Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, de ne irigyeljük ez Djoko-tól, mert korábban meg nagyon peches volt, + mentális problémái is voltak. Már évekkel ezelőtt látszott, h óriási potenciál van benne. A tehetségéhez képest korábban az eredmények azért annyira nem jöttek, végre idén megindult a szekér.looka írta:Így mivel tovább ment egyrészt több ranglista pontot kap, másrészt több pénzt is gondolom és harmadrészt ez nem jótékonykodásra megy.ozsimiki írta:Nah nagyszerű, Fognini már most feladta a meccset, (holnap játszották volna), így Djokovics játék nélkül a legjobb 4ben. Persze valószínű,h megverte volna az olaszt, csak ilyenkor kummára bosszantó,h adta volna fel az előző meccs 5.szettjében (akkor is fájt a lába már) a meccset,így az ellenfele még folytathatta volna a tornát. na mind1Nyilván úgy volt vele, hogy összeszedi magát, és aztán mégsem sikerült.
Nem látom most azt Nadalban, hogy meg tudná verni Djokovicot. Se a formája, se az idei meccseik alapján, na meg több percet is játszik ugye, és jóval nehezebb a sorsolása is. Szerintem egyedül Rogernek van esélye a szerb ellen, ha jó napot fog ki, de még lehet akkor se, mert a szerbnek szinte minden labda visszapattan az ütőjéről, néha szerencsével is.
Nem tudom, meddig folytatódik még ez a hihetetlen forma + néha hatalmas mák, de egyelőre tart és így, hogy még pihenhetett is, hááát... ember legyen a talpán, aki megállítja.
Így mivel tovább ment egyrészt több ranglista pontot kap, másrészt több pénzt is gondolom és harmadrészt ez nem jótékonykodásra megy.ozsimiki írta:Nah nagyszerű, Fognini már most feladta a meccset, (holnap játszották volna), így Djokovics játék nélkül a legjobb 4ben. Persze valószínű,h megverte volna az olaszt, csak ilyenkor kummára bosszantó,h adta volna fel az előző meccs 5.szettjében (akkor is fájt a lába már) a meccset,így az ellenfele még folytathatta volna a tornát. na mind1
Elég nehéz ága van, főleg úgy,h Djoko még pihen is a valószínű Federer elleni elődöntője előtt.LG írta:Ahogy számítani lehetett rá, Nadal a kezdetleges gyengébb teljesitmény után belelendült, most is simán nyert 3 szettben.
Nőknél tiszta vicc ez a mezőny, rengeteg keleti csaj tört előre, ami nekem nem annyira szimpatikus, mindegyik hoz vmi erős sablon teniszt, de semmi stílus sehol. A Dán ugye nem keleti,de ott sincs vmi nagy egyéniség, Clijstersben meg van,bár nem a kedvencem,de hol vannak a jelen Henin, Capriati, Hingis-ei?gianni írta:Wozniacki megint Grand Slam nélkül marad ami elgondolkodtató.
GO Sharapova,go RAfa!!!
Alakul a Djoko-Del-p. meccs
Potronak meg van az esélye az egyenlítésre, break előnnyel 4-1re vezet a 2.szettben.lluisllach89 írta:Aki nem nézné az Eurosportot, az sürgőssen kapcsoljon oda, most megy a Djoko - Del Potro meccs, 1. szettet 6-3-ra a szerb nyerte.
El is feledkeztem róla, de most néztem, h ismét Djokovics győzött!ozsimiki írta:Roma Masters:
elődöntők:
Nadal-Gasquet
7-5, 6-1
Djokovics-Murray
6-1, 3-6, 7-6
előbb lett vége nem rég, nagyon megszenvedett most Djoko, a mostanában nem valami lenyűgöző Murray ellen. Fáradtabb lesz talán a döntőre, amit vasárnap rendeznek.
Szóval újból összejön a jelenlegi legnagyobb döntő: NADAL-Djoko
volt nemrég két kemény pályás döntőjük, mindkettőt a szerb nyerte, és múlt héten Madridban salakon is megverte a döntőben Rafát, most már tényleg meg kell állítani!
VAMOS RAFA!
Következő héten pedig Roland Garros!
Isten nyugosztalja!sjay írta:A vezető olasz hírportálok 17.30 körül már tényként közölték a hírt: Wouter Weylandt elhunyt. Ő a Giro történetének negyedik halálos áldozata.
NSO
Szegény srác.. Mi történhetett vele, mármint hogy bukhatott ekkorát?