Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szedd leszilard1995 írta:Értrm én de nekem mostlenne csak időm rá h megnézzem
a realon kívül egy csapat sem tudja megfogni a barcát. sőt,inkább azt mondanám,hogy mourinhon kívül. lehet köpködni,de tegnap is tisztán látszott,hogy csak deffenzív,agresszív stílus a célravezetősocio66 írta:nem először van ilyen érzésem az elmúlt három évben,de tegnap is azt mondtam,ez túl könnyű volt.
úgy gondoltam a meccs előtt hogy ferguson biztosan nem lép kétszer ugyanabba a hibába,de megtette. nem álltak be védekezni,nem alkalmaztak fojtóan szoros emberfogást,ennek következtében pedig simán lefociztuk őket.
eszméletlenül jó csapat vagyunk,egy fikarcnyit sem kedvetlenebbek, kényelmesebbek mint két éve,amikor azt hittük,az a csúcs.
nem tudom jövőre mi lesz,vagy azután de ha csak életemben ezt a három évet láttam volna,azt mondanám már megérte szurkolni.

A PRO4-en 21:00-tól leadják megint, meg a DigiSporton is fogják még ismételni párszor.szilard1995 írta:Sziasztok! Nemtudjátok honnan lehet ujranézni/letölteni a meccset?

meg akinek van Digi sportja,az ugye tegnap is láthattafcbarca0827 írta:Leadták a reklám után... A TV2 honlapján megnézhető a meccs és az ünneplés is.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?
http://tv2.hu/tag/bl

Leadták a reklám után... Legalábbis leadtak valamit.Messithebest írta:Az ünneplést amit a TV2 nem adott le, azt nem tudja valaki belinkelni?

azt hiszem megtaláltam, de nem tudom, most töltöm le:Shark írta:Én már beszereztem, sajnos ott sem mutattak túl sokat az ünneplésből. De emléknek jó lesz, elteszem.

Én már beszereztem, sajnos ott sem mutattak túl sokat az ünneplésből. De emléknek jó lesz, elteszem.sjay írta:Én már el kezdtem "beszerezni". A 10gb-os Digi Sport verziót favorizálom.!Leomessi14 írta:Ncore-on mar fent van!Akinek van accja az mar toltheti is lefele,MAGYARUL.