Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Véleményem szerint gusztustalan az h az rtl klub és a tv2 mit meg nem tesz azért h növelje a nézettségét.Mit keres a tv-ben egy állítólag előzetes letartóztatásban lévő ember?Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
nem írom le a véleményem, mert örökös bant kapnék, inkább kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok?
tényleg ennyit számít a nézettség, h egy gyilkost is élőben kell mutatni és meghallgatni a saját verzióját tele hazugságokkal?
remélem nem sértek szabályt ezzel a témával, de ehhez kell, h óvatosan nyilvánítson mindenki véleményt...
megjegyzés: eszembe nem jut megnézni, még a végén a tv-hez vágnék vmit, és sajnálnám a tv-met...
Hát ez a szánalom magasiskolája. Nem igaz már, hogy mit meg tudnak tenni azért, hogy nézettséget szerezzenek...Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
nem írom le a véleményem, mert örökös bant kapnék, inkább kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok?
tényleg ennyit számít a nézettség, h egy gyilkost is élőben kell mutatni és meghallgatni a saját verzióját tele hazugságokkal?
remélem nem sértek szabályt ezzel a témával, de ehhez kell, h óvatosan nyilvánítson mindenki véleményt...
megjegyzés: eszembe nem jut megnézni, még a végén a tv-hez vágnék vmit, és sajnálnám a tv-met...
Téged idézlek.Fecooo írta:tudtátok, h a tv2-n élőben interjúvolja meg "hajdúpé" Kozma gyilkosát?
hú de megutáltam most a macskákat, 6.ra sikerült,de szerintem akkor is kiszabadulhatott volna ha A helyett B-t választ, szal ott dögöljön meg ahol van.

Jah, csak éppen nem olyan minőségű meg stb. Pl láttam én olyat, hogy 2007-ben a Nou Camp 50 éves születésnapjára ugye csinálták azt a mezt, amin a címer körül hímezve van a felirat. Nekem is ilyen vanL.Messi 10 írta:Kinek mi számít drágának. Ugyan ezt a mezt, be lehet szerezni olcsóbban is, csak nem biztos, hogy ugyan olyan megbízható helyről is.Mihu írta: Szerk: Jah most látom, hogy a BL döntős mez 22.000 náluk. A sima meg 18.000. Akkor meg a hivatalos Barca honlaphoz képest 2.000-el olcsóbb. Akkor miről is beszélünk hogy olyan magasak az árak náluk?
Kinek mi számít drágának. Ugyan ezt a mezt, be lehet szerezni olcsóbban is, csak nem biztos, hogy ugyan olyan megbízható helyről is.Mihu írta: Szerk: Jah most látom, hogy a BL döntős mez 22.000 náluk. A sima meg 18.000. Akkor meg a hivatalos Barca honlaphoz képest 2.000-el olcsóbb. Akkor miről is beszélünk hogy olyan magasak az árak náluk?

Magasak az árak?L.Messi 10 írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14
Barcelona BL döntős mez, ünneplős pólók, és a 2011/12-es mezek. Ha már ilyen magasak az árak, legalább megbízhatóak, és nagy az árukészletük.

Néha én is itt vagyok, a hazai kosártopikban király lennék, csak rendszerint magamnak posztolgatokVictor_Valdes írta:Kovi
Emlékszem, hogy akkor is valami bonyolult módozat kellett rá, hogy összejöjjönbowlinggolyo írta: Pár hónapja Victor_Valdes elindított egy kis chatelést egész jól ment csak viszonylag hamar kihalt :S
Am szerintem nem lenne rossz dolog a chat csak legyen rá igény.
Jólvanna, legalább nem kopik a billentyűzetTocy írta:De ahogy látom, hsz-írásban erősen mész a "keménymag" utánMessithebest írta:Én kb 1 éve regiztem ide, előtte is már bele bele olvasgattam az oldalba, de regizni 1 éve regiztem. Azóta nem sokat változott itt minden, pár új arc lett, bár hozzátok képest még én is az vagyok

Ha még csak a káposzta lenne drága Szandi........ A Fradival anno besöpörtem Baditól egy tálca Kőbányait, Drigótól meg egy üveg Jagert. Dehát elsunyulták megadni őket, talit meg ezért nem forszíírozzák biztos:DDDSzandi írta: Btw én még emlékszem arra, hogy Ördög nyert egy csomó vecsési káposztát...háát nem is tudom kitől... ezért tartunk itt, mert megy a sunyizás game
Hát a csetpartyk iszonyat nagy mókák voltak éjjelenteGame90 írta:....
Pár hónapja Victor_Valdes elindított egy kis chatelést egész jól ment csak viszonylag hamar kihalt :SSlither írta:Hát ha akarnánk se nagyon lehetne, mert már nem nagyon működik a chat alakalmazás (vagy csak nekem nem indul el?).Game90 írta:
De mára már a chat is nagyon kihalt...pedig meccsek alatt simán lehetne ott írogatni...![]()
Hát ha akarnánk se nagyon lehetne, mert már nem nagyon működik a chat alakalmazás (vagy csak nekem nem indul el?).Game90 írta:
De mára már a chat is nagyon kihalt...pedig meccsek alatt simán lehetne ott írogatni...