Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Schumi után jött egy Alonso, egy Raikonen és egy Hamilton. Én semmivel sem tartom jobbnak őt egyáltalán náluk. Kétségkívül jó versenyző, de sztem a többi úriember is hasonlót tudna teljesíteni. Webberre visszatérve. Webber autójában, ha jól emlékszem a mai futamig nem működött a Kers, ráadásul Webber magasabb, mint Vettel. Magyarul ezt a plusz súlyt is le kéne vhol dolgoznia, de az messze nem olyan könnyű... Ismétlem jó versenyző Vettel, de nem hiszem, hogy akár a jelenlegi Ferrarival többet tudna produkálni, mint Alonso. Ő is kb. ugyanott lenne.Rewolution5 írta:én nemvagyok Vettel fanatikus, de elkell ismerni a képességeit.Tény, hogy jól működik alatta a kocsi,de nagyon sok érdeme van neki a győzelembe. A mentalitása, koncentrációja, küzdési vágya ambíciója is nagyon nagy, Schumi után ilyenre várt a Forma 1 világa...
bowlinggolyo írta:A mai nap láthattuk h Vettelnek is rengeteg fejlődni valója van ha a csatákat vesszük alapul,mivel az első pár körben simán le kellett volna nyomnia a Ferrarit.Sokkal gyorsabb volt tőle és meg kellett volna látni azt az 1-2 rést amit megengedett Alonso,aki a védekezésben mai is óriásit alkotott ezt el kell ismerni.A végén a csatában nagyon jól muzsikált,jól tud védekezni Vettel is,de most nem láttam Hamiltontól azt az agresszivitást amit eddig megszoktam tőle.Remélem jövőhéten is hasonló nagy csata lesz ám fordított végeredménnyel
Meglátjuk kinek lesz igaza. Eddig annyit lehet tudni,h a Toro Rossoban is verte csapattársát,és óriásit alkotott, + annyit,h RedBullnál is egyértelműen jobb pilóta mint a szintén ugye a "világlegjobbkocsija,80évesöreganyádisvblennevele"-al versenyző Mark Webber.Messithebest írta:De ha egyszer esetleg elmegy Vettel(igen, le tudom írni a nevét) az RBtől, és még ugyan itt fognak tartani, meglátod, az aki a helyére megy, ugyanilyen jó lesz. És azt egy szóval nem mondtam hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ RB ÉRDEME EZ, mert nem. Csak nagy része, és az meg rohadtul nem ugyanaz.
A "szánalmas" jelzőt az idegesség szülte, nem az irigység. És már írtam, engem ugyanúgy zavart, amellett, hogy örültem, az hogy tök simán hozta a futamokat anno Michael. De ha egyszer esetleg elmegy Vettel(igen, le tudom írni a nevét) az RBtől, és még ugyan itt fognak tartani, meglátod, az aki a helyére megy, ugyanilyen jó lesz. És azt egy szóval nem mondtam hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ RB ÉRDEME EZ, mert nem. Csak nagy része, és az meg rohadtul nem ugyanaz.ozsimiki írta:Messithebest!
Már bocsánat, de úgy tűnik, hogy nálad a kettős mércénél durvább jelzőket is lehetne használni.
Mitől-mitől? Attól,hogy hibátlant nyújt, és maximálisan kihasználja azt,hogy jó a csomag.
én is Schumis vagyok, de senki sem írt olyat rá, akármennyire is nem szerette 2001-2004ig,h szánalmas. Akkor nem neki volt a legjobb gépe? És kétséget kizáróan be is húzta ahogy illik. Nem hagyott sanszot másnak. Akkor neki is csak 25% ebben a része? A nagy ló....t. Érdemtelenül dicsérték esetleg? Erre is a nagy ló.....t. Ahogy most Vettelnek is kijár minden dicséret.
Egy csomag akkor működik jól, ha minden eleme passzol, pilóta-kocsi-gumi-taktika-mérnökök. És igen, ez az istálló Vetellel együtt lett ilyen jó, mint anno Ferrari is Schumival EGYÜTT lett olyan jó.
nekem nem az a bajom,hogy nem bírod, de ilyen jelzőket el lehet hagyni, mert csak is az irigység szüli,és teljesen alaptalan.
Nah befejeztem, persze ha legközelebb is hasonló megnyilvánulást látok, reagálok.
Először is, tavalyi autó teljesen más, tudtommal idén még 1x sem esett ki az RB.L.Messi 10 írta:Az a nagyon jó autó hányszor állt meg alatta tavaly? Ha azok a motorhibák nincsenek, akkor már VB győztes lehetett volna Vettel. Ott is a "nagyon jó" autón múlott....Messithebest írta:És a kérdésem még mindig fenn áll, miért Fettült kell isteníteni, mikor az érdeme, max 25%ban van ebben, mert persze, be kell hozni, tudni kell vezetni, de akkor is, ez inkább a kocsi és a Red Bull érdeme.
Az a nagyon jó autó hányszor állt meg alatta tavaly? Ha azok a motorhibák nincsenek, akkor már VB győztes lehetett volna Vettel. Ott is a "nagyon jó" autón múlott....Messithebest írta:És a kérdésem még mindig fenn áll, miért Fettült kell isteníteni, mikor az érdeme, max 25%ban van ebben, mert persze, be kell hozni, tudni kell vezetni, de akkor is, ez inkább a kocsi és a Red Bull érdeme.
Viszont akkor miért nem Webber lett a második, ha ilyen jó lenne a kocsi?És a kérdésem még mindig fenn áll, miért Fettült kell isteníteni, mikor az érdeme, max 25%ban van ebben, mert persze, be kell hozni, tudni kell vezetni, de akkor is, ez inkább a kocsi és a Red Bull érdeme.
Nem indoklom meg, mert semmi értelme, ugyanúgy menni fog az istenítés. Alonsot rühellem a mai napig, Hamiltont sem csíptem az elején, de ahogy visszavett az arcból, kezdem csípni. Schumi a kedvencem per pill, mindig is ő volt, és nem tetszett ugyanúgy, mikor sorra nyerte az unalmasabbnál unalmasabb vb-ket. És igen, irigy vagyok, mert nem Schumi nyer, mert kismilliószor jobban megérdemelné, mint a honfitárs úr. És a kérdésem még mindig fenn áll, miért Fettült kell isteníteni, mikor az érdeme, max 25%ban van ebben, mert persze, be kell hozni, tudni kell vezetni, de akkor is, ez inkább a kocsi és a Red Bull érdeme.ozsimiki írta:Megbeszéltük. Majd ha megindoklod,h mitől szánalmas, vitatkozhatunk. Attól,h nem tetszik a feje, még nem lesz az.Messithebest írta:Ok, nem zavar senki véleménye sem, szerintem az, te meg csíped őt, én rühellem, ez van. Akkor szánalmas vagyok aztán ennyi.ozsimiki írta:
szerk: Messithebest, inkább aki ilyet ír,az szánalmas. mindenki mutogat győzelem után, ő még nyilatkozataiban senkit se köpködött, hogy ilyen jelzőket érdemeljen.
Azt azért elmondom, hogy a versenyeket már le se kéne futni, most meg mondom hogy Fettülke 2x vb lesz. Csak nem értem hogy azért mért Fettülkét kell isteníteni, mert raknak alá egy jó autót. 80 éves öregember betolja azt a kocsit első helyre(költői túlzást remélem érzi mindenki). Akkor inkább Newey-t vagy a Red Bullt, azért tényleg max riszpekt, hogy egy ilyen verdát összetákolnak, csak ettől még nem Fettülke sz*rta a spanyol viaszt, és nem is ő az Isten.
Gondolom akkor neked Alonso is, Hamilton is, és Schumacher is szánalmas volt, hogy régebbre ne menjek, amikor jó kocsival nyertek VB-t. Az ő tudásukat is elismerte mindenki, és ha használtak is szánalmas jelzőket rájuk,nem a tudásuk miatt. Most neked az fáj,h ezúttal Vettel alatt van jó kocsi,de abból ki is kell hozni amit ki lehet. Lásd Webber.
Hszedből süt az irigység,hogy ezúttal nem a te kedvenced nyeri a futamokat.
Jelenleg meg igenis Fettülke az uralkodó az F1ben, akár tetszik, akár nem. Vegyél példát más ellendrukkerekről, pl Bob-ról, ők tudnak úgy szorítani másnak, hogy eközben Vettelt is elismerik.
Megbeszéltük. Majd ha megindoklod,h mitől szánalmas, vitatkozhatunk. Attól,h nem tetszik a feje, még nem lesz az.Messithebest írta:Ok, nem zavar senki véleménye sem, szerintem az, te meg csíped őt, én rühellem, ez van. Akkor szánalmas vagyok aztán ennyi.ozsimiki írta:
szerk: Messithebest, inkább aki ilyet ír,az szánalmas. mindenki mutogat győzelem után, ő még nyilatkozataiban senkit se köpködött, hogy ilyen jelzőket érdemeljen.
Azt azért elmondom, hogy a versenyeket már le se kéne futni, most meg mondom hogy Fettülke 2x vb lesz. Csak nem értem hogy azért mért Fettülkét kell isteníteni, mert raknak alá egy jó autót. 80 éves öregember betolja azt a kocsit első helyre(költői túlzást remélem érzi mindenki). Akkor inkább Newey-t vagy a Red Bullt, azért tényleg max riszpekt, hogy egy ilyen verdát összetákolnak, csak ettől még nem Fettülke sz*rta a spanyol viaszt, és nem is ő az Isten.
Vigyázz Bob,mert Messithebest a végén még szánalmasnak tartja emiatt Hamit isBob_Marley írta: Hamiltonban még a himnusz alatt is benne volt, hogy megelőzi Vettelt...tök király volt az arca, megy az osztrák himnusz, már venné a sapkáját, mutogatta, hogy haladjunk márAztán fényképezésnél is mutogatott, hogy gyerekek csináljuk már, nem érek rá
![]()
Ok, nem zavar senki véleménye sem, szerintem az, te meg csíped őt, én rühellem, ez van. Akkor szánalmas vagyok aztán ennyi.ozsimiki írta:
Ez a srácok a rajtnál csak is előre figyelnek, persze ha pl ha beragadnak véletlenül, akkor már hátra. Féltem Vettelt, ha nincs KERS, ha van akkor is, mert poros oldal, és a Mekik nagyon jó rajtolók.samy85 írta: Vettelnek ha nem lesz kers-e akkor megfoghatják, de Vettel mellett szól, ha egymással foglalkoznak előbb el tud fordulni mint a mögüle indulók...
A rajtkor nem llehet használni a DRS-t....samy85 írta:És még Button is ott van...hihetetlen lessz ár a rajt... ráadásul 840 méteres a célegyenes, ratvonaltól, kb 600 méter a kanyarig... és a drs zóna, az egész célegyenesben ott van...