Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre az egyre lennék csak igazán kíváncsi, hogy mit művelne nálunk Messivel. Jó barátok, 2 argentin, mint 2 testvér.Charlie írta:360fokkal ugyanott vagyunk. Agüerot jobban elnézném nálunk mint Rossit. Amennyi pénzzel leakarnak az olaszért húzni, annyiból lehet ő is kijönne.
C.
Nah, az igenFecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 46?nocache
nem volt az 1 hónap sem, május ötödikei a cikk... no comment
+1Fecooo írta:szeretem az olyan embereket, akik azt mondják, h maradni akarnak egy adott klubban, aztán így jelentik ki, h távozni akarnak... ritka egyenes megoldásdaffy írta:agüero a twitteren bejelentette távozását. lehetséges állomások:
real madrid,manchester city
a befolyó pénzből szerintem mehetne dzsudzsák.
szeretem az olyan embereket, akik azt mondják, h maradni akarnak egy adott klubban, aztán így jelentik ki, h távozni akarnak... ritka egyenes megoldásdaffy írta:agüero a twitteren bejelentette távozását. lehetséges állomások:
real madrid,manchester city
a befolyó pénzből szerintem mehetne dzsudzsák.
Ki tudja? Nem mindig a keret erősségén múlnak a dolgok.daffy írta:ezzel a kerettel középcsapat voltak,akkor most kb épphogy elkerülik majd a kiesést.ab1daL írta:Akkor az Atma-nak is lesz dolga a nyáron. Elemgy Agüero, sanszos ugye, hogy Forlán is távozik. Marad Diego Costa.Mondjuk ha Luis Enrique lesz az edző, nem lepne meg, ha vinné magával Sorianot... Arról lehetett hallani, hogy Osvaldot vinnék, hát szükség is lesz rá.
ezzel a kerettel középcsapat voltak,akkor most kb épphogy elkerülik majd a kiesést.ab1daL írta:Akkor az Atma-nak is lesz dolga a nyáron. Elemgy Agüero, sanszos ugye, hogy Forlán is távozik. Marad Diego Costa.Mondjuk ha Luis Enrique lesz az edző, nem lepne meg, ha vinné magával Sorianot... Arról lehetett hallani, hogy Osvaldot vinnék, hát szükség is lesz rá.
Két jó igazolás a Sevillának. Persze, ahhoz ennél sokkal nagyobb változások kellenének, h a két naggyal küzdhessen, és nemcsak nekik, de többi spanyol középcsapatnak is. De a 3. helyre lehet pályázni.ab1daL írta:TrochowskiSevilla
Manu del MoralSevilla
Albín (Getafe)Espanyol
Leomessi14 írta:Na a Porto megnyerte a kupat is,igy miden sorozatban a csucsra jutott ahol elindult:
Bajnoksag,Kupa,Szuperkupa es Europa Liga!
Hatalmas![]()
nekik.
Ez nemcsak a pénzen múlik, persze nyilván hosszútávon az igazán sikeres, ahol mindig van pénz, ha mondjuk egy rosszabb szezon után egy újabb csapatot kell építeni. De azért ellenpéldának fölhoznám pl. a Portot. Ok, nekik sincsenek anyagi gondjaik, de jóval kisebb pénzekért igazolnak, mint az angol, spanyol, olasz, német élcsapatok, és ahhoz képest egyáltalán nincsenek messze tőlük.bali 15 írta:Ja, azok a csapatok akiknek vékony a pénztárcájuk azoknak tényleg semmi sem állandó.Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó
Ja, azok a csapatok akiknek vékony a pénztárcájuk azoknak tényleg semmi sem állandó.Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó
Rengeteg csapat bukik abba bele, hogy egy-egy jó teljesítmény után egy zsák pénzért elviszik a legjobbjait és aztán nem sikerül a minőségi pótlásLM10 írta:Azért hihetetlen, hogy pár éve a Depor és a Monaco még gólzáporos BL meccset játszottak, most meg a Depor kiesett, a Monaco meg 1 fordulóval a bajnokság vége előtt 18. helyen áll. Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó, és a rossz döntések egészen idáig fajulhatnak.
Én is sajnálom Őket, én a Sociedad-ot látnám legszívesebben a másodosztályban! Ráadásul mi rajtunk múlt, csak meg kellett volna vernünk őket pár fordulóval ezelőtt! Akkor mínusz 3-mal ott lennének a depor helyén.Barcaman14 írta:Én is sajnálom a Deport.Remélem a Betishez hasonlóan ők is egyből feljutnak, mert nem nekik való a 2. osztály. Bíztam benne hogy esetleg a Getafe búcsúzik de nem jött össze.
Szerintem minimum korhatára nincs a csapatba kerülésnek, csak profi szerződést nem kaphat.Capon írta:Egy kérdés. Spanyolországban mi a minimum korhatár a nagy csapatba kerüléshez? 16év?
Igen így van, csak éppen most a 7ik kerül be(Valladolid), mivel a 6ik Barca B, azaz mi lettünk, és mi a szabály szerint nem kerülhetünk fel.bence-barca írta:Ott 3-4-5-6 helyezett rájátszást nyom. Mint Angliában, 3. a 6. ellen, 4. az 5. ellen és aki onnan továbbjünk döntőt játszik a feljutásért. Azt nem tudom, h a döntő 1 v 2 meccs-e. Viszont a kicsik, ugye elvileg bejutottak a rájátszásba, de játszhatnak is ott, v helyettük megy a 7.? Csak mert sok értelme nem lennne nkik játszani, mert motiváltságuk olyan nagy nem lenne...Rewolution5 írta:Nekem is lenne egy kérdésem...
Biztos Felkerülök: Betis,Vallecano, és melyik a harmadik? ott mi dönt, lesznek még mecssek, mert ha nem akkor a harmadik a Granada