Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát pontosan meg nem mondom, mert felgyujtottam a szelot, de kbfcbarca0827 írta:Szabad tudni mi volt a másik 6 meccs, azon az ultramegagigaszuperhardcore vaddisznón?visca el barca írta:tegnap csináltam egy ultrahardcore vaddisznót, 7 meccsel kb 100x oddsal, csak ugy viccbol 200 ft-tal, és egy meccs ment el az egészen (lux-magyar hendi)..:
Szabad tudni mi volt a másik 6 meccs, azon az ultramegagigaszuperhardcore vaddisznón?visca el barca írta:tegnap csináltam egy ultrahardcore vaddisznót, 7 meccsel kb 100x oddsal, csak ugy viccbol 200 ft-tal, és egy meccs ment el az egészen (lux-magyar hendi)..:
KÖSZIlooka írta:tippek.comvarnagykrisztian írta:...
tippek.comvarnagykrisztian írta:...
mára van vmi-d?Fernando írta:Mai jött: touloni franciák, Lahti, U19Spanyol, U19Német, Padova, Reggina 1. fi x.
elég merész... a teniszek abszolut kétesélyesek, a bilbao meg sztem ma pontot tesz a tovabbjutrasra... gyenge ez a madrid..fcbarca0827 írta:Nekem ez jó volt:visca el barca írta:ki mi jot talalt a mai siralmas kinalatban?
Bartoli - Schiavone V
Sharapova - Na Li H
Bilbao - Real Madrid V
U19 Német - Macedónia H
Reggina - Novara H
Nekem ez jó volt:visca el barca írta:ki mi jot talalt a mai siralmas kinalatban?
visca el barca írta: mai adag
R. Nadal - R. Söderling 1.30
M. Sharapova - A. Petkovic 1.40
Unics Kazan - Khimki Moszkva 1.23
Olympiakosz - Panathinaikosz 1.57
Cantu - Milano 1.48