Barcaman14 hozzászólása áll hozzám a legközelebb, illetve többen is írták, hogy nagyon nem kell jövés-menést rendezni!
Az alapcsapat adott, én örülnék mind Angelnek, illetve Rossinak is!Első körben a kölcsönszerződéseket kellene lerendezni, s nem húzni tovább, hogy ki megy ki marad!Védőnek egyértelmű Fontás az elsőszámú opciónk, s úgyis gondolom ebben a csapatban belső védőnek „hazai” játékost kell alkalmazni!Speciális taktikát igényel a belső védő megjátszása!
Angel szerintem nem lenne rossz, s ha megy Maxwell akkor, szívesen látnám gránátvörös kékben!KP adott, oda senki nem kell, bőven több opció is van a középpályán!Csatársor, na ez a legnagyobb kérdés!Jeffren-Bojan okozza a problémát, főleg a venezuelai állandó sérülése miatt nem lehet rá számítani!Én örülnék Rossi érkezésének, de így valaki előröl távozni fog!Ott is van bőven opció:Iniesta-Jeffren-Bojan-Messi-Pedro-Villa-Afellay!
Hangsúlyozom még egyszer nagy mozgásra nem számítok (s felesleges is lenne), Angel-Rossi jöjjön, Maxwell támadómunkájával mindig is elégedett voltam, de hátrafelé nem szeret játszani…Őt és sajnos Jeffren-t távozónak érzem!Bojan meg maradjon!!!!Lehet lassan fogy a türelem, de szükségünk van a szerb-spanyolra!!!!!