Tocy írta:
Ezt én se értem hogy szeretnék...Rossi 30 milla, Fabregas 50, két ilyen igazolás nem fér bele. Mindenesetre Rossira nagyobb szükség van, mint Cescre. A középső védő kérdést pedig szerintem Pep úgy gondolja, mint idén...Piqué-Puyol az alap, csereként van egy Fontás, illetve Abidal is tökéletes teljesítményt tud ott is mutatni. És még játszhat ott Mascherano is. Csak az a baj, hogy Fontás még kevés, Mascherano sem az igazi ott, ha Abidal lép be, akkor meg a széleken kevés a dolog. Mert Adriano sem, Maxwell meg főleg nem olyan balhátvédként. Bár Adrianoval ott még ki vagyok békülve. De Alves cseréje továbbra sincs...
Na csak egy közös nevezőre kerültünk
Abszolút egyet értek veled, s ha igaz Angel leigazolása, annak én nagyon örülnék!Jóval olcsóbb mint brazil kollégája, megbízható, nem flikk flakkos, visszatud érni!Nem lesz stabil kezdő, de láttam idén nem egyszer a Sportingban, jó kis játékos!
És remélem Rossit is megtudjuk kaparintani, s akkor meg is vagyunk!Azért abból a 30 millióból, remélem faragunk, s eddig Rossellék ezen a térne nagyon magas munkát végeznek, s bízom bennük!