Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs a válaszért: lehet, hogy rossz?LM10 írta:Srácok, az mitől van, hogy az XBOX controller nem kapcsol be? Akár milyen elem van benne, nem jó
lehet h mindegyik amit próbáltál lemerült, ha nem akkor kell venni rá aksit töltővel, az megoldja. Én speciel tölthető duracellt használok, az megbízható.LM10 írta:Srácok, az mitől van, hogy az XBOX controller nem kapcsol be? Akár milyen elem van benne, nem jó
van egy olyan program, hogy USBXTAFGUI. Azzal fel lehet másolni, feltéve ha van 11 gb-s az usb eszköz, amire fel akarod tenni.geridoss írta:XBOX kérdésem lenne. Letöltöttem HD-ban a BL döntőt (TS formátumú). Két fájlból áll, egy 5 gigásból és egy 6 gigásból. Nos, Fat32-re ugye csak 4 gigát lehet másolni, és ha leformázom ntfs-be, akkor nem ismeri fel a box, csak úgymond winchester ként. Nem tudom így rajta nézni. Valaki tudja a megoldást? :/
Hát nekem a bátyámé volt az xbox, és elég sokat játszottunk ketten, úgyhogy 2x kellett már cserélni a meghajtót. De semmi probléma nem volt, csak most ez a 3led.Bobberto írta:
Az szép... nekem már 3 éves a gépem (el sem hiszem, hogy telik az idő....) és /lekopogom/ semmi baja nincs. Sajnos frissítettem... 2.0.12625.0 van jelenleg.
Az szép... nekem már 3 éves a gépem (el sem hiszem, hogy telik az idő....) és /lekopogom/ semmi baja nincs. Sajnos frissítettem... 2.0.12625.0 van jelenleg.davi10 írta:De, épp ezért nem értem. Kb. 3 éves az xbox (2008-05-06) és eddig soha nem volt 3ledes.Bobberto írta: Úhh, az szép :/
Nem volt benne overcool? Nem panaszkodom, mert Hál Istennek sok játék megy, gond nélkül, csak azért kipróbálnám az "új" Assassin's-t és az új NFS-t :S
Amúgy ha még nem frissítetted a dashboardodat a 9199-ről akkor megoldható, hogy fussanak.
Nekem is ez volt, kijött a játék nem frissítettem direkt, aztán valaki mondta, hogy ha 2 frissítést felteszek, mielőtt updatelném lemezről akkor menni fognak.
Úgyhogy játszottam úgy a Fable3-mal és az új NFS-sel, csak azóta ki lett cserélve a meghajtó Samsungra, és most nem megy. És most eléggé le vagyok égve, úgyhogy nem fogom kicseréltetni, majd ha tönkremegy akkor.
De, épp ezért nem értem. Kb. 3 éves az xbox (2008-05-06) és eddig soha nem volt 3ledes.Bobberto írta: Úhh, az szép :/
Nem volt benne overcool? Nem panaszkodom, mert Hál Istennek sok játék megy, gond nélkül, csak azért kipróbálnám az "új" Assassin's-t és az új NFS-t :S
Úhh, az szép :/davi10 írta:Akkor sajnos nem LT+ van... Mondjuk nekem seBobberto írta: Köszi neked is
Az a baj, hogy LT+ -om nem hiszem, hogy van... :/ Eddig L.A. Noire, shift 2 minden ment, csak ezek az AP25ösök fognak ki rajtam...
De mondom, szerintem várj, mert sztem 1-2 hónapon belül megjelenik az új flash, meg elvileg vmi új lemezformátum is... Ezért én se nagyon költenék a boxra, dehát pont most kellett 3ledesnek lennie :S
Akkor sajnos nem LT+ van... Mondjuk nekem seBobberto írta: Köszi neked is
Az a baj, hogy LT+ -om nem hiszem, hogy van... :/ Eddig L.A. Noire, shift 2 minden ment, csak ezek az AP25ösök fognak ki rajtam...
Köszi neked isdavi10 írta:Így állítsd be :http://www.x360hc.com/2011/03/abgx360-b ... alata.htmlMessithebest írta:Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.Bobberto írta:Köszönöm!
De úgy tudom otthon is meg lehet csinálni, nem?:/
Abgx 360 véletlen nem erre való?
És Abgx360-ból a legújabbat szedd le az abgx360.com-ról
És ha végigfuttattad, és LT+-od van (a legújabb ) akkor mennie kell egyenlőre mindennek.
Viszont én sztem a helyetekbe várnék ezzel, mert nemsokára elvileg jön az új flash ami "megoldás" az új upddate-re.
Így állítsd be :http://www.x360hc.com/2011/03/abgx360-b ... alata.htmlMessithebest írta:Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.Bobberto írta:Köszönöm!
Rendben.Messithebest írta:Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.Bobberto írta:Köszönöm!
Meg lehet csinálni, csak az macerás, nem is értek hozzá, és könnyen elő fordulhat h elcseszel mindent, szóval az a biztos hogyha elviszed. Ja majd ki felejtettem: Sajnos elment az az AC:BH DVD, mert ha jól tudom újraflash után át kell futtatni az isot Abgx360on, de hogy mit hova állíts, azt ne kérdezd mert nem tudom.Bobberto írta:Köszönöm!
Hát elviszed egy olyan szervízbe ahol kiflashelik, megmondod hogy Ap 2.5ös flashelést kérsz, és megcsinálják. DVD-t nem kell kidobni, azután menni fog, feltéve ha nem Liveozol és nem teszed fel az új updatet mert az egyből hazavágja a flasht.Bobberto írta:Ez az újraflashelés, hogy megy? Már próbáltam egyszer kiírni, de azt írja ki mikor elindítanám, hogy olvashatatlan. Azt a dvd-t még meg lehet menteni?Messithebest írta:Újraflashelteted LT+ra, és Live nélkül menni fog.Bobberto írta:Sziasztok!
Valaki írt itt a box flasheléshez és a dashboardhoz?
Konkrétan az Assassin's Brotherhood-ot és a NFS: Hot Pursuit-et szeretném újraéleszteni.
Aki kérem ért hozzá, írjon itt vagy küldjön egy PÜ-t.
Köszönöm!
Assassins.Creed.Brotherhood.AP25.READNFO.XBOX360-iND Ilyet szedtem le. Most futtattam le abgx360on és végre minden zöld, már akkor csak ez a flashelés kellene :/
Itt meg lehet ezt oldani? http://team-xecuter.com/lt-ap2-5-iso-patches/ Ha igen, hogy és mit kell kiírnom?:S Bocsi, de ehhez nagyon hülye vagyok :S Köszönöm!
Még valami, ha flashelem, akkor a régi játékok még menni fognak?
Ez az újraflashelés, hogy megy? Már próbáltam egyszer kiírni, de azt írja ki mikor elindítanám, hogy olvashatatlan. Azt a dvd-t még meg lehet menteni?Messithebest írta:Újraflashelteted LT+ra, és Live nélkül menni fog.Bobberto írta:Sziasztok!
Konkrétan az Assassin's Brotherhood-ot és a NFS: Hot Pursuit-et szeretném újraéleszteni.
Köszönöm!
Újraflashelteted LT+ra, és Live nélkül menni fog.Bobberto írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Oké, köszi szépen.bence-barca írta:Sajnos végig kell várni a stáblistát, ami egy 20-25-30 percet igénybe fog venni, majd onnan folytatódik, h Rómában vagy.FCBMessi19 írta: Hát oké de, hogy térjek vissza Rómába?Amiután leszúrtam a csajt, jönnek a készítők. Azt ki kell várni?
Mert én vártam 20 percet és semmi. Ha viszont visszamegyek a főmenübe, betöltöm az utolsó mentést akkor visszarak az alma előtti részhez. Ja és nekem 41%-nál van.
Persze segítek. Adnak mindegyikhez 1et, ha akarsz venni még1et h 2 legyen az kb 10k körül van. Slimem nincs, még a régi Arcade xboxom van egy 20 GB-s HDDval, azzal spórolnál egy 20ast, én 50ért vettem ugyanitt flashelve(látom már nem árulnak... szóval marad ez, de ha lejátssza a másoltat, mivel ide ez van írva akkor jó.) Livera ne menj mostanság, mert új updatet fog kérni, az pedig egyből hazavágja a flasht. Szerintem Shift 2t szedd le elsőnek, azon van a 12625 dash, az még jó(ha LT+ os a flash akkor tökéletes, mert az Ap 2.5ös gamek is mennek.)MessiFan írta:Messithebest! Majd ha lesz xboxom akkor küldenél pár jó tanácsot és lennél a mentorom?![]()
Látom te nagyon értesz ehhez én pedig nem akarom rögtön azzal kezdeni hogy elcseszek mindent
Először is ezt szeretném megvenni ittenség:
http://golemkonzol.hu/index.php?cat=8&s ... roduct=353
Ez jó? Az ára miatt kérdem
És adnak hozzá joystickot?Csak mert nincs a képen
Sajnos végig kell várni a stáblistát, ami egy 20-25-30 percet igénybe fog venni, majd onnan folytatódik, h Rómában vagy.FCBMessi19 írta: Hát oké de, hogy térjek vissza Rómába?Amiután leszúrtam a csajt, jönnek a készítők. Azt ki kell várni?
Mert én vártam 20 percet és semmi. Ha viszont visszamegyek a főmenübe, betöltöm az utolsó mentést akkor visszarak az alma előtti részhez. Ja és nekem 41%-nál van.
adnak. mindenképp újat vennél? 15-20k-t spórolhatnál vele,ha nem új lenne. én 1.5 éve vettem használtan és nem volt még vele baj.MessiFan írta:Messithebest! Majd ha lesz xboxom akkor küldenél pár jó tanácsot és lennél a mentorom?![]()
Látom te nagyon értesz ehhez én pedig nem akarom rögtön azzal kezdeni hogy elcseszek mindent
Először is ezt szeretném megvenni ittenség:
http://golemkonzol.hu/index.php?cat=8&s ... roduct=353
Ez jó? Az ára miatt kérdem
És adnak hozzá joystickot?Csak mert nincs a képen