Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o pedig pont ezért távozott.LG írta:Nekem nem is igazán kéne a PL-ből senki. Ha csatárról van szó, akkor pedig az egyetlen ember, akit szívesen látnék, az Etoo. Rooney is kiváló képességű játékos, na de az ő magatartása sztem már semmikép nem egyezhető a Barca filozófiájával.bence-barca írta:Én meg pont nemrég akartam írni, h Drogba-nak örülnék...![]()
Akit még szívesen látnék itt az David Silva meg Rooney, úgy gondolom ők betudnának illeszkedni könnyebben
Nekem nem is igazán kéne a PL-ből senki. Ha csatárról van szó, akkor pedig az egyetlen ember, akit szívesen látnék, az Etoo. Rooney is kiváló képességű játékos, na de az ő magatartása sztem már semmikép nem egyezhető a Barca filozófiájával.bence-barca írta:Én meg pont nemrég akartam írni, h Drogba-nak örülnék...![]()
Akit még szívesen látnék itt az David Silva meg Rooney, úgy gondolom ők betudnának illeszkedni könnyebben
ne is merüljön, egy idióta, agyatlan barom, technikája nulla, játékintelligencia nulla, semmi keresnivalója itt...Charlie írta:Drogba lehet, hogy lelép a Chelseaből, rögtön az ugrott be, hogy milyen jó lenne,ha eljönne hozzánk. Henke-féle szerepet kapna, beállna, gólt rúgna. Nagyon jó kis játékos még 33éves létére is. Neve fel sem merült nálunk teszem hozzá, csak egy kis játék a gondolatokkal.
C.
vmi azt súgja, h a következő EL sem az angolokról fog szólniGame90 írta:Stoke, Birmingham EL, Birmingham kiesett (),
Én meg nagyon örülökFecooo írta:nah ezt nagyon sajnálom, Anglia egyértelműen kapustemető, De Gea meg valóban olyan tehetség, mint Casillas volt... (ha nem Angliába ment volna, Gula is már európai szinten ismert kapus lenne, ugyanis korosztályában top3-as kapusként tartják/tartották számon De Gea-val együtt, a 3. srác neve nem jut eszembe most...)daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.
nah ezt nagyon sajnálom, Anglia egyértelműen kapustemető, De Gea meg valóban olyan tehetség, mint Casillas volt... (ha nem Angliába ment volna, Gula is már európai szinten ismert kapus lenne, ugyanis korosztályában top3-as kapusként tartják/tartották számon De Gea-val együtt, a 3. srác neve nem jut eszembe most...)daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.
Tehetséges kapus, de nem értem, ha ennyit ki tudnak érte adni, akkor miért nem Stekelenburgot veszik meg? Nem lenne sokkal drágább, de de geanal sokkal jobb kapus. Ha jól tudom most el van törve a keze, de akkor is jobban járna sztem a MU.daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.
Azért én néha csodálom a focisták hidegvérét. Én biztos nem bírtam volna ki, h ne üssem meg ezt a takony bírót.Game90 írta:
De legalább megtudtam, hogy ezért nem jár 11-es:
http://arsenalist.com/video/?id=xipvvj
Ez pedig nem gól:
http://arsenalist.com/video/?id=xipx00