Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Sharapova![]()
![]()
Most már én is Schiavone-nak szurkolok, a maradékból ő a legszimpatikusabb.
Kialakult a döntő párosítása, ahogy pedzegetted:LG írta:Sharapova![]()
![]()
Most már én is Schiavone-nak szurkolok, a maradékból ő a legszimpatikusabb.
pedig nem az a szimpi típus, hisztis, a mozdulatai sem épp a legszerényebbek olykor az ünnepléseknél, tenisze nagyon jó, az tény.Bob_Marley írta: nem nézem sűrűn a teniszt, főleg Sampras óta, de a szerb szimpatikus!
köszönöm szépen, tökéletes lesz!lijacska írta:sajnos csak spanyolt találtam,de jó minőség
http://www.rojadirecta.es/goto/www.mitv ... anal3.htmlozsimiki írta:Ha valaki talán linket,hogy hol tudnám nézni magyarul, vagy akár angolul az eurosport 2-t a neten (kiegészítő progik nélkül!), az please írja be.
ozsimiki írta:Ha valaki talán linket,hogy hol tudnám nézni magyarul, vagy akár angolul az eurosport 2-t a neten (kiegészítő progik nélkül!), az please írja be.
én 3,nagyon max 4 szettes nadal győzelmet tippelek. lehet,hogy nincs jó formában,de "otthon" van,simán tovább kell mennie. a másik oldalon federer vereségét várom,mert hiszem,hogy jobb lenne úgy a döntő,annak ellenére,hogy a szerbet nem szeretem.piton írta: Holnap Nadal-Söderling, az is jó meccsnek ígérkezik. Az idei Nadal verhetőnek tűnik, ha a svéd nem fog megremegni a fontos pontoknál, akármi lehet, majd meglátjuk.