a 40 milla az rengeteg. remélem mourinho kordában tudja tartani. így viszont érdekelne aguero ügye,mert ha ő is jönne,akkor higu lapátra kerül.Barca_10 írta:Nem tudom ki mit gondol, de szerintem ez a 40 milla sok érte.Oké Brazíliában bizonyított,tehetséges,fiatal játékos, de picit zsákbamacska is..daffy írta:egyre több forrás hozza le,hogy neymar a realé. kb 40 milla az ár,5 évre ír alá és 2 millát kereshet évente. egyelőre semmi hivatalos nincs róla.
nagyon kinéz még egy maicon vagy coentrao és egy belső kp.
Mindenesetre sok sikert neki nálatok.
Barça vs. Real - El Clásico
Nem tudom ki mit gondol, de szerintem ez a 40 milla sok érte.Oké Brazíliában bizonyított,tehetséges,fiatal játékos, de picit zsákbamacska is..daffy írta:egyre több forrás hozza le,hogy neymar a realé. kb 40 milla az ár,5 évre ír alá és 2 millát kereshet évente. egyelőre semmi hivatalos nincs róla.
Mindenesetre sok sikert neki nálatok.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
egyre több forrás hozza le,hogy neymar a realé. kb 40 milla az ár,5 évre ír alá és 2 millát kereshet évente. egyelőre semmi hivatalos nincs róla.
Ez mekkora humor...Messa írta:Nemtudom volt-e már, ha igen akkor bocsi![]()

Hala Madrid!
Viva Espana!
Viva Espana!
M'vila nagyon beválhat és hosszabb távú megoldás is lehet, mint egy Essien. Ő nagy igazolás lenne szerintem, nagyon jónak tűnt a srác, amikor láttam játszani.
maicon vagy coentrao lesz ebből. azt is el tudom képzelni,hogy azért ekkora a csent doentrao körül,mert maiconra várunk. jelenleg marcelo és arbeloa a két szélső védőnk,ramos kényszerűségből játszik ott. még 1 mindenképp kell,de csak 1. nálam coentrao nem kell,mert ugyan nagyon csípem,de jobbra hülyeség megvenni,balra meg ott van marci. maicon 20 millió alatt,de inkább 15 körül jöhet,többet már nem adnék érte. ez esetben carvalho lehet a padozó. pepe max a barca ellen játszik a kp-n,de a romboláson kívül semmire nem jó ott,így értelme nincs.Fecooo írta: hm...
ha Maicon érkezik, akkor minek Coentrao ?(arról volt szó, h lehet, h ő menne jobbra...) nem lenne egészségtelen Coentrao és Marcelo egy posztra? vagy esetleg Coentrao hol jobboson, hol baloson játszana?
ha érkezik Maicon, akkor Ramos visszamegy középre, de kinek a helyére? Pepe végleg felkerülne kp-ra Alonso mellé, vagy Carvalho lenne az állandó csere? ha előbbi, akkor viszont Khedira végképp feleslegessé válik...
szerinted?
essien nagy álmom,de félek,hogy egy újabb kaka transzfer lenne és még drága is,így m'vilát hoznám. a mu is szívesen látná és ha sir alexnek is tetszik,az már eleve egy jó pont. a támadó részleg rendben van,neymar kell jövőre,oszt kész.
hm...daffy írta:egy két hír a közelmúltból:
-lass távozása miatt a realnál az essien,m'vila,sissoko trió egyike lehet a befutó.
-egyre több hír van maicon esetleges érkezéséről
-coentrao körül nagy a csend
-neymarra kötni akar a csapat egy "előszerződést",miszerint jövőre érkezne és addig marad a santosban.
-az aguero ügy még mindig nyitott.
nálam ez egy m'vila,neymar duó lenne és bepróbálnám sagna-t.
ha Maicon érkezik, akkor minek Coentrao ?(arról volt szó, h lehet, h ő menne jobbra...) nem lenne egészségtelen Coentrao és Marcelo egy posztra? vagy esetleg Coentrao hol jobboson, hol baloson játszana?
ha érkezik Maicon, akkor Ramos visszamegy középre, de kinek a helyére? Pepe végleg felkerülne kp-ra Alonso mellé, vagy Carvalho lenne az állandó csere? ha előbbi, akkor viszont Khedira végképp feleslegessé válik...
szerinted?
egy két hír a közelmúltból:
-lass távozása miatt a realnál az essien,m'vila,sissoko trió egyike lehet a befutó.
-neymarra kötni akar a csapat egy "előszerződést",miszerint jövőre érkezne és addig marad a santosban.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemtudom volt-e már, ha igen akkor bocsi

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
én is így emlékszem.Chino írta:Szerintem erős túlzás, hogy Kun nem tud többet Benzemánál. De ez szvsz.
Én igazán azt nem értem miért kellett Canalest megint elküldeni és hozni helyette Callejont. Nagy erősítés lenne sztem a Madridnak egy év múlva simán ott lehetne a kezdő közelében. Dehát Mou nem számol vele, ami sztem hiba, de ez legyen az ő gondjuk.
Amúgy egy kérdés a realosok felé. Di Maria mennyibe is került? Úgy emlékszem, hogy 25+6+5,függvényében a meccsszámok vagy valami hasonló. Valki tudna valami pontosabbat?
canales kölcsönbe megy vagy visszavásárlási opcióval.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem erős túlzás, hogy Kun nem tud többet Benzemánál. De ez szvsz.
Én igazán azt nem értem miért kellett Canalest megint elküldeni és hozni helyette Callejont. Nagy erősítés lenne sztem a Madridnak egy év múlva simán ott lehetne a kezdő közelében. Dehát Mou nem számol vele, ami sztem hiba, de ez legyen az ő gondjuk.
Amúgy egy kérdés a realosok felé. Di Maria mennyibe is került? Úgy emlékszem, hogy 25+6+5,függvényében a meccsszámok vagy valami hasonló. Valki tudna valami pontosabbat?
Forca Barca!!!!
Két csatár kevés 3 frontos harcra. Idén is azért jött Adebayor, mert vékonyka volt a csatárválaszték. Ha Ade maradni akar, akkor maradjon, a padra üldögélni jó, ha meg gáz van, akkor játszhat is pár meccset. Én elsősorban egy kezdő csatár érkezését tartom hülyeségnek. Agüero nem tud sokkal többet Benzemánál, ha a francia formába lendül meg is van odva a csatárgondunk 5 évre.Csatár ügyben én nem szerződtetnék senkit. Bár lehet hogy nem is akarnak, kicsit már meg vagyok kavarodva, mert röpködnek a hírek, amiknek a fele sem igaz. Rolling Eyes Szóval, nálam Benzema lenne az első számú csatár. Higuaint nálam megelőzi a rangsorban, Adebayor meg nem kell oda.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Enyhén sok ez az összeg Coentraoért, pedig alapvetően jó igazolás szerintem. Nem rossz kis játékos!
Csatár ügyben én nem szerződtetnék senkit. Bár lehet hogy nem is akarnak, kicsit már meg vagyok kavarodva, mert röpködnek a hírek, amiknek a fele sem igaz.
Szóval, nálam Benzema lenne az első számú csatár. Higuaint nálam megelőzi a rangsorban, Adebayor meg nem kell oda.
Minden esetre ha tetszik ha nem, jövőre még keményebb ellenfél lesz a Real, mert azt kár lenne vitatni hogy Mourinho nem tud ütőképes csapatot építeni.
Csatár ügyben én nem szerződtetnék senkit. Bár lehet hogy nem is akarnak, kicsit már meg vagyok kavarodva, mert röpködnek a hírek, amiknek a fele sem igaz.

Minden esetre ha tetszik ha nem, jövőre még keményebb ellenfél lesz a Real, mert azt kár lenne vitatni hogy Mourinho nem tud ütőképes csapatot építeni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- lui1698
- Llegenda del Barça
Sahin szerintem tuti kezdőbe lett véve.noname írta:Akik jöttek nem éppen padtűrő vízhordók. Pl Sahin volt Dortmundban a kisisten, nem tűri majd h padozzon.daffy írta: muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
daffy Altintopra meg Cellejónra gondolhatott.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- noname
- Llegenda del Barça
Akik jöttek nem éppen padtűrő vízhordók. Pl Sahin volt Dortmundban a kisisten, nem tűri majd h padozzon.daffy írta: muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
A Fifa egy szégyen
leon azért megy el,mert valami verekedés volt gagoval ha minden igaz,illetve egy meccsen moutinho bizonyos utasításokkal küldte fel a pályára,melyeket nem volt hajlandó(!) betartani és még utána szóváltás is volt. ezzel megpecsételte a sorsát.csababarca írta: De pont ez az. Leon azért megy el,mert jött a török. Amúgy nem ment volna el. Ezért felesleges ez.
Az,hogy meg kell őrizni a keret mélységét az egyértelmű.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
De pont ez az. Leon azért megy el,mert jött a török. Amúgy nem ment volna el. Ezért felesleges ez.daffy írta:de pedro leon távozik. volt egy 23fős keret,amiből elmegy: gago,canales,leon,lass,garay,dudekcsababarca írta: Altintop?
Azt amit a török meg tud csinálni,megcsinálta volna Pedro Leon is.
Teljesen felesleges volt, még ha ingyen is.
őket pótolni kell:
gago - sahin
leon - altintop
garay - coentrao
canales - callejon
dudek - vmi fiatal
lass - ?
illetve ha adebayor megy,oda is jön valaki.
muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
Az,hogy meg kell őrizni a keret mélységét az egyértelmű.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
de pedro leon távozik. volt egy 23fős keret,amiből elmegy: gago,canales,leon,lass,garay,dudekcsababarca írta: Altintop?
őket pótolni kell:
gago - sahin
leon - altintop
garay - coentrao
canales - callejon
dudek - vmi fiatal
lass - ?
illetve ha adebayor megy,oda is jön valaki.
muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
- csababarca
Altintop?daffy írta:mi volt még?csababarca írta: De ők tudják mit akarnak ezekkel az igazolásokkal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- miihii
- KHAL
Ez egy jó kérdés,én is már nézegettem,h mi okozhatja,de passz.Mindjárt elkezdem törölgetni a postokat és akiénél helyreáll,az kap egy banántFecooo írta:off: vki tudja miért csúszik szét ez a topic egy ideje?
nem látok olyan aláírást, avatart, képet, ami széthúzhatta volna...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
off: vki tudja miért csúszik szét ez a topic egy ideje?
mi volt még?csababarca írta: De ők tudják mit akarnak ezekkel az igazolásokkal.
- csababarca
ott ám bizony,de majd átképzik lehet jobbosra.visca el barca írta:coentrao nem marcelo oldalán játszik?
Várok még ilyen értelmes igazolásokat madridtól.
Sokallom azt a 25M+Garayt. Még magában a 25-t is sokallnám,de így pláne.
De ők tudják mit akarnak ezekkel az igazolásokkal.
- visca el barca
- Presidente del Barça
coentrao nem marcelo oldalán játszik? 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Amennyit az olcsónak mondható Sahinon és Özilen nyertek, azt most visszafizetik a Benficának. Amúgy nem nagyon ismerem ezt a Coentrao gyereket. Egyáltalán hol fog játszani, mitől olyan jó h megér 35 millát?
A Fifa egy szégyen