Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Scooby Bent Bwoy írta:
http://www.youtube.com/watch?v=m4hE288C14c
Punnany Massif-Shen Kick, TKyd-Boldogság Kék Madara, Furakor és még sorolhatnám.B. írta:Ének órán:
-Ki írta a 4 évszakot?
-HŐSÖK![]()
Más.Tudnátok olyan albumot ajánlani, ami megközelíti a DSP-Elmezajt, vagy a már említett 4évszakot, vagy NKS-5csillagot?
B. írta:Ének órán:
-Ki írta a 4 évszakot?
-HŐSÖK![]()
Úthenger? Plusz 2344.B. írta:Más.Tudnátok olyan albumot ajánlani, ami megközelíti a DSP-Elmezajt, vagy a már említett 4évszakot, vagy NKS-5csillagot?
Én nem akarok rappelni rá, se jó mikrofonom, se semmi, én csak azért csinálom, hogy szórakoztassam magam vele, hogy alkossak valamit, ami tetszik az embereknek, és első sorban nekem.LM10 írta:Ha van kész cuccod, és ha szeretnél társulni, akkor szívesen meghallgatomEazzy írta:Én most kezdtem el nemrégen az FL stúdiót használni alapgyártáshoz, de még ismerkedem vele, alapot nem csináltam, az úgyis több napos meló, amire még most nincs időm, de nyáron akarok rendesen tolni.Vagy neked mi lenne a célod, te is rappelni akarsz rá, vagy mi célból csinálod az alapot?
Ha van kész cuccod, és ha szeretnél társulni, akkor szívesen meghallgatomEazzy írta:Én most kezdtem el nemrégen az FL stúdiót használni alapgyártáshoz, de még ismerkedem vele, alapot nem csináltam, az úgyis több napos meló, amire még most nincs időm, de nyáron akarok rendesen tolni.
Én sem tudok konkrét személyt, pont ezért is kérdeztemlui1698 írta:Verjetek tarkón ha nem így van, de úgy tudom az alap gyárták komoly dolog. Én nem tudok olyanról aki itt csinálna alapokat.LM10 írta:Itt van olyan valaki, aki alapokkal foglalkozik? Akinek vannak saját alapjai, pls jelezze már!
Viszont ha van akkor kérdem, hogy mér' nem ömleszti?
Verjetek tarkón ha nem így van, de úgy tudom az alap gyárták komoly dolog. Én nem tudok olyanról aki itt csinálna alapokat.LM10 írta:Itt van olyan valaki, aki alapokkal foglalkozik? Akinek vannak saját alapjai, pls jelezze már!
3 legjobb amiben Method Man szerepel (WTC zenéken kívül):Eazzy írta: Egy klasszikust kaptok még:
Method Man - Release Yo Delf
Bekaphatodozsimiki írta:!
Köszönöm
!
!
még1x
!
Van a youtube videók alatt leírás, oda szoktak ilyeneket rakni!ozsimiki írta:Sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy ebben a vidiben, melyik Band of Horses szám szól?
http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o
am érdemes megnézni a vidit a bicajosoknak
Kedvencekhez már bepakoltam én is, de idáig még nem jutottam.Bányász írta:Na ha jól látom én hozom elsőnek.
Káva - Hélj feat Smith
Eléggé várom már az albumot no.