4X is EURÓPA URAI LETTÜNK!
Szolnokra mentünk meccset nézni abban a tudatban, hogy lesz kivetítés...hát ez besült

20 percünk volt megoldást találni. Egy kocsmába beültünk, de a zenegéptől nem hallottunk semmit az 1. félidőből. Utána a 2.-at már egy másik kocsmában néztük, de pont akkor mentünk át 4 perc alatt, mikor Messi berúgta a2.-at. Ott már végig néztünk, és ment a városban a Barca éltetése

. A kupaátadását már nem láttam, de itt látom, hogy Abidal vette át?
A csapatra pedig nagyon büszke vagyok. Jó látni, hogy egy döntőben is néha milyen tiki-taka volt.

Pedro gólja nagyon szép volt, mindenki a hosszúba várta, de mivel a rövidbe ment, Vidic és VDS tehetetlen voltak. Messi gólja a szokásos volt, Villa pedig nem kicsit csavart egyet

A védelem is nagyon jó volt, az egész csapat megérdemli a tiszteletet és a kupát is.
Jövőre remélem innen folytatjuk, és a klub VB-n, és a szuperkupákat is behúzzuk, most nyáron mindenki pihenje ki magát, a klub meg erősítsen a csapaton(mármint a padon). Büszke vagyok a klubra!
Egyébként ezt a meccset is megszeretném örökíteni, meg újra megnézném úgy, hogy nem a Road üvölt mellettem

Szóval aki tud TV2-s felvételt, pls linkelje már be.