Abszolút, gratulálok CR-nek is, meg a Madridnak, hiszen nem akármi 8-1-re nyerni, bárki is legyen az ellenfél. DE! Nem szoktam olvasgatni a túloldalon a fórumot, de most megtörtént, és az azért kinyitja az ember kezében a bicskát, hogy ez a győzelem, be lett állítva úgy, hogy "na most mondjátok, hogy antifoci", meg "eltűnt a különbség a két csapat között, "csak 4 pont döntött a javukra"..... Persze aki értelmes, és nem elfogult, az látja a valóságot, hogy ez nem így van.. De azért néha elfogy a türelem, és kicsit kiborul az ember...Mental_Theo írta:Ne legyetek rosszmájúak.
Gratulálunk Ronaldonak, azért ez megsüvegelendő teljesítmény, Barcásnak még nem sikerült
Gratulálok CR7-nek!
erre továbbra is azt mondom,hogy a történelemkönyv ezt nem jegyzi. az eredmény fennmarad és cr-nek pont ez a lényeg. a gól az gól,nem a szép játék miatt fogják rekordként emlegetni.Fecooo írta:és ennek mi lesz az eredménye? "nesze nektek antifoci, több gólt lőttünk, mint ti"... az más kérdés, h amíg tétre ment, addig kb 20 góllal voltak lemaradva...levproff írta:A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra.
és ennek mi lesz az eredménye? "nesze nektek antifoci, több gólt lőttünk, mint ti"... az más kérdés, h amíg tétre ment, addig kb 20 góllal voltak lemaradva...levproff írta:A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra.
a nyári túrák nagy pénzt hoznak, muszáj csúcsformába lendülnilevproff írta:A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra.
azért ebben nem vagyok olyan biztosozsimiki írta:
Szóval azért fájna ha az összetettet nem Messi nyerné, a góljaik színvonala,és kidolgozottsága miatt is, azért ha pontoznánk a találatokat, sima Messi fölény.
Ezt mind tudom, attól függetlenül ez a rekord lehet korszakos lesz, és hosszú évekig nem dönti meg senki, + nagyon sokáig 7-8-9 góllal is ment Messi összetettben, ha nem többel, erre amióta elbukta a bajnokságot a Madrid, csak annak nem rúg gólt CR akinek nem akar, és nem is 1et, elég fura.Bányász írta:Valóban szép lenne ha Messi nyerne összetettben de ha nem akkor mi van?
Nem az a legjobb játékos aki a legtöbb gólt rúgja.
Hat akkor ha C7 nem lo ma tobb golt akkor a Messi a bl dontoben lott ket goljaval meg is elozi:)Stalkyard írta:Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos.emtivi írta: http://eurorivals.net/top-scorers.html
Sztem ne magyarázzunk bele ilyeneket, jogosan lesz ő a gólkirály, gratuláljunk neki, és ott a pont!Daweed írta:Azért azt hozzátenném, hogy az elmúlt néhány bajnokin a csapattársak eléggé nyomják cr-t hogy Messit lenyomja a góllövőlistán. Míg Messi mindig a csapatért játszik (lásd gólpasszok), Cr-nél én inkább azt figyelem meg, hogy első sorban a saját érdekében focizik, és aztán a csapat érdekében..LG írta:Azért hatalmas teljesítmény amit CR véghezvisz. Már a MU-ban is ontotta a gólokat, aztán átjött a Madridba, és még gólerősebb lett! Ráadásul úgy, h a csapat azért körülötte hagy némi kívánni valót. Ráadásul úgy gondolom, h hosszú távon is még ilyen eredményes lehet, mert nála aztán motivációból nincs hiány.
Messi mikor bemutatkozott először, és ugye R10 passzából gólt szerzett, + amit a korosztályos VB-n bemutatott, az alapján már sejtettem, h nagyon-nagy játékos lehet. Ronaldoról nem volt ilyen jó a véleményem, mikor eleinte láttam a MU-ban, ill. a 2004-s EB-n. Ha vki azt mondja, ma itt fog tartani, kiröhögöm.
De lehet h én vagyok a hülye
Azért azt hozzátenném, hogy az elmúlt néhány bajnokin a csapattársak eléggé nyomják cr-t hogy Messit lenyomja a góllövőlistán. Míg Messi mindig a csapatért játszik (lásd gólpasszok), Cr-nél én inkább azt figyelem meg, hogy első sorban a saját érdekében focizik, és aztán a csapat érdekében..LG írta:Azért hatalmas teljesítmény amit CR véghezvisz. Már a MU-ban is ontotta a gólokat, aztán átjött a Madridba, és még gólerősebb lett! Ráadásul úgy, h a csapat azért körülötte hagy némi kívánni valót. Ráadásul úgy gondolom, h hosszú távon is még ilyen eredményes lehet, mert nála aztán motivációból nincs hiány.
Messi mikor bemutatkozott először, és ugye R10 passzából gólt szerzett, + amit a korosztályos VB-n bemutatott, az alapján már sejtettem, h nagyon-nagy játékos lehet. Ronaldoról nem volt ilyen jó a véleményem, mikor eleinte láttam a MU-ban, ill. a 2004-s EB-n. Ha vki azt mondja, ma itt fog tartani, kiröhögöm.
Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos.emtivi írta: http://eurorivals.net/top-scorers.html
http://eurorivals.net/top-scorers.htmlStalkyard írta:Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott![]()
Messi még CR előtt van ha minden tét meccset nézünk?
És melyiknek mennyi van eddig?
Remélem azért az "összetettet" Messi nyeri.