Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pl. a BL-ben még nem volt címvédésBob_Marley írta: Belegondolni is nehéz, hova lehet még fejlődni!
szedd leszilard1995 írta:Értrm én de nekem mostlenne csak időm rá h megnézzem
a realon kívül egy csapat sem tudja megfogni a barcát. sőt,inkább azt mondanám,hogy mourinhon kívül. lehet köpködni,de tegnap is tisztán látszott,hogy csak deffenzív,agresszív stílus a célravezetősocio66 írta:nem először van ilyen érzésem az elmúlt három évben,de tegnap is azt mondtam,ez túl könnyű volt.
úgy gondoltam a meccs előtt hogy ferguson biztosan nem lép kétszer ugyanabba a hibába,de megtette. nem álltak be védekezni,nem alkalmaztak fojtóan szoros emberfogást,ennek következtében pedig simán lefociztuk őket.
eszméletlenül jó csapat vagyunk,egy fikarcnyit sem kedvetlenebbek, kényelmesebbek mint két éve,amikor azt hittük,az a csúcs.
nem tudom jövőre mi lesz,vagy azután de ha csak életemben ezt a három évet láttam volna,azt mondanám már megérte szurkolni.
A PRO4-en 21:00-tól leadják megint, meg a DigiSporton is fogják még ismételni párszor.szilard1995 írta:Sziasztok! Nemtudjátok honnan lehet ujranézni/letölteni a meccset?
meg akinek van Digi sportja,az ugye tegnap is láthattafcbarca0827 írta:Leadták a reklám után... A TV2 honlapján megnézhető a meccs és az ünneplés is.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?
http://tv2.hu/tag/bl
Leadták a reklám után... Legalábbis leadtak valamit.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?
azt hiszem megtaláltam, de nem tudom, most töltöm le:Shark írta:Én már beszereztem, sajnos ott sem mutattak túl sokat az ünneplésből. De emléknek jó lesz, elteszem.