kollégát kiegészítettem.ozsimiki írta: Bár nem tudom milyen ellenszenvnek kell legyen valakiben (és főleg,h miért), hogy Rafael Nadal-t ne ismerje el maximálisan, és ez nem egyenlő azzal,hogy szeresse is. +még idekeverje a koxot is, de szép volt,
Nah egy újabb közös ppnt.lijacska írta: Amit szeretnék, hogy idén a Wimbledon Roddick húzza be, s utánna vonuljon vissza.
Annyira bosszant,hogy nem tudott többet fejlődni.Idegesít ha visszagondolok az utolsó Federer elleni döntőre.
Én ott láttam a legjobb teniszét.Kár hogy nem volt elég.
3-0 a tiebreakben nem volt elveszítve,kintről úgy tűnt hogy fejben feladta,rossz döntések hozatalával.ozsimiki írta:Na Li- Schiavone
de a tie breakben sokat hibázott, és simán kikapott. (7-0)
a női ág számomra elég meglepően alakult. sharapova rendkívül meggyőzően játszott,majd látszólag simán kiesett. a legjobb 4 között is li-nek volt a fogadóirodák szerint a legkevesebb esélye a végső győzelemre,mégis megnyerte. minden tiszteletem a kínai hölgyé,mert nem mindennapit küzdött a tornán. megérdemelteozsimiki írta:Na Li- Schiavone
6-4,7-6
megérdemelte Li, jobb volt. Francesca csak a 2.szett közepétől játszott jól,de a tie breakben sokat hibázott, és simán kikapott. (7-0)
Holnap pedig jön A MECCS: Nadal-Federer
VAMOS RAFA!!!
Kox már amatőr szinten is bőven jelen van nem igazán számít hogy 17 vagy 35éves. Természetesen tenni is kell mellé de a spanyolok élen vannak ebben tökéletesen tudják hogy kell ezt felépíteni, vmennyire persze a genetika is szerepet játszik azért.ozsimiki írta: Itt ne kezdjétek nekem ezt a hülyeséget, nézz rá az emberre, nézz rá 17évesen is, azért csak tehet róla kox nélkül is,hogy jobban bírja a teste, mint a többinek nem? Már csak az hiányzik hogy az ellendrukkerek azzal jöjjenek,hogy koxol, míg a többiek nem,és ezért nyer. ja hát hogyne. Az senkit se zavarjon,hogy 3 szettben is nyer kismilliószor, akkor pedig ugyanolyan állapotban van még mindenki, ilyen magas szinten, ahol ők játszanak.
Itt ne kezdjétek nekem ezt a hülyeséget, nézz rá az emberre, nézz rá 17évesen is, azért csak tehet róla kox nélkül is,hogy jobban bírja a teste, mint a többinek nem? Már csak az hiányzik hogy az ellendrukkerek azzal jöjjenek,hogy koxol, míg a többiek nem,és ezért nyer. ja hát hogyne. Az senkit se zavarjon,hogy 3 szettben is nyer kismilliószor, akkor pedig ugyanolyan állapotban van még mindenki, ilyen magas szinten, ahol ők játszanak.gergo9 írta:Nem is, de a dopping abban segít hogy a 5. szettben is ugyanúgy meg tudja ütni mint az elsőben ugyanúgy érje el, ugyanolyan erősen élesen dobálja vissza.lijacska írta:
Alapjába véve zavar a doppingolás.De nekem ne mondja senki, hogy ha hozzáfogok dopppingolni meg edzeni, megtanulhatom azt a Nadal ütést.
Vannak még balkezesek egyik sem tud úgy ütni.
Nem akarom tovább ragozni,csak ezt várom, legyen ismét valaki egyedi stílusban nagyon jó, ne csak fellángolásokat lássak.
Spanyolok mindensport terén a legjobban legügyesebben koxoló sportolók, és ez alól Nadal sem kivétel.
elég szomorú is lett volna, ha Djoko csak azzal is világelső lett volna ha döntőzik, és tegyük fel Nadal elveri...namármost úgy veszti el a világelsőséget valaki,hogy 3! GSen továbbra is címvédő, szép...és az utóbbi 5ből 4et megnyer, míg aki átveszi tőle, csak 1et...LG írta:Gratulálok Federernek, sajnos megérdemelte tegnap a győzelmet el kell ismerni. A döntőben most már neki szurkolok, de sztem Nadalé lesz a győzelem, és így marad világelső.