Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Wenger sem hülye ennyire. "Ok, adjátok kölcsön Bojant két évre, majd én játszatom, hátha lő 15 gólt a bajnokságban, klasszist nevelek belőle, aztán nyugodt szívvel visszaadom, használjátok egészséggel."SuperMessi írta:A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre
Azt a felállást a jelenlegi kerettel is meg lehetne csinálni, szóval őszintén kétlem, hogy ezért kéne Rossi, hogy tudjunk elől "szerkezetet" váltani - örülnék ha így lenne, de nem látok rá esélyt. Messi azt se tudom mennyire sok gólt lőtt idén középen, biztos vagyok benne, hogy marad is ott - tavaly is ott játszott már javarészt. Úgyhogy a kérdésem még mindig áll... Rossi kell nekünk tényleg?visca el barca írta:lehet épp azért akarják rossit, hogy messit ne kelljen állandoan középen jatszatni... ugye nagyon sokáig az volt a felállás, h pedro balos, messi jobbos, villa középen. aztán számomra érthetetlenul pep atvarialta az egeszet ugy hogy villa bal (0 teljesitmeny), pedro jobb (0 teljesitmeny), messi meg középen...
Azért kéne Rossi, ha bárki sérült, vagy rotálni kell, vagy ha Villa ilyen tré formában van, akkor legyen egy olyan ember a pályán aki tud gólt lőni.FCB.Gabesz írta:mert az arsenalba am rohadt sokat játszana...villarealba kéne és akkor 1 rossi-bojan csere. am nem értem mért kéne ide 1 rossi..
SuperMessi írta:Én egy apró változtatással el tudnám képzelni ezt a cserét, de ahhoz az is kell hogy jöjjön Rossi vagy Neymar. A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre, csak ezzel meg az a bibi hogy van egy 40 milliós költekezési sapkánk és ebbe nem fér bele Rossi meg Cesc ha csak Milito és Affelay távozik...
TKP: Xavi, Iniesta, Cesc, Thiago
Csatárok: Messi, Villa, Rossi(Neymar), Pedro
Bojannak a fejlődéséhez az Arsenalnál nincs tökéletesebb hely szvsz és akkor mondjuk 3 év múlva összeállhatna a Messi-Rossi(Neymar)-Bojan trió akiknek Cesc és Iniesta(Thiago) szórja a zsugát, de mégegyszer a fő probléma az hogy erre nincs pénz, arról nem beszélve hogy Milito helyett is kéne egy védő, így sajnos ez az üzlet szvsz nem reális.
De ez megy már mióta.Te van Ha-val az egész.Foglalja csak a helyet amikor beáll semmit nem tesz hozzá,hol van Henke-hez képest???Aki bármikor tudott segíteni,ha becserélték...sjd írta:vagy a Barca B-ben játszanak, mint Busquets meg Pedro tette 21 évesendaffy írta:ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
ehhez képest Bojan már 17 évesen villantott elég nagyot, villantott tavaly is amikor Ibrát kellett helyettesítenie
ha esetleg ismét tartósan szükség lenne a játékára és úgy játszana rosszul, akkor én is azt mondnám, hogy menjen el
vagy a Barca B-ben játszanak, mint Busquets meg Pedro tette 21 évesendaffy írta:ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
csordultig?Ilúvatar írta:bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
jó ötlet, pep amúgy is szereti az ilyen arcokat, akik mindenhol balhéznak, majd hisztivel távoznak a csapattól. (vagy várjál, mégse)albicelesteX írta:Ez a lényege a dolgoknak.Mehet a nyáron és jöhet Tevez 9-esnek.
Ez a lényege a dolgoknak.Mehet a nyáron és jöhet Tevez 9-esnek.daffy írta:ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
Sztem ezzel az üzlettel mi nemtom hogy, de az Arsenal nagyon jól járna. Cesc sztem belefásult már az Arsenalba, ez egyértelmű, idén nem sokat tett hozzá. Olyan Henry szaga van a dolognak, mikor elment, ő is a végén csak szenvedett, és jól jártak az elpasszolásával.visca el barca írta:érdekes ez az afellay+bojan fabregasért dolog. idén elég sokszor hangot adtam nemtetszésemnek, hogy afellay nagyon keveset jatszik, mert sztem abszolut jo a mi stilusunkhoz. azonban pep vmiért nem kedveli...
és ha csak azt veszü, h a jövőben is csak epizód szerep jut neki, lehet megérné... bojan is mehet, belőle jobb focista (itt) már nem lesz...
Az a baj, h ez nagyjából min. egy 60millás ajánlatnak felel megt, tehát egyáltalán nem érné meg. 35 milla + Afellay (10m) + Bojan (15m) persze mindenki más árakat gondol, de én sztem nem érnek kevesebbet Afellay még többet is. Tehát ennyit kiadni Fabreért fölösleges én max 35 t adnék érte..visca el barca írta:
és ha csak azt veszü, h a jövőben is csak epizód szerep jut neki, lehet megérné... bojan is mehet, belőle jobb focista (itt) már nem lesz...
Mire Xavi már nagyon öreg lenne pl. Thiagót simán be lehet építeni a csapatba.Sanama írta: Meséld már el,hogy ki tölti meg a közppályát?
Van egy Xavink,Iniestank és a kreatív rész ezzel ki is merült. Persze addig,ameddig egyikőjük nem sérül le 2-3hónapra, addig nem fog feltűnni,de egy emberre igenis szükség van ott.
Hát és akkor miért ne Fabregas?
Meséld már el,hogy ki tölti meg a közppályát?Ilúvatar írta:bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
Ilúvatar írta:bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
Barca: oké, hogy számunkra Fabregas lenne a legtökéletesebb igazolás, de nem mindenáron. Főleg nem egy ilyen szezon után. Bár ha azt nézzük, hogy Torres is 60ért ment a Chelsea-hezmessibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit