Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem is mindenki, de a legnagyobb fanok biztos kivesznek pár nap szabit és a csapattal már ma el tudnak utazni.daffy írta:ez mondjuk nagyban függ attól,hogy mikor jelentik be a légtérzárat vagy annak feloldását. aki pénzeken repül és végül nem tud,az vonattal sem jut oda.Xanthor írta: Már miért lenne teljes hazai pálya? Attól még nem kapják meg a MU szurkolók a jegyeket... Ha meg valakinek van jegye a BL döntőre nem hiszem, hogy az okoz majd gondot, hogy nem tud közvetlenül odajutni esetleg, azért nem Moszkvában van a döntő.
Elnézést a jelentős túlzásért,de lehetne atomháború is, akinek jegye van a Bl döntőre, az ott lesz. Magamból kiindúlva, ha lenne jegyem, tuti nem rizikóznék és várnék arra,hogy mikor oldják fel a légtérzárat, esetleg mikortól lesz,stb,stb,stb. Hanem egyből megtervezném kocsival,vonattal,mással az odajutást,és az utolsó indulási időpontot, ami még belefér. Eddig várnék, hogy mi a helyzet a légi közlekedéssel, és még mindig el tudnék indulni mással.daffy írta:ez mondjuk nagyban függ attól,hogy mikor jelentik be a légtérzárat vagy annak feloldását. aki pénzeken repül és végül nem tud,az vonattal sem jut oda.Xanthor írta: Már miért lenne teljes hazai pálya? Attól még nem kapják meg a MU szurkolók a jegyeket... Ha meg valakinek van jegye a BL döntőre nem hiszem, hogy az okoz majd gondot, hogy nem tud közvetlenül odajutni esetleg, azért nem Moszkvában van a döntő.
ez mondjuk nagyban függ attól,hogy mikor jelentik be a légtérzárat vagy annak feloldását. aki pénzeken repül és végül nem tud,az vonattal sem jut oda.Xanthor írta: Már miért lenne teljes hazai pálya? Attól még nem kapják meg a MU szurkolók a jegyeket... Ha meg valakinek van jegye a BL döntőre nem hiszem, hogy az okoz majd gondot, hogy nem tud közvetlenül odajutni esetleg, azért nem Moszkvában van a döntő.
Már miért lenne teljes hazai pálya? Attól még nem kapják meg a MU szurkolók a jegyeket... Ha meg valakinek van jegye a BL döntőre nem hiszem, hogy az okoz majd gondot, hogy nem tud közvetlenül odajutni esetleg, azért nem Moszkvában van a döntő.daffy írta:viszont a szurkolók...Xanthor írta: Én azt olvastam, hogy csak Nagy-Britanniában lehet maximum légtérzár, tehát pl. Párizsba elrepülhetnek (pár jó emléket felidéznek) , onnan meg egy expressz vonattal egy köpés London a La Manche-csatorna alatt átkelve.
(Ez saját teória, de szerintem ez lenne.)
Ráadásul, ha légtérzár lenne a Unitednek is csak kicsit rövidebb utat kellene megtennie "fapadosan".
akkor teljes egészében hazai pálya lesz a mu-nak.
ezért nem is írtam ilyet,csak megállapítottam valamit.Rinku írta:Szerintem felesleges ezen koptatni a betűket, semennyivel sem fog jobban játszani a Manchester és semennyivel begőzöltebben a Barca, mert Londonban csapnak össze. Az utóbbi évek legjobb döntőjére van kilátás, nem ez fog dönteni szvsz, hogy hazai pályájuknak érzik e vagy sem!
Azért nem hiszem hogy ekkora probléma lenne a bldöntőjeggyel rendelkező szurkerek számára ez a 1500km. Majd megoldják csoportosan kocsival,busszal,autóval stb.daffy írta:viszont a szurkolók...
akkor teljes egészében hazai pálya lesz a mu-nak.
mert a mu tud focizni,az utóbbi évek realja meg nem.Rinku írta:Játszott már a csapat több, mint 75.000 anyázó, gyűlölettől telített real drukker előtt ÉS NYERT! Nem egyszer, nem kétszer, hanem az utóbbi években szinte folyamatosan! Innentől nem látom az okát, hogy miért kellene tartani a Manchester drukkerek esetleges nagyobb arányú létszámától...daffy írta:akkor teljes egészében hazai pálya lesz a mu-nak.
Játszott már a csapat több, mint 75.000 anyázó, gyűlölettől telített real drukker előtt ÉS NYERT! Nem egyszer, nem kétszer, hanem az utóbbi években szinte folyamatosan! Innentől nem látom az okát, hogy miért kellene tartani a Manchester drukkerek esetleges nagyobb arányú létszámától...daffy írta:akkor teljes egészében hazai pálya lesz a mu-nak.
viszont a szurkolók...Xanthor írta: Én azt olvastam, hogy csak Nagy-Britanniában lehet maximum légtérzár, tehát pl. Párizsba elrepülhetnek (pár jó emléket felidéznek) , onnan meg egy expressz vonattal egy köpés London a La Manche-csatorna alatt átkelve.
(Ez saját teória, de szerintem ez lenne.)
Ráadásul, ha légtérzár lenne a Unitednek is csak kicsit rövidebb utat kellene megtennie "fapadosan".
Én azt olvastam, hogy csak Nagy-Britanniában lehet maximum légtérzár, tehát pl. Párizsba elrepülhetnek (pár jó emléket felidéznekLionel85 írta:Még nem teljesen biztos, hogy buszozni fog a csapat. A vulkáni füst ugyanis ki tud tisztulni, ráadásul sokkal nagyobb szemcsékben tört ki a hamu, mint tavaly ilyenkor, azaz gyorsabban is ülepedik le a földre. Egy-két nap csúszás lehet egyelőre a közlekedésben, de vélhetően hétvégére visszaáll minden a helyére.hady írta:pffffff.....úgy néz ki buszozni fog a csapat, mint tavaly az Inter ellen.. ,nagy hátrány..![]()
![]()
![]()
![]()
Még nem teljesen biztos, hogy buszozni fog a csapat. A vulkáni füst ugyanis ki tud tisztulni, ráadásul sokkal nagyobb szemcsékben tört ki a hamu, mint tavaly ilyenkor, azaz gyorsabban is ülepedik le a földre. Egy-két nap csúszás lehet egyelőre a közlekedésben, de vélhetően hétvégére visszaáll minden a helyére.hady írta:pffffff.....úgy néz ki buszozni fog a csapat, mint tavaly az Inter ellen.. ,nagy hátrány..![]()
![]()
![]()
![]()
A csarnokban lesz a reklámzabálók, meg ez egy szervezés gondolom azért van csak az írva.Kubala írta: Kösz! Ez nagyon jóAmúgy néztem a Millenáris honlapját (2006-ban ott néztük), és nem találtam a programban olyat, hogy ezt adnák. Sőt, ott reklámzabálók éjszakáját láttam, nem sportzabálókat.
Az inkompetenciáját aláírom, de sajnos nem tudok már olyan játékvezetőt mondani, akiről ne lennének rossz emlékek... ezen is elgondolkodhat az uefa.sjd írta:fogalmam sincs, hogy miért fújna ellenünk, mint ahogy azt sem tudom, miért tette ezt tavaly, egyszerűen azért ódzkodom tőle, mert bebizonyította, hogy a les és tizenegyes szituációkat rosszul ítéli meg