Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
OFF: Te mi ez az avatart meg sig?fcbarca0827 írta:...

De azért vedd figyelembe, h nem a MU az ősi riválisunk, + nem is olyan gyalázatos körülmények között zajlott a meccs mint a Madrid ellen. Igazából a MU-nak nincs mit reklamálnia, egy jó meccsen kikaptak egy jobb csapat ellen, és ezután úgy álltak hozzá, ahogy kell. De ne avassunk már szenté őket. Angliában ugyanúgy nyomják a balhékat, mint mi a Real ellen. Na jó, ebben a szezonban a 2 spanyol oriás között nagyon elmérgesedett a viszony, de ez nem is csoda, hisz minkét oldalról voltak sportszerűtlen nyilatkozatok, a meccseken is gyalázatos dolgok történtek, + eleve már az sok El Clasico pár hét alatt olaj volt a tűzre. Ahhoz képest a MU-val nincs semmi komoly konfliktusunk.westerngom írta:- no, azért az alábbi hangnemünket olvasva, vegyünk már visszább a humorral/agyarakkal, mert nagyon sportszerű volt az MU. minden tekintetben és a magyar szurkolói tábor is Úriemberként viselkedett!
Megéri elolvasni a végén a hsz.-eket/kommenteket:
http://manunited.blog.nepsport.hu/archi ... _orvossag/
Túl sokat foglalkozunk és töltünk az RM - el kapcsolatos etikátlan dolgokkal, hogy már ránk is átragad....., a baráti körömben lévő MU fanok is hasonlóan reagáltak a kupa átadást követően mint a cikkben és megkövették a jobbat!
Szóval nem (lenne) baj, ha visszafelé is működik a tisztelet és elismerés!
Oké, oké, igazad van, de nem ez lenne az alap dolog? Egy vereséget tudomásul venni, és kész? Mert nem az a helyes amit José és páran a birodalomból árasztanak.westerngom írta:- no, azért az alábbi hangnemünket olvasva, vegyünk már visszább a humorral/agyarakkal, mert nagyon sportszerű volt az MU. minden tekintetben és a magyar szurkolói tábor is Úriemberként viselkedett!
Megéri elolvasni a végén a hsz.-eket/kommenteket:
http://manunited.blog.nepsport.hu/archi ... _orvossag/
Túl sokat foglalkozunk és töltünk az RM - el kapcsolatos etikátlan dolgokkal, hogy már ránk is átragad....., a baráti körömben lévő MU fanok is hasonlóan reagáltak a kupa átadást követően mint a cikkben és megkövették a jobbat!
Szóval nem (lenne) baj, ha visszafelé is működik a tisztelet és elismerés!
Lionel85 írta: Amúgy Fergie-n az a rózsa szerintetek is egy rejtett whiskey-s üveg volt?

Én nem sajnálom őket egy fikarcnyit sem, van már elég BL győzelmük, ill. több is kelleténél.noname írta:könnyen ez lehette az utolsó esélyük(VdS,Giggs,Scholes) egy BL-győzelemre!

Ez a megsüvegelendő hozzáállás, csak Portugáliában nem képesek veszíteni, így akár játékos, akár edző, de aki a Realban játszik és luzitán, az mindig keres kifogásokat. Az angolok is kiemelték, sokkal egységesebb a ManU kiscsajszi távozása óta és szemmel láthatóan jobbak voltak a 90 percből kb. 30 percig.d írta:Szőralkeszt is szidják a viselkedése miatt, de el kell ismerni, hogy mind a pályán belül, mind kívül az egész MU roppant korrektül viselkedett. Igen, így is lehet...

Eto'o pedig pont ezért távozott.LG írta:Nekem nem is igazán kéne a PL-ből senki. Ha csatárról van szó, akkor pedig az egyetlen ember, akit szívesen látnék, az Etoo. Rooney is kiváló képességű játékos, na de az ő magatartása sztem már semmikép nem egyezhető a Barca filozófiájával.bence-barca írta:Én meg pont nemrég akartam írni, h Drogba-nak örülnék...![]()
Akit még szívesen látnék itt az David Silva meg Rooney, úgy gondolom ők betudnának illeszkedni könnyebben
Nekem nem is igazán kéne a PL-ből senki. Ha csatárról van szó, akkor pedig az egyetlen ember, akit szívesen látnék, az Etoo. Rooney is kiváló képességű játékos, na de az ő magatartása sztem már semmikép nem egyezhető a Barca filozófiájával.bence-barca írta:Én meg pont nemrég akartam írni, h Drogba-nak örülnék...![]()
Akit még szívesen látnék itt az David Silva meg Rooney, úgy gondolom ők betudnának illeszkedni könnyebben
ne is merüljön, egy idióta, agyatlan barom, technikája nulla, játékintelligencia nulla, semmi keresnivalója itt...Charlie írta:Drogba lehet, hogy lelép a Chelseaből, rögtön az ugrott be, hogy milyen jó lenne,ha eljönne hozzánk. Henke-féle szerepet kapna, beállna, gólt rúgna. Nagyon jó kis játékos még 33éves létére is. Neve fel sem merült nálunk teszem hozzá, csak egy kis játék a gondolatokkal.
C.

vmi azt súgja, h a következő EL sem az angolokról fog szólniGame90 írta:Stoke, Birmingham EL, Birmingham kiesett (),

Én meg nagyon örülökFecooo írta:nah ezt nagyon sajnálom, Anglia egyértelműen kapustemető, De Gea meg valóban olyan tehetség, mint Casillas volt... (ha nem Angliába ment volna, Gula is már európai szinten ismert kapus lenne, ugyanis korosztályában top3-as kapusként tartják/tartották számon De Gea-val együtt, a 3. srác neve nem jut eszembe most...)daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.