Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Macskahalak?fcbarca0827 írta:Mai:
Darcis - Monfils V
Gasquet - Bellucci H
Wawrinka - Tsonga V
Rubin Kazany - Tom tomszk H
Lokomotív Moszkva - Anzsi Macskahalak D
Nyilván, direkt írtam így.Rinku írta: Macskahalak?
Ha mind1 1-esre tenném, abban nem lenne sok pénz... Egyszer már tettem egy ilyet az angol másodosztályban, ott kijött a lépés mert 10 meccsből 6 döntetlen lett:D Itt pedig most sok az olyan otthon játszó csapat, aki hátrébb van a tabellán mint az ellenfele, szóval már csak azért is látom benne az erőt. Hétfő este okosabbak leszünk Fernando;)Fernando írta:Ha megőrülés, inkább vedd mindet 1-esre. Én nem hinném, hogy túl sok x lesz, max a samara és a lokomotiv lesz az.Ordog írta:OROSZORSZÁG: Premier League
Nalchik - Terek X
Kazan - Tomsk X
Lokomotiv Moszkva - Anzhi Makhachkala X
Zenit Szentpétervár - Szpartak Moszkva X
Samara - FK Rostov X
CSZKA Moszkva - Kuban X
Krasnodar - Dinamo Moszkva X
Amkar - Volga Novgorod X
Egy kis megőrülés:D Forgatni kell a bet365-ös számlámat:) és érzem, hogy ebben a fordulóban sok lesz ott az X. Persze mindegyik döntetlen külön-külön van megtéve...
Szorítsatok nekem;) Ha 2 bejön már csak keveset buktam, ha 3 bejön már plusszban vagyok
Rengeteg pénzt buktam már így szerencsére. És sajna párszor nyertem is (Mu és Inter elleni elődöntő) Pl real ellen toltam arra h ők nyerik a kupát 5k-t, majd a nyeremény ment arra, h real jut a döntőbe. Hála Messinek (istennek) buktam:) Emlékszem még arra a meccsre is 5 ezer forintot tettem, mikor nyernünk kellett Bremen ellen otthon, hogy továbbmenjünk a csoportból. Tehát ott 0-1-es hendivel vendéget húztam, és egy szupermarketben adtam fel, és a kb 60 éves trafikos néni nem engedte először feladni, mert hogy tuti elbukom a pénzemet:D Aztán Ronaldinho bebelsőZTE a sorfal alatt a lasztit, majd Gudjohnsen is betalált. Azóta kinn van a falamon a kivágott kép a Zalai Hírlapból amelyen Dinho és Motta megindulnak miután begurult a laszti a közönség felé. Kicsit megbarnult már szegény papír de teljesen rendben van. Na kicsit elkanyarodtam. Szóval lényeg, hogy ennyit nekem bőven megér a BARCA bl győzelme. Amúgy most leszek 21, 2000 óta talán ha 20 meccset nem láttam élőben, magyarul töretlen a szerelem, és ha bukom a zsét úgy tekintem, hogy ennyivel hozzájárultam a győzelemhez:) Van egy haverom (meg persze mellette 100 másik is aki ugyanebben a cipőben jár), aki nem érti hogy vagyok képes erre. Majd miután elolvasta Nick Hornby Fociláz című könyvét a javaslatomra, azt mondta, most már belátja. Azóta ajánlom a többi értetlenkedőnek is. Amúgy Mihu, látásból ismerjük egymást. Párszor vezettem meccset a csajoknak. hajrá rózsaszín:)Mihu írta:Hát Te őrült vagytrey88 írta:Na 17k a "Mu nyeri a kupát"-on 2,7-es odds. Nincs az az isten hogy nyerjek. VISCA EL BARCA! VISCA CATALUNYA!!!![]()
![]()
![]()
Ha megőrülés, inkább vedd mindet 1-esre. Én nem hinném, hogy túl sok x lesz, max a samara és a lokomotiv lesz az.Ordog írta:OROSZORSZÁG: Premier League
Nalchik - Terek X
Kazan - Tomsk X
Lokomotiv Moszkva - Anzhi Makhachkala X
Zenit Szentpétervár - Szpartak Moszkva X
Samara - FK Rostov X
CSZKA Moszkva - Kuban X
Krasnodar - Dinamo Moszkva X
Amkar - Volga Novgorod X
Egy kis megőrülés:D Forgatni kell a bet365-ös számlámat:) és érzem, hogy ebben a fordulóban sok lesz ott az X. Persze mindegyik döntetlen külön-külön van megtéve...
Szorítsatok nekem;) Ha 2 bejön már csak keveset buktam, ha 3 bejön már plusszban vagyok
elsősorban a gyér kínálat.HAnonymus írta: Mi vitt rá benneteket arra hogy női teniszre fogadjatok?
Csak egyik esetben sem felhőtlenül. Ez szerintem totál baromság.Rivaldinho írta:Én is elgondolkoztam, hogy újra fogadjak.. :S Már 4 hónapja és 3 napja nem fogadtam... :S De lehet meg kéne tenni nagy pénzzel hogy Man. Utd-é a kupa. És a végén mindenképp örülni fogok valamelyest
Mi vitt rá benneteket arra hogy női teniszre fogadjatok?socio66 írta:ne is mondd.daffy írta: viszont ez a clijsters mekkora gyík. mondjuk 1.05re meg is érdemlem,de akkor is
megtettem murray-vel és söderling-el együtt,erre elvitte..
de ahogy belenéztem,összevissza ütögette ki a labdákat,szánalmasan játszott,mint aki nem akar nyerni,még csak nem is bosszankodott..
és akkor második kiemeltként egy tök noname csaj ellen,hát menjen a fenébe.
Végig vezetett 7-10 ponttal a Partizan, 9-el kikaptak... érdekes. Töbi eddig jön...visca el barca írta:ezt én is néztem de nem értem... fmp toronymagasan nyerte az alapszakaszt, erre a partizanra van 1.15Fernando írta:FMP vs. Partizan V(mondjuk elso meccsen nagyon szortak... 100-70 korul lett a vége
)
ne is mondd.daffy írta: viszont ez a clijsters mekkora gyík. mondjuk 1.05re meg is érdemlem,de akkor is
ezt én is néztem de nem értem... fmp toronymagasan nyerte az alapszakaszt, erre a partizanra van 1.15Fernando írta:FMP vs. Partizan V
daffy írta:baghdatis - mayer h 1.65
querrey valami ótvar formában van,erre alapoztam.visca el barca írta:ezt elég sok helyen ajánlják, jól néz ki az az 1.6. de vhogy érzem én ezt annyira biztosnak... amugy nagyo gyenge a mai kinalat...daffy írta:querrey - ljubicic v 1.62
ezt elég sok helyen ajánlják, jól néz ki az az 1.6. de vhogy érzem én ezt annyira biztosnak... amugy nagyo gyenge a mai kinalat...daffy írta:querrey - ljubicic v 1.62