Bob_Marley írta:Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
Ja értelek. Én szeretném, ha Fabregas itt lenne, nekem úgy lenne teljes a csapat, és szerintem szükségünk is van rá. Dos Santos szerepét nem értem, előszezonban vkp-t játszott, amolyan hátsó irányítót, idén meg ha kapott szerepet, akkor szinte Alves helyén, jobb oldali középpályást játszott. Miközben igazából Xavi posztja fekszik neki...szerintem belőle nem lesz itt nálunk nagy játékos. Fontás sem győzött meg engem, mióta az első csapatban játszik, lemarad, hibázik, persze ez majd javul idővel. Thiago sok labdát elszór, még nem érett játékos, ezért szeretném én mindenképp Fabregast a csapatban tudni. Ibráért 24 millió van asszem, hozzáteszünk 15-20-at és el is lehet hozni...szerintem ilyen igazolások kellenek, nem pedig elhozni vkit mer ingyé van, oszt majd valamire csak jó lesz...mint Altintop a Realnak.