Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nagyon magas szintű mindkét védelem, szerintem a mieinket egyénileg jobb játékosok alkotják addig náluk hátul nagyobb a kohézió, valahogy az övükét érzem picit erősebbnek.Barcaman1993 írta:Én végig úgy gondoltam, hogy a Barca sokkal jobb csapat, de a Mu fog nyerni. AZ álláspontom viszont 2 nap alatt teljesen megváltozottA Manchesternél egyre többen túlságosan is magabiztosak és már kicsit nagyszájúak (Vidic, Ferdinand, stb.
nyilatkozataik alapján), MÍG NÁLUNK SZINTE SÍRI CSÖND VAN. Mikor pedig ilyen előzményei voltak a meccseinknek szinte mindig behúztuk őket
![]()
Egyre többen arról beszélnek, hogy a védelmünk sebezhető, míg a Mu-é betonbiztos és nem fogják Messit élni hagyni. Szerintetek ez reális? Ha választanom kéne egy Alves-Puyol-Piqué-Abidal és egy Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra védősorból gondolkozás nélkül a miénket választanám. Alves kenterbe veri Rafaelt, ráadásul a "kicsit lassabb" Evrával fog szembe találkozni, míg a Piqué a világ legjobb középhátvédje és Abidal sztem a legjobb balhátvéd. Puyol talán nem olyan magas szintű játékos, mint a többiek, de az ő nagy erénye a nagy szíve. Mindig stabilitást hoz magával a pályára és mindig belead mindent. Míg hát a túloldalon a rutintalan Rafael, ostoba Vidic nem egy életbiztosítás. Faterom múltkor azt mondta, hogy szerinte Vidic nem fejezi be a meccset. Ha vkinek a játékában benne van, akkor az pont az övé.
2 meglepetést várok a meccsen: Pedro és Villa. Sztem most már a Mu-nál annyira el vannak foglalva Messivel, hogy pl. a másik két zsugást meg se említik, mint ha ott sem lennének. Én ő tőlük várom a csodát.
Visca BarcaVisca Catalunya
![]()
Nagyon csúnya lenne, ha azután, hogy kiejtettük az Arsenal-Sahtar-Real 3-ast nem mi nyernénk meg.
Ezesetben picit mesélhetsz, MU taktikája, erősség, gyengeség stb.ozsimiki írta: Ettől függetlenül az ilyen nyilatkozatok hülyeségek,és nem kellenek.
Eléggé objektív tudok lenni a témában,mert az összes BARCA meccs mellett, majdnem az összes M.U.s-t is láttam az utóbbi években.
Abidal idei teljesítménye zseniális, és valóban picit jobb mint Evráé, viszont összességében, ha nézzük az utóbbi éveket is (maradjunk a kluboknál, hiszen a válogatottban egyikük sem tudott sokat tenni, sikerek eléggé elmaradtak) szerintem Evra egyáltalán nincs mögötte, vagy egy szint, vagy kicsit a Manchesteri felé billen a mérleg.Fecooo írta:a szájhősködés nem áll messze a francia másodhegedűs balbekktől (Abidal mellett csak az lehet), már több alkalommal nyitotta nagyobbra a száját a normálisnál...
Igen, ezt én eddig Bilbaósoktól és persze Atleticósoktól hallottam. Mi is használunk Puta Madrid dalt, ezt elsőre nem akartam beletenni, de valóban, így teljesebb.gergo9 írta: ...De konkréten ezt a madrid szidást én is 80% biztos vagyok hogy nem használjuk...
Én most nyugodtabb vagyok. De nem sokkal. De 3 éve.....Ilúvatar
Persze és esne el a BL-ért járó prémiumtól? Vagy megint az újságírók brillíroztak, vagy csak simán szájhősködik...Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mu ... ra-2079272
szerintetek adott esetben betartaná az ígéretét?(Fergie engedné ezt?
)
ööö nem tudom mit keress ott az Olympiakos de itt van pölö mikor a depor nyomjalluisllach89 írta: Ilyen jóban vagyunk az Olympiakosszal?
Amúgy amit hallottál az nem az "Esto es un chorreo" ?
http://www.youtube.com/watch?v=oCA2yZnCB1Q Rossz minőségű kép, de a dal tisztán kivehető. Boluda ( fos) szavaira utal, ő mondta hogy meg leszünk szórva, aztán Pool illetve ellenünk beleszaladtak egy 0-4 2-6-ba
Ilyen jóban vagyunk az Olympiakosszal?gergo9 írta:Most nézem hogy az igazából egy hibrid. A második Barce Ale verziónak egy olyan alfaja aminek a végén pusztán annyi van hogy "Barca!"
Meg ezzel nem tudom mi van tőlünk nem igazán hallottam még de egyébként eléggé elterjedt
http://www.youtube.com/watch?v=ik-Bj8Vu ... re=related
Valamit még tudnál róla mondani? Egy kimaradt biztosan, kicsit lustaságból, az I Barça.gergo9 írta:...
Ez jó ötlet volt. Volt 2-3 is amit egyáltalán nem is ismertem.
Bár egy gyakori hiányzik pölö amit a mostani bl-elődöntő végén hellyel-közzel az egész stadion torkaszakadtából énekelt. A rendes közvetítsébe nincs benne csak a tv2 stream még jó ideig "vonalban" volt aztán ott biztosan hallottam
Ez jó ötlet volt. Volt 2-3 is amit egyáltalán nem is ismertem.