Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.01. 19:51:06

LM10 írta:Srácok, az mitől van, hogy az XBOX controller nem kapcsol be? Akár milyen elem van benne, nem jó :?
Bocs a válaszért: lehet, hogy rossz?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.01. 19:43:36

LM10 írta:Srácok, az mitől van, hogy az XBOX controller nem kapcsol be? Akár milyen elem van benne, nem jó :?
lehet h mindegyik amit próbáltál lemerült, ha nem akkor kell venni rá aksit töltővel, az megoldja. Én speciel tölthető duracellt használok, az megbízható.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2011.06.01. 19:40:08

Srácok, az mitől van, hogy az XBOX controller nem kapcsol be? Akár milyen elem van benne, nem jó :?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.01. 15:42:40

geridoss írta:XBOX kérdésem lenne. Letöltöttem HD-ban a BL döntőt (TS formátumú). Két fájlból áll, egy 5 gigásból és egy 6 gigásból. Nos, Fat32-re ugye csak 4 gigát lehet másolni, és ha leformázom ntfs-be, akkor nem ismeri fel a box, csak úgymond winchester ként. Nem tudom így rajta nézni. Valaki tudja a megoldást? :/
van egy olyan program, hogy USBXTAFGUI. Azzal fel lehet másolni, feltéve ha van 11 gb-s az usb eszköz, amire fel akarod tenni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.01. 15:39:39

Na egy kis élménybeszámoló :lol: Első szezonomban a PO-ban a Knickset 4:3al (Anthony idegesítően jó a játékban)majd a Bulst 4:1el vertem a konf döntőben meg jött a hidegzuhany 4:0al kiparancsolt a Miami, s meg is nyerte a bajnokságot!Ügyesen cserélgettem és a draft első 2 pickje az enyém volt, sőt a 9ik is :P :lol: Húztam Harrison Barnest-, s Enes Kantert, illetve Lesliet!Allent elcseréltem, s jött J-Smoove!Nagyon durva kis csapatot verődött össze Bostonban :lol: Kezdő:Rondo-Barnes-PP-Garnett-Smith
Pad:DeAndre Jordan, Kanter, Kimba Walker (cserében jött újonc), Leslie, Casspi, Riley, Anthony Morrow
Szimuláltam a szezont, 5iként kerültem be a PO-ba, ez a kialakult csapatom, év közben be kellett áldoznom Greent, túl sok időt akart, pedig 4+Player Optionos szerződést írt alá előtte!DeAndre Jordan meg 6évesben van!Ami nagyon jó, hogy mindenkinek több éves szerződése van, kivéve KG, aki lejáró, s pont 20 millióval vagyok a Cap felett, ergó, még lesz is helyem majd az offseasonban!KG-re rá is álltam, Allen hiányában, ráépül a játék!Első körben megint jött a Knicks, 4-2vel vertem őket, ráadásul otthon a 2meccset nagyon simán hoztam 20-30 pontokkal!Rondo 15 feletti asisstot átlagol a PO-ban!
Aztán jött a Miami, na most fordult a kocka :lol:
Én söpörtem, persze kellett ehhez, hogy a 2ik meccsen Wade achilles sérülés, s 4-6 hét off, de „visszaadta a sors”, mert ugyanazon a meccsen Rondo hátsérülés 2-4 hét off!LBJ minden meccsen 48 perceket játszott ezáltal :lol: Viszont nagyon jó a védekezés, durvulok a Kanter-Jordan-Smith trióval, s néha KG is kioszt pár sapit!A Miami sorozatban minden meccsen 30 felett dobtam Garnettel, s volt egy szitu mikor már elég hotstreakben volt beálltam Boshnak, erre hátulról jött kettőzni Anthony lefordultam Boshról, s Anthony arcába egy kezes tömés, nagyon brutális lett, üvöltött is KG az arcába :lol: És a döntőben a Bulls az ellenfél, eddigi talán legjobb Rosterem magas poszton állatok vannak, alsón meg Morrow triplagyár, Barnes meg mindent tud :lol: Casspi is ha kell 1-2 tempót berak!Most Rondo hiányában Walker ugyanazt tudja hozni, tempózni nem nagyon lehet vele, de brutál gyors, s szépen be lehet cikázni a melákok közé!
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2011.05.30. 19:16:31

XBOX kérdésem lenne. Letöltöttem HD-ban a BL döntőt (TS formátumú). Két fájlból áll, egy 5 gigásból és egy 6 gigásból. Nos, Fat32-re ugye csak 4 gigát lehet másolni, és ha leformázom ntfs-be, akkor nem ismeri fel a box, csak úgymond winchester ként. Nem tudom így rajta nézni. Valaki tudja a megoldást? :/
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
davi10
Llegenda del Barça

2011.05.28. 11:45:51

Bobberto írta:
Az szép... nekem már 3 éves a gépem (el sem hiszem, hogy telik az idő....) és /lekopogom/ semmi baja nincs. Sajnos frissítettem... 2.0.12625.0 van jelenleg.
Hát nekem a bátyámé volt az xbox, és elég sokat játszottunk ketten, úgyhogy 2x kellett már cserélni a meghajtót. De semmi probléma nem volt, csak most ez a 3led.
Ahol megcsinálták adtak 1 hónap garanciát, és ha megint elromlik akkor megcsináltatom és lehet, hogy eladom és veszek egy újabbat (mondjuk sztem nem slimet, mert az eléggé drága)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.28. 11:42:41

davi10 írta:
Bobberto írta: Úhh, az szép :/

Nem volt benne overcool? Nem panaszkodom, mert Hál Istennek sok játék megy, gond nélkül, csak azért kipróbálnám az "új" Assassin's-t és az új NFS-t :S
De, épp ezért nem értem. Kb. 3 éves az xbox (2008-05-06) és eddig soha nem volt 3ledes.
Amúgy ha még nem frissítetted a dashboardodat a 9199-ről akkor megoldható, hogy fussanak.
Nekem is ez volt, kijött a játék nem frissítettem direkt, aztán valaki mondta, hogy ha 2 frissítést felteszek, mielőtt updatelném lemezről akkor menni fognak.
Úgyhogy játszottam úgy a Fable3-mal és az új NFS-sel, csak azóta ki lett cserélve a meghajtó Samsungra, és most nem megy. És most eléggé le vagyok égve, úgyhogy nem fogom kicseréltetni, majd ha tönkremegy akkor.
Az szép... nekem már 3 éves a gépem (el sem hiszem, hogy telik az idő....) és /lekopogom/ semmi baja nincs. Sajnos frissítettem... 2.0.12625.0 van jelenleg.
davi10
Llegenda del Barça

2011.05.28. 11:38:37

Bobberto írta: Úhh, az szép :/

Nem volt benne overcool? Nem panaszkodom, mert Hál Istennek sok játék megy, gond nélkül, csak azért kipróbálnám az "új" Assassin's-t és az új NFS-t :S
De, épp ezért nem értem. Kb. 3 éves az xbox (2008-05-06) és eddig soha nem volt 3ledes.
Amúgy ha még nem frissítetted a dashboardodat a 9199-ről akkor megoldható, hogy fussanak.
Nekem is ez volt, kijött a játék nem frissítettem direkt, aztán valaki mondta, hogy ha 2 frissítést felteszek, mielőtt updatelném lemezről akkor menni fognak.
Úgyhogy játszottam úgy a Fable3-mal és az új NFS-sel, csak azóta ki lett cserélve a meghajtó Samsungra, és most nem megy. És most eléggé le vagyok égve, úgyhogy nem fogom kicseréltetni, majd ha tönkremegy akkor.
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 22:49:03

davi10 írta:
Bobberto írta: Köszi neked is :)

Az a baj, hogy LT+ -om nem hiszem, hogy van... :/ Eddig L.A. Noire, shift 2 minden ment, csak ezek az AP25ösök fognak ki rajtam...
Akkor sajnos nem LT+ van... Mondjuk nekem se :D
De mondom, szerintem várj, mert sztem 1-2 hónapon belül megjelenik az új flash, meg elvileg vmi új lemezformátum is... Ezért én se nagyon költenék a boxra, dehát pont most kellett 3ledesnek lennie :S
Úhh, az szép :/

davi10
Llegenda del Barça

2011.05.27. 22:35:50

Bobberto írta: Köszi neked is :)

Az a baj, hogy LT+ -om nem hiszem, hogy van... :/ Eddig L.A. Noire, shift 2 minden ment, csak ezek az AP25ösök fognak ki rajtam...
Akkor sajnos nem LT+ van... Mondjuk nekem se :D
De mondom, szerintem várj, mert sztem 1-2 hónapon belül megjelenik az új flash, meg elvileg vmi új lemezformátum is... Ezért én se nagyon költenék a boxra, dehát pont most kellett 3ledesnek lennie :S
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 22:33:46

davi10 írta:
Messithebest írta:
Bobberto írta:Köszönöm! :)

De úgy tudom otthon is meg lehet csinálni, nem?:/

Abgx 360 véletlen nem erre való?
Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.
Így állítsd be :http://www.x360hc.com/2011/03/abgx360-b ... alata.html
És Abgx360-ból a legújabbat szedd le az abgx360.com-ról
És ha végigfuttattad, és LT+-od van (a legújabb ) akkor mennie kell egyenlőre mindennek.
Viszont én sztem a helyetekbe várnék ezzel, mert nemsokára elvileg jön az új flash ami "megoldás" az új upddate-re.
Köszi neked is :)

davi10
Llegenda del Barça

2011.05.27. 22:16:44

Messithebest írta:

Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.
Így állítsd be :http://www.x360hc.com/2011/03/abgx360-b ... alata.html
És Abgx360-ból a legújabbat szedd le az abgx360.com-ról
És ha végigfuttattad, és LT+-od van (a legújabb ) akkor mennie kell egyenlőre mindennek.
Viszont én sztem a helyetekbe várnék ezzel, mert nemsokára elvileg jön az új flash ami "megoldás" az új upddate-re.
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 22:07:22

Messithebest írta:

Rendben. :) köszi.

Elvileg itt az abgx 360at is leírják, elég jól. http://www.xboxklub.hu/book/export/html/350

Már csak az a kérdés, hogy, ha én ezt kicsomagolom átfuttatom abgx-n és már minden zöld is. Ha ezt én szimplán kiírnám, akkor menne-e... :/
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.27. 21:40:44

Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 20:19:35

Köszönöm! :)

Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.27. 20:15:53

Bobberto írta:
Messithebest írta:
Bobberto írta:Sziasztok!

Valaki írt itt a box flasheléshez és a dashboardhoz?

Konkrétan az Assassin's Brotherhood-ot és a NFS: Hot Pursuit-et szeretném újraéleszteni.

Aki kérem ért hozzá, írjon itt vagy küldjön egy PÜ-t.

Köszönöm!
Újraflashelteted LT+ra, és Live nélkül menni fog.
Ez az újraflashelés, hogy megy? Már próbáltam egyszer kiírni, de azt írja ki mikor elindítanám, hogy olvashatatlan. Azt a dvd-t még meg lehet menteni?

Assassins.Creed.Brotherhood.AP25.READNFO.XBOX360-iND Ilyet szedtem le. Most futtattam le abgx360on és végre minden zöld, már akkor csak ez a flashelés kellene :/

Itt meg lehet ezt oldani? http://team-xecuter.com/lt-ap2-5-iso-patches/ Ha igen, hogy és mit kell kiírnom?:S Bocsi, de ehhez nagyon hülye vagyok :S Köszönöm!

Még valami, ha flashelem, akkor a régi játékok még menni fognak?
Hát elviszed egy olyan szervízbe ahol kiflashelik, megmondod hogy Ap 2.5ös flashelést kérsz, és megcsinálják. DVD-t nem kell kidobni, azután menni fog, feltéve ha nem Liveozol és nem teszed fel az új updatet mert az egyből hazavágja a flasht.
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 20:04:29

Messithebest írta:

Konkrétan az Assassin's Brotherhood-ot és a NFS: Hot Pursuit-et szeretném újraéleszteni.

Köszönöm!
Ez az újraflashelés, hogy megy? Már próbáltam egyszer kiírni, de azt írja ki mikor elindítanám, hogy olvashatatlan. Azt a dvd-t még meg lehet menteni?

Assassins.Creed.Brotherhood.AP25.READNFO.XBOX360-iND Ilyet szedtem le. Most futtattam le abgx360on és végre minden zöld, már akkor csak ez a flashelés kellene :/

Itt meg lehet ezt oldani? http://team-xecuter.com/lt-ap2-5-iso-patches/ Ha igen, hogy és mit kell kiírnom?:S Bocsi, de ehhez nagyon hülye vagyok :S Köszönöm!

Még valami, ha flashelem, akkor a régi játékok még menni fognak?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.27. 19:45:01

Köszönöm!
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.05.27. 18:40:26

Sziasztok!

Köszönöm!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.27. 18:01:03

Na, már csak párnap és vége ennek a Lájvrafelmegyünkéshazavágtaagépemetúristenmostmilesz cuccnak, utána már csak valszeg játékokra fog kerülni, de az a game addig meg nem fog menni.
Kép
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.05.27. 13:03:40

bence-barca írta:
FCBMessi19 írta: Hát oké de, hogy térjek vissza Rómába? :lol: Amiután leszúrtam a csajt, jönnek a készítők. Azt ki kell várni? :D Mert én vártam 20 percet és semmi. Ha viszont visszamegyek a főmenübe, betöltöm az utolsó mentést akkor visszarak az alma előtti részhez. Ja és nekem 41%-nál van.
Sajnos végig kell várni a stáblistát, ami egy 20-25-30 percet igénybe fog venni, majd onnan folytatódik, h Rómában vagy.
Oké, köszi szépen. :wink:
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.27. 07:27:18

MessiFan írta:Messithebest! Majd ha lesz xboxom akkor küldenél pár jó tanácsot és lennél a mentorom? :lol:
Látom te nagyon értesz ehhez én pedig nem akarom rögtön azzal kezdeni hogy elcseszek mindent :D
Először is ezt szeretném megvenni ittenség:
http://golemkonzol.hu/index.php?cat=8&s ... roduct=353
Ez jó? Az ára miatt kérdem :D
És adnak hozzá joystickot? :lol: Csak mert nincs a képen :lol:
Persze segítek. Adnak mindegyikhez 1et, ha akarsz venni még1et h 2 legyen az kb 10k körül van. Slimem nincs, még a régi Arcade xboxom van egy 20 GB-s HDDval, azzal spórolnál egy 20ast, én 50ért vettem ugyanitt flashelve(látom már nem árulnak... szóval marad ez, de ha lejátssza a másoltat, mivel ide ez van írva akkor jó.) Livera ne menj mostanság, mert új updatet fog kérni, az pedig egyből hazavágja a flasht. Szerintem Shift 2t szedd le elsőnek, azon van a 12625 dash, az még jó(ha LT+ os a flash akkor tökéletes, mert az Ap 2.5ös gamek is mennek.)
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.27. 07:19:28

FCBMessi19 írta: Hát oké de, hogy térjek vissza Rómába? :lol: Amiután leszúrtam a csajt, jönnek a készítők. Azt ki kell várni? :D Mert én vártam 20 percet és semmi. Ha viszont visszamegyek a főmenübe, betöltöm az utolsó mentést akkor visszarak az alma előtti részhez. Ja és nekem 41%-nál van.
Sajnos végig kell várni a stáblistát, ami egy 20-25-30 percet igénybe fog venni, majd onnan folytatódik, h Rómában vagy.
daffy
Madridista

2011.05.27. 07:09:15

MessiFan írta:Messithebest! Majd ha lesz xboxom akkor küldenél pár jó tanácsot és lennél a mentorom? :lol:
Látom te nagyon értesz ehhez én pedig nem akarom rögtön azzal kezdeni hogy elcseszek mindent :D
Először is ezt szeretném megvenni ittenség:
http://golemkonzol.hu/index.php?cat=8&s ... roduct=353
Ez jó? Az ára miatt kérdem :D
És adnak hozzá joystickot? :lol: Csak mert nincs a képen :lol:
adnak. mindenképp újat vennél? 15-20k-t spórolhatnál vele,ha nem új lenne. én 1.5 éve vettem használtan és nem volt még vele baj.
Válasz küldése