Mondasz vmit. Amikor másod/harmadosztályú csapatok verték ki őket, akkor a kupa úgyse ért semmit, most hirtelen ér annyit mint egy BL trófea!
Egy érdekes jelenség a madridi szurkolók körében amúgy: elismerik h Pepe belépője pirosat ért, de azért nem érdemeltük meg h a döntőbe jussunk, mert segített a bíró!
Rengeteg helyen láttam ezt az enyhén szólva paradoxont.
Szörnyű hatással van Mou a közönségre. Ez az ember árt a focinak, egy betegsége a focinak. Minden rangadót tönkretesz, majd mindent megtesz h elterelje a figyelmet a vereségéről. Ha rajta múlva már oda jutott volna a foci mindenhol mint Olaszo.ban, ahol a kisebb stadionokat se tudják nagy csapatok megtölteni, mert megunták az emberek a védekező focit. Remek példa erre az Inter. Amikor a Realnak ment régen, vagy nekünk most, akkor robbanásszerűen nőtt a szurkolók száma. Az Inter hiába nyert BL-t, egy cseppet se nőtt a támogatottság.
Egy csapat ne hagyja el a saját stílusát. Ugyanazt kell játszani a kiesők ellen, mint a legnagyobb rangadókon. Idő kell hozzá, de előbb utóbb beválik. A domináns csapatoknak van stílusuk: régebbi Milan, Real, mostani Barca, MU. A Realnak nincs stílusa, csak a győzelem számít, nem érdekli az edzőt h jól is játsszanak. Ameddig ezt nem veszi észre Mou nem fog legyőzni minket. Ahol igazán számított, győztünk!
Egy kis érdekesség: Egy Pool-szurkoló ismerősömmel tárgyaltunk arról h mit nyer idén a Barca, ez akkor volt,amikor még annyira nem vezettük a bajnokságot, de már megvolt a kupadöntő és a BL elődöntő is biztos volt.
Azt mondtam h a bajnokság simán meglesz, még nőni is fog az az előny, a BL-ben is megverjük a Realt, majd alighanem a döntőben az MU-t, de a kupát szerintem a Real nyeri, mert a bunkerfoci egy meccs erejéig működőképes lehet, ráadásul a mieink nem veszik majd elég komolyan a meccset, míg a Realnak az lesz a legnagyobb esélye h kupát nyerjen, hiszen a 2 fontosabb kupában nem bír majd velünk.
A végkifejlettet ismerjük.