Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Két csatár kevés 3 frontos harcra. Idén is azért jött Adebayor, mert vékonyka volt a csatárválaszték. Ha Ade maradni akar, akkor maradjon, a padra üldögélni jó, ha meg gáz van, akkor játszhat is pár meccset. Én elsősorban egy kezdő csatár érkezését tartom hülyeségnek. Agüero nem tud sokkal többet Benzemánál, ha a francia formába lendül meg is van odva a csatárgondunk 5 évre.Csatár ügyben én nem szerződtetnék senkit. Bár lehet hogy nem is akarnak, kicsit már meg vagyok kavarodva, mert röpködnek a hírek, amiknek a fele sem igaz. Rolling Eyes Szóval, nálam Benzema lenne az első számú csatár. Higuaint nálam megelőzi a rangsorban, Adebayor meg nem kell oda.
Sahin szerintem tuti kezdőbe lett véve.noname írta:Akik jöttek nem éppen padtűrő vízhordók. Pl Sahin volt Dortmundban a kisisten, nem tűri majd h padozzon.daffy írta: muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
Akik jöttek nem éppen padtűrő vízhordók. Pl Sahin volt Dortmundban a kisisten, nem tűri majd h padozzon.daffy írta: muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
leon azért megy el,mert valami verekedés volt gagoval ha minden igaz,illetve egy meccsen moutinho bizonyos utasításokkal küldte fel a pályára,melyeket nem volt hajlandó(!) betartani és még utána szóváltás is volt. ezzel megpecsételte a sorsát.csababarca írta: De pont ez az. Leon azért megy el,mert jött a török. Amúgy nem ment volna el. Ezért felesleges ez.
Az,hogy meg kell őrizni a keret mélységét az egyértelmű.
De pont ez az. Leon azért megy el,mert jött a török. Amúgy nem ment volna el. Ezért felesleges ez.daffy írta:de pedro leon távozik. volt egy 23fős keret,amiből elmegy: gago,canales,leon,lass,garay,dudekcsababarca írta: Altintop?
Azt amit a török meg tud csinálni,megcsinálta volna Pedro Leon is.
Teljesen felesleges volt, még ha ingyen is.
őket pótolni kell:
gago - sahin
leon - altintop
garay - coentrao
canales - callejon
dudek - vmi fiatal
lass - ?
illetve ha adebayor megy,oda is jön valaki.
muszáj venni padtűrő vízhordókat,mert a keret mélységét meg kell őrizni.
de pedro leon távozik. volt egy 23fős keret,amiből elmegy: gago,canales,leon,lass,garay,dudekcsababarca írta: Altintop?
Azt amit a török meg tud csinálni,megcsinálta volna Pedro Leon is.
Teljesen felesleges volt, még ha ingyen is.
Altintop?daffy írta:mi volt még?csababarca írta: De ők tudják mit akarnak ezekkel az igazolásokkal.
Ez egy jó kérdés,én is már nézegettem,h mi okozhatja,de passz.Mindjárt elkezdem törölgetni a postokat és akiénél helyreáll,az kap egy banántFecooo írta:off: vki tudja miért csúszik szét ez a topic egy ideje?
nem látok olyan aláírást, avatart, képet, ami széthúzhatta volna...
mi volt még?csababarca írta: De ők tudják mit akarnak ezekkel az igazolásokkal.
ott ám bizony,de majd átképzik lehet jobbosra.visca el barca írta:coentrao nem marcelo oldalán játszik?
callejon és altintop talán még a padra sem fog felférni,de nem is azért jöttek. sahin lehet xabi első számú cseréje,ha nem kezdő. coentrao fölösleges.ab1daL írta: Amikor érkezett C., Kaká, Xabi Alonso, Benzema, aztán tavaly di Maria, Özil, Khedira, Canales, León, akkor is kicsit megfordult a fejemben, hogy ezek nem akármilyen keretek, aztán láttuk mi lett a vége. Altintop-tól, és Callejon-tól nem hiszem hogy csodát látunk, Sahin szerintem, olyan óriási változást a középpályán nem tud hozni, Coentrao-t meg majd meglátjuk.
Amikor érkezett C., Kaká, Xabi Alonso, Benzema, aztán tavaly di Maria, Özil, Khedira, Canales, León, akkor is kicsit megfordult a fejemben, hogy ezek nem akármilyen keretek, aztán láttuk mi lett a vége. Altintop-tól, és Callejon-tól nem hiszem hogy csodát látunk, Sahin szerintem, olyan óriási változást a középpályán nem tud hozni, Coentrao-t meg majd meglátjuk.Cumbee írta:Hmm az érdekes húzás. Ennyiért szerintem megkapták volna Maicon-t, aki Mourinho nagy kedvence volt anno és ő azért nem zsákba macska, a jobb oldalt elég [auto_cenzúra]án bejátszaná nektek. Mondjuk gyanús, hogy az életkor miatt esett a választás a portugálra, de szerintem ő azért nagyobb lutri. Egyébként kezd elég durva keretetek lenni, kb ott tartotok, hogy kapus poszton kívül, mindenhova van legalább 2, szinte azonos képességű játékosotok.daffy írta:25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
egy középpályást szeretnék továbbra is.
Hmm az érdekes húzás. Ennyiért szerintem megkapták volna Maicon-t, aki Mourinho nagy kedvence volt anno és ő azért nem zsákba macska, a jobb oldalt elég [auto_cenzúra] bejátszaná nektek. Mondjuk gyanús, hogy az életkor miatt esett a választás a portugálra, de szerintem ő azért nagyobb lutri. Egyébként kezd elég durva keretetek lenni, kb ott tartotok, hogy kapus poszton kívül, mindenhova van legalább 2, szinte azonos képességű játékosotok.daffy írta:25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
egy középpályást szeretnék továbbra is.
keress úgy,hogy "lucas sao paolo"bali 15 írta:Vééégreee. Köszi.
Na mentem youtube-ra
Lucas Rodrigues Moura da Silvabali 15 írta:Mi is a teljes neve ennek a gyereknek?a brazilok közül?
akit kiemelten figyelnék az lucas. tuti ott lesz neymar és lucas. ganso valószínű kimarad,mert nem épül fel teljesen. a fiatalabbak még nem mennek a copára,de ők ketten tuti
Csakmert beütöm, hogy Lucas és a Liverpoolitól ad ki...