Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Maximális tisztelet! Emberek nézzünk körül a boltok polcain és keressük a házi főzőket! A fütyülésre alkalmassá tevő lőre nem pálinka!! Egészségtelen lötty!Krojf írta:Közkinccsé teszem itt is!
Olvassátok szeretettel!
A pálinka tisztelete
Ne igyál löttyöt, szeresd a pálinkát,
A rossz piák a lelked is átírják,
Idd a valódit, az agyban ez ragad,
Így lehetsz csak igazán önmagad!!!
Idd a nedűt tisztelő mértékkel,
Hogy előjöjjön minden értékkel!
Minden cseppje értéke eszmei,
Az értő fogyasztó csak ezt veszi!!!
Váljék kedves egészségetekre!
K.
Ebben a Power Fusion-ben 5 penge van. Na ez mindenkinek jó csak nekem nemozsimiki írta: nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:
nekem ennek az elődje jobban tetszett, még meg is van az is,de fejet nem igen találok már hozzá, ott kevesebb penge volt 1-1 fejben,nagyobb hézag volt,de nekem az jobban bejött. Ezeknél borotválkozás közben fogpiszkálóval kell percenként kiműteni a pengék közül a cuccot,hogy gördülékeny legyen, mert a víz se viszi ki
DE, a gépnél mindenképp jobb, van elektromos borotvám,de az bőven hagy fent anyagot, max akkor használom ha nagyon sietek.
nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:daffy írta:csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolniMihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió![]()
![]()
![]()
De nekem a cserélhető penge nem tart addig
![]()
)

csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolniMihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió![]()
![]()
![]()
De nekem a cserélhető penge nem tart addig
![]()
Nem baj, ha ehhez nem szólok hozzá? Akkora fasiszta maszlag lenne, hogy hónapokig ülnék a tiltólistánBob_Marley írta:Ez valóban elkeserítő, hogy ilyen műsorok vannak, de mint írtátok a színvonal nagyon mélyen van!Engem már az feldühít, hogy pl F1 közben beraknak reklámot, VV! Meg társai meg szintén egy szint…..Beszéltünk már erről, nem csak azzal van a gond, hogy ilyen megy a TV-ben, csak ne fő műsoridőben legyen!Jelen esetben viszont tényleg bemutatni egy éppen büntetőeljárás alatt lévő embert akit gyilkossággal vádolnak nem etikus, főleg ebben a helyzetben, mikor éles ellentétek vannak, nem növelni, hanem csitítani kellene az indulatokat!Ismerjük Gyöngyöspata stb!
Az is teljesen elkeserítő, hogy milyen emberek vannak a TV-ben mint műsorvezetők, ahogy már szintén beszéltük a sport kommentálás a béka feneke alatt, de ha nem a sportot nézem is borzasztó a helyzet!Hajdú Péter…pffff
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!
Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzióFecooo írta: sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvát
én a Gillette Fusion-re esküszöm
egy ilyen cserélhető pengét 1 évig is használok
A többit megoldom én is zsilette' ...Fecooo írta:még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz...Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal.Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah..
![]()
![]()
még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz...Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal.Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah..
sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvátVictor_Valdes írta:Srácok, vagyis inkább a férfiakhoz fordulnék!![]()
Elektromos borotva kellene nekem, olyan ami, egyben pajesz nyíró ( ez fontos) egyéb "tartozék" nem fontos, de mégis...milyet érdemes venni? És milyen árban? Olcsóbbak érdekelnének, mert minden van, csak pénz nincs.

De a gyilkos megtette!Kioltott egy emberi életet ezzel megszegve annak az élethez való jogát!Ő akkor mi jogon ítélkezik?Nagyon vallásos lehetett az ürge aki gyilkolt.Bob_Marley írta:
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!

Rinku írta:Én csak a főtéren kötném fel az ország szeme láttára (értsd. ezt közvetíteném élőben). Biztos elgondolkozna a többi, hogy mit kellene meg hogyan... Az a baja ennek az országnak, hogy nincs olyan büntetés mértékrend, ami alapján leülne a paraszt és végig gondolná, hogy esetlegesen talán mégis jó fiúnak kellene lenni... Ha valaki kérdi, nem azért akasztanám fel, mert cigány, hanem mert egy jellemtelen, ocsmány féreg, akinek nincs létjogosultsága ezen a világon a történtek után. Azt hiszem elég objektív voltam.