Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát oké de, hogy térjek vissza Rómába?bence-barca írta:Ha vége az egésznek visszatérsz Rómába és csinálhatod a be nem fejezett dolgaidatFCBMessi19 írta:Az Assassin's Creed Brotherhood-ot lehet folytatni miután vége a történetnek? Ilyen mellékmissziókat meg stb.? Ha igen, hogy?Igazából én ott jöttem rá, messze még a vége...
Így van! Nekem 47%-nál lett "vége". Azt hittem én is, miután a csajszikát leszúrtam, hogy vége az egésznek, de még korántsem!bence-barca írta:Ha vége az egésznek visszatérsz Rómába és csinálhatod a be nem fejezett dolgaidatFCBMessi19 írta:Az Assassin's Creed Brotherhood-ot lehet folytatni miután vége a történetnek? Ilyen mellékmissziókat meg stb.? Ha igen, hogy?Igazából én ott jöttem rá, messze még a vége...
Ha nem volt kiflashelve, nem gáz persze, ha feltoltad és már flashelt, utána is újra lehet flasheltetni, csak spec így minden játékon amin ez a dashboard lesz majd, ezek után mind viheted újra flasheltetgetni ami ugye nem 2 fillér. Ezért gáz a dolog, de már dolgoznak rajta. Szóval nem baj.Xanthor írta:Az gáz, ha update-eltem? 0225-ös Slimem van amit ugye még nem lehet flashelni, és még nem is tudni, hogy mikor lehet majd. Megeshet, hogy csak nyár vége, addig meg azért Fifa-zok Live-on. Remélem ettől azért fog működni a flash majd...Messithebest írta:Na már olvastam nCore fórumon is, van aki felment LIVE-ra, adott neki egy updatet, reflexből okézta és meghaltak a gamek(azaz új dash....) SZÓVAL NE MENJETEK LIVE-RA, VAGY HA MENTEK AKKOR NE UPDATEOLJATOK SEMMIKÉPP!
Ha vége az egésznek visszatérsz Rómába és csinálhatod a be nem fejezett dolgaidatFCBMessi19 írta:Az Assassin's Creed Brotherhood-ot lehet folytatni miután vége a történetnek? Ilyen mellékmissziókat meg stb.? Ha igen, hogy?
Az gáz, ha update-eltem? 0225-ös Slimem van amit ugye még nem lehet flashelni, és még nem is tudni, hogy mikor lehet majd. Megeshet, hogy csak nyár vége, addig meg azért Fifa-zok Live-on. Remélem ettől azért fog működni a flash majd...Messithebest írta:Na már olvastam nCore fórumon is, van aki felment LIVE-ra, adott neki egy updatet, reflexből okézta és meghaltak a gamek(azaz új dash....) SZÓVAL NE MENJETEK LIVE-RA, VAGY HA MENTEK AKKOR NE UPDATEOLJATOK SEMMIKÉPP!
Köszi! Nekem valami olyasmiket nyögnek be ismerőseim (meg olvastam is 1-2 helyen), hogy ha nem megfelelő a dashboard mindkettőn akkor pl bukta stb. Igen félreérthető volt, nah, szóval mondta ugyancsak ismerősöm, hogy nem mennek másoltak kinecten, mondom az egy vicc, mert kölcsön vételi oldalakon (torrent) fent vannak és "kölcsönzik" őket igen erősen. Itt gondolok pl a Kung Fu Panda 2re ami csak kinectel megy, de már "kölcsönözhető".CsacsMate írta:Bobberto írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elgondolkoztam a kinect megvételén boxhoz. Kinek mi a véleménye róla?
Úgy tudom, hogy össze kell hangolni a boxxal. Elvileg a másolt játékok is mennek rajta, csak hátha tud valaki 1-2 hasznos infót
Köszönöm!
A sima kart is össze kell hangolniNem tudom azt minek emelted ki. Másolt játékok meg nem a kinecten mennek, hanem a gépen, mivel az csak egy vezérlő. Amúgy meg én nem venném meg. Csak 20.000 alatt és ahogy esik az ára 1-2 hónap
Mivel 40-ről indult már 25-nél tart.
Bobberto írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elgondolkoztam a kinect megvételén boxhoz. Kinek mi a véleménye róla?
Úgy tudom, hogy össze kell hangolni a boxxal. Elvileg a másolt játékok is mennek rajta, csak hátha tud valaki 1-2 hasznos infót
Köszönöm!
Na azaz, csak apám minuszost hozott. remélem párnap és lecseréli.davi10 írta:Én Omega DVD+R DL-t vettem, és eddig 10/10-et megírt. Mondjuk 1 et én szartam el, mert megpróbáltam egy sima xbox játékot átírni 360-ra.Messithebest írta:Istenem![]()
![]()
![]()
Persze hogy faternak [auto_cenzúra] dvdt kell rendelnie
![]()
![]()
DVD-R DL-t rendelt, DVD+R DL helyett...... CloneCD nem írja......
![]()
várhatok megint mire visszaviszi ááááá
![]()
![]()
meg ilyen omega a neve... hallottatok már róla? Mert én még eskü hogy nem....
De nekem bevált, ahhoz képest, hogy olcsó.
Én Omega DVD+R DL-t vettem, és eddig 10/10-et megírt. Mondjuk 1 et én szartam el, mert megpróbáltam egy sima xbox játékot átírni 360-ra.Messithebest írta:Istenem![]()
![]()
![]()
Persze hogy faternak [auto_cenzúra] dvdt kell rendelnie
![]()
![]()
DVD-R DL-t rendelt, DVD+R DL helyett...... CloneCD nem írja......
![]()
várhatok megint mire visszaviszi ááááá
![]()
![]()
meg ilyen omega a neve... hallottatok már róla? Mert én még eskü hogy nem....
Pár versenyt nyomtam rajta. De nem olyan nagy eresztés eddigMessithebest írta:DiRT 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesz mit írni ma(végre megjönnek a DVDk
)
Aki tolja már, milyen a játék?
Messithebest írta:igen, gondolom IMGBurnel irsz. Én CloneCDvel írok(IMGBurnel próbáltam, írás kezdeténél mindig lefagyott a gép, ergó 3 CDt elcsesztem vele,míg CloneCDnél minden rendben volt), oda meg kell.Bobberto írta:
Amit linkelt daffy, az alapján csinálom régóta és direkt nem teszem be mellé már a Layerbreakes részt, mert egyébként ki kellene szednem.
Csak nem találtam ezt az oldalt hirtelen. Szóval Fernando, amit daff linkelt az nagyon jó oldal és ott lejjebb ugyanúgy le van írva, hogy kell .dvd-t csinálni, ha nincs
Bocsánat a dupláért... :/