bowlinggolyo írta:A mai nap láthattuk h Vettelnek is rengeteg fejlődni valója van ha a csatákat vesszük alapul,mivel az első pár körben simán le kellett volna nyomnia a Ferrarit.Sokkal gyorsabb volt tőle és meg kellett volna látni azt az 1-2 rést amit megengedett Alonso,aki a védekezésben mai is óriásit alkotott ezt el kell ismerni.A végén a csatában nagyon jól muzsikált,jól tud védekezni Vettel is,de most nem láttam Hamiltontól azt az agresszivitást amit eddig megszoktam tőle.Remélem jövőhéten is hasonló nagy csata lesz ám fordított végeredménnyel

Láthattuk,h nem ért semmit a DRS zóna az élcsapatoknál. Volt egyéb előzés azonos gumikon? Nem. Amikor jobb gumija volt, meg is ette Buttont,meg Massát (igaz nem védekezett erőteljesen), amikor azonos akkor se Hami,se más nem előzött a pályán senkit sem. Akkor most mindenkinek van hova fejlődnie?
Azért a mosolygós smile,mert te kiszúrtad azt az 1-2rést a futam első felében ha jól értelmezem, amit Alo nyitott, de Vettel nem:) Meg úgy senki más sem, első etapban Alo remekül tartotta Vettelt,és Hamiltont, nem hibázott. Így nem lehet előzni a kanyargós részen (mert azonos minőségű gumi is volt akkor), a célegyenesre meg kevés volt a DRS, mind Vettelnek, mind Hamiltonnak, láthattuk. Szóval ezt a kritikát most erősnek érzem,hogy ott más leelőzte volna Alot, szntem senki.
Messithebest írta:De ha egyszer esetleg elmegy Vettel(igen, le tudom írni a nevét) az RBtől, és még ugyan itt fognak tartani, meglátod, az aki a helyére megy, ugyanilyen jó lesz. És azt egy szóval nem mondtam hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ RB ÉRDEME EZ, mert nem. Csak nagy része, és az meg rohadtul nem ugyanaz.
Meglátjuk kinek lesz igaza. Eddig annyit lehet tudni,h a Toro Rossoban is verte csapattársát,és óriásit alkotott, + annyit,h RedBullnál is egyértelműen jobb pilóta mint a szintén ugye a "világlegjobbkocsija,80évesöreganyádisvblennevele"-al versenyző Mark Webber.
De majd ha esetleg váltani fog, és elmegy máshova, ne lepődj meg,hogy majd ott is nyer egy kettőt, persze csak azért mert ismét űrkocsit kap a segge alá, mi másért?