Nos, én három játékost várok a keretbe az egyik Rossi a másik Fabregas és egy balhátvédet ha Maxwell távozna. Slussz passz, senki más. Ha őket 50-60 millából kitudnánk hozni az nagyon tökéletes lenne!
Hogy miért csak őket és miért pont őket?
Rossi fiatal de rutinos csatár, Spanyolban játszik évek óta ez is előnyeihez tartozik. Elől az MVP adott melléjük bőven elfér Ő illetve Jeffren vagy Bojan (valamelyikőjük szvsz távozik a nyáron). Ez alapból 5 embert jelent 3 helyre, szerintem korrekt + ha nagyon elfogynánk elől Ini és Afellay is bevethető.
Fabregas rutint szerzett Angliában + ismeri a rendszerünket jóban van a srácokkal, láthattuk Piqué mivé lett nálunk, tudom sarkítok, de gondoljatok bele Cesc mivé lehet!
A vkp-k adottak Mascherano és Busi személyében. A két szervező/támadó kp pedig Xavi/Ini/Fabre rotációban mehetne + Thiago, Keita Afellay (ők azért kérdőjelek, hogy itt lesznek e még)
A védelem Puyol, Fontás, Piqué baloldal Abidal, Adriano + (Maxwell vagy más) Jobboldal Alvés. (Milito szerintem távozik)
Kapus Valdés és Pinto
A keret létszáma: 22 fő (+-1fő)
Az idei szezont is hasonló kerettel vittük végig és az általam javasolt verzióval mélyülne minőségben a keret. Tudjuk, hogy Pep nem szeret bő kerettel dolgozni, én szintén szűk keret párti vagyok.
Köszönöm, hogy végig olvastátok. Pá! Forca Barca!