Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi szerintem van olyan jófej ahoz, hogy belássa azt, hogy már öregszik.Nem mellesleg a csapattal is jót tennének a vezetők, ha ezekkl a dolgokkal várnának még egy hetet. Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába, vagy cserealapként tekintenek rá. Nem értem miért nem lehet ezekkel megvárni a nyarat.
Egyelőre pusztán lapértesülések kerültek napvilágra, semmiféle hivatalos átigazolási információ nem került ki.Gauchomester írta:Nem mellesleg a csapattal is jót tennének a vezetők, ha ezekkl a dolgokkal várnának még egy hetet. Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába, vagy cserealapként tekintenek rá. Nem értem miért nem lehet ezekkel megvárni a nyarat.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ha jönne, akkor valakinek el kell menni. Ez valószínűleg Maxwell lenne. Ezzel a középső védőket (elsősorban) Puyolt is lehetne tehermentesíteni, bár Pep sztem ragaszkodni fog hozzá, teszem hozzá jogosan. Abidalt nem hiszem hogy kiszorítaná, de az egyik legnagyobb fenntartásaom vele kapcsolatban, hogy ő is ilyen Alves-féle előrerohangáló típus, ami már mindkét szélen szerintem sok lenne + vele se igazán a jövőt építenénk, mert 16 milla egy ilyen korú játékosért a padra nem hiszem hogy reális.Bob_Marley írta:2-3 Youtube videó miatt???bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost![]()
Felőlem jöhet (igaz nem csípem az ilyen flikk flakkos emberkéket, főleg hátvédban), de 16 millió, az sok érte!
2-3 Youtube videó miatt???bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost
Ez itt a baj, hogy vannak tökéletes csereemberek. Ha Rossi érkezne, akkor felpezsdülne kicsit az élet elől, és az MVP tagjai, kivéve Messit nem érezhetnék magukat annyira biztonságban, látva, hogy Rossi ül a padon. Szerintem a legfontosabb, hogy verseny legyen a csapatba kerülésért, mert idén ez nem volt meg, Villa akármit csinált tavasszal kezdő maradt. Jövőre lenne egy vetélytársa, ami kettőzött odaadásra sarkallná.Barcaman14 írta: Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek.
IGAZAT ADOKZS10 írta:Ezzel vitatkoznék. Andre Santosnak ismerem a játékát, és olyan mínőségi változást jelentene bal oldalon, mint Alves a jobbon. Pedrot szeretem, csupaszív játékos, de Rossi sokkal jobb játékos. Az olaszok a játékát Roberto Baggioéhoz hasonlítják - helyesen. Írtó jó játékos. Ha tényleg ők jönnének, én boldog lennék.Barcaman14 írta:Andrés Santos sem a védő munkája miatt kerül 16 millába az biztos.Brazil, tehát ez nem meglepő. Szép dolgokra képes, és a balszélen jelentős kreativitást jelenthet. Így Abi bemegy középre, viszont Maxvell vagy Adriano nem sok lehetőséghez fog így jutni. De így elsőre nem tűnik rossznak.
Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek. Előbbi minőségi javulást is eredményezhet jövőre, de ezt már kifejtettem. Nem látom értelmét jelenleg Rossi leigazolásának.
Ezzel vitatkoznék. Andre Santosnak ismerem a játékát, és olyan mínőségi változást jelentene bal oldalon, mint Alves a jobbon. Pedrot szeretem, csupaszív játékos, de Rossi sokkal jobb játékos. Az olaszok a játékát Roberto Baggioéhoz hasonlítják - helyesen. Írtó jó játékos. Ha tényleg ők jönnének, én boldog lennék.Barcaman14 írta:Andrés Santos sem a védő munkája miatt kerül 16 millába az biztos.Brazil, tehát ez nem meglepő. Szép dolgokra képes, és a balszélen jelentős kreativitást jelenthet. Így Abi bemegy középre, viszont Maxvell vagy Adriano nem sok lehetőséghez fog így jutni. De így elsőre nem tűnik rossznak.
Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek. Előbbi minőségi javulást is eredményezhet jövőre, de ezt már kifejtettem. Nem látom értelmét jelenleg Rossi leigazolásának.
A Marca arról is hozott le egy cikket a héten, hogy Messi már a klub vezetőinél lobbizik Javi Pastore leigazolásának ügyében.lbasse írta:A Barcelona nagy célja a következő szezonban Giuseppe Rossi megszerzése....
Forrás: MARCA.com
Igazából csak azért örülök neki, mert akarunk egy csatárt venni, amúgy nem örülök, mert sztem nem nagy durranás ez a Rossi, semmivel nem lesz jobb mint mondjuk Villa vagy Pedro, de majd meglátjuk.
Én örülnék neki!