FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
PCsabi
aka Game90

2011.05.20. 17:49:29

SuperMessi írta:A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre
Azért Wenger sem hülye ennyire. "Ok, adjátok kölcsön Bojant két évre, majd én játszatom, hátha lő 15 gólt a bajnokságban, klasszist nevelek belőle, aztán nyugodt szívvel visszaadom, használjátok egészséggel."

Előző kommentemben is felvetettem, csak nem érkezett válasz: Nasrihoz mit szólnátok?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.20. 17:43:31

visca el barca írta:lehet épp azért akarják rossit, hogy messit ne kelljen állandoan középen jatszatni... ugye nagyon sokáig az volt a felállás, h pedro balos, messi jobbos, villa középen. aztán számomra érthetetlenul pep atvarialta az egeszet ugy hogy villa bal (0 teljesitmeny), pedro jobb (0 teljesitmeny), messi meg középen...
Azt a felállást a jelenlegi kerettel is meg lehetne csinálni, szóval őszintén kétlem, hogy ezért kéne Rossi, hogy tudjunk elől "szerkezetet" váltani - örülnék ha így lenne, de nem látok rá esélyt. Messi azt se tudom mennyire sok gólt lőtt idén középen, biztos vagyok benne, hogy marad is ott - tavaly is ott játszott már javarészt. Úgyhogy a kérdésem még mindig áll... Rossi kell nekünk tényleg?

u.i.: Idén szerintem egy de max két kezemen meg tudnám számolni hogy hányszor volt úgy hogy Villa középen, Messi jobbon és Pedro balon... Nem kötekedésből, csak megjegyeztem.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.20. 17:33:55

lehet épp azért akarják rossit, hogy messit ne kelljen állandoan középen jatszatni... ugye nagyon sokáig az volt a felállás, h pedro balos, messi jobbos, villa középen. aztán számomra érthetetlenul pep atvarialta az egeszet ugy hogy villa bal (0 teljesitmeny), pedro jobb (0 teljesitmeny), messi meg középen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.20. 17:20:19

Fabregas ügyhöz nem szólnék, egyik szemem sír a másik meg nevet ha jön ha nem - imádom a játékát, de Jonathan és Thiago nekem a szívem csücskei...

Én a Rossi témához szólnék hozzá. Igazából kérdésem lenne. A videói alapján ő egy igazi középső ember - nem tudok róla sokat, ezért csak ezt tudom felhozni. Ezért kérdezem azt, aki sokszor látta játszani, hogy nem veszne ő el a széleken? Mert arról ne is álmodjunk, hogy Messi kimegy szélre és Rossi középen lesz, mert ez ugye tök alaptalan Pepnél, Messi érinthetetlen középen... Pedro is bombabiztos a jobboson, szóval Rossi mihez kezdene a bal oldalon?(jelenleg csak ott tudom elképzelni, hogy lehetőséget kapna...) Nála sokkal nagyobb csatárok is vesztek már el a széleinken, úgyhogy őszintén kérdezem, szerintetek ő tudna ott maradandót alkotni? Én amit láttam az az, hogy egy ügyes kis középcsatár a gyerek, de ha onnan kéne indulnia, ahonnan most Villa indul, ott semmire nem menne. Ezért én inkább Sanchezt hoznám, esetleg Neymart, mert ők tudnak azon a poszton jól játszani, ezt már bizonyították - a Brazil csak otthon, de értitek mire célzok gondolom. Vagy Affelayt végre játszatnám, mert van benne potenciál, csak a játékpercek hiányoznak. Szóval komolyan gondoljatok bele, és úgy mondjátok meg nekem, hogy tudna Rossi jól játszani nálunk ott a szélen? Mert attól még hogy technikás és gólerős nem fog tudni szélről befutni, védőket elmozgatni, és befejezni/helyzetet teremteni... Szerintetek ő tényleg minőségi erősítés lenne, vagy csak egy egész nagy név, akit aztán elherdálunk, mert nem ott játszatjuk ahol kéne - Villa és Bojan se szenvedne középen ennyire szerintem.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.20. 17:04:42

FCB.Gabesz írta:mert az arsenalba am rohadt sokat játszana...villarealba kéne és akkor 1 rossi-bojan csere. am nem értem mért kéne ide 1 rossi..
Azért kéne Rossi, ha bárki sérült, vagy rotálni kell, vagy ha Villa ilyen tré formában van, akkor legyen egy olyan ember a pályán aki tud gólt lőni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.05.20. 17:00:41

SuperMessi írta:Én egy apró változtatással el tudnám képzelni ezt a cserét, de ahhoz az is kell hogy jöjjön Rossi vagy Neymar. A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre, csak ezzel meg az a bibi hogy van egy 40 milliós költekezési sapkánk és ebbe nem fér bele Rossi meg Cesc ha csak Milito és Affelay távozik...

TKP: Xavi, Iniesta, Cesc, Thiago
Csatárok: Messi, Villa, Rossi(Neymar), Pedro

Bojannak a fejlődéséhez az Arsenalnál nincs tökéletesebb hely szvsz és akkor mondjuk 3 év múlva összeállhatna a Messi-Rossi(Neymar)-Bojan trió akiknek Cesc és Iniesta(Thiago) szórja a zsugát, de mégegyszer a fő probléma az hogy erre nincs pénz, arról nem beszélve hogy Milito helyett is kéne egy védő, így sajnos ez az üzlet szvsz nem reális.

mert az arsenalba am rohadt sokat játszana...villarealba kéne és akkor 1 rossi-bojan csere. am nem értem mért kéne ide 1 rossi..
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.05.20. 16:51:34

Én egy apró változtatással el tudnám képzelni ezt a cserét, de ahhoz az is kell hogy jöjjön Rossi vagy Neymar. A változtatás az lenne hogy Bojan csak kölcsönben megy méghozzá két évre, csak ezzel meg az a bibi hogy van egy 40 milliós költekezési sapkánk és ebbe nem fér bele Rossi meg Cesc ha csak Milito és Affelay távozik...

TKP: Xavi, Iniesta, Cesc, Thiago
Csatárok: Messi, Villa, Rossi(Neymar), Pedro

Bojannak a fejlődéséhez az Arsenalnál nincs tökéletesebb hely szvsz és akkor mondjuk 3 év múlva összeállhatna a Messi-Rossi(Neymar)-Bojan trió akiknek Cesc és Iniesta(Thiago) szórja a zsugát, de mégegyszer a fő probléma az hogy erre nincs pénz, arról nem beszélve hogy Milito helyett is kéne egy védő, így sajnos ez az üzlet szvsz nem reális.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.20. 16:47:33

Te jó ég már megint ez a Fabregas ügy... Nem mondom, hogy nem szívesen látnám, de minek ennyiért? 35 millió+Afellay+Bojan? Még viccnek is rossz. Hátra kell egy ember Milito helyére és Fontás. Remélem az a vki Botia lesz, mert sokat fejlődött a srác, melette olcsó és saját nevelés :!: Kp-ra nem kell senki főleg ennyiért. Vagy ha nagy gond lenne Alves és Adriano is bőven tud kp-t játszani. Nasrit szívesen elnézegetném, de sztem túl nagy luxus lenne. Előre kéne Rossi, aki már bizonyított bőven és a 30 milla bőven megfizethető, nem úgy, mint Alexis Sanchez 45-50 milliója, vagy egy beképzelt, a brazil bajnokságban villogó Neymar 30 milliója. A Bojan-Jeffren duóval meg csinálni kéne vmit. Én szívem szerint mind2 emberkét elpasszolnám és akkor jönne Rossi és fölhívnám Rafinhat. Nagyon komolyan tolja a srác. De ha még korai, Soriano még mindig ott van 20. számú csatárnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.05.20. 16:27:52

igazolni kellet volna cserecsatárt és bojant már rég elküldeni cserébe vahova 1-2évre.
albicelesteX
A Vadász

2011.05.20. 16:27:36

sjd írta:
daffy írta:ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
vagy a Barca B-ben játszanak, mint Busquets meg Pedro tette 21 évesen

ehhez képest Bojan már 17 évesen villantott elég nagyot, villantott tavaly is amikor Ibrát kellett helyettesítenie

ha esetleg ismét tartósan szükség lenne a játékára és úgy játszana rosszul, akkor én is azt mondnám, hogy menjen el
De ez megy már mióta.Te van Ha-val az egész.Foglalja csak a helyet amikor beáll semmit nem tesz hozzá,hol van Henke-hez képest???Aki bármikor tudott segíteni,ha becserélték...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 16:27:25

Amúgy Afellay leigazolásában erősen benne volt, hogy cserealapnak érkezik, és az is valószínűsíthető volt, hogy Fabregasért. Más kérdés, hogy a fél év alatt itt sokan megszerettük, és ő az egyetlen aki igazán hozzá tud tenni a játékunkhoz a padról érkezve, most már őt elpasszolni nagy hiba lenne.
sjd
Llegenda del Barça

2011.05.20. 16:24:23

daffy írta:ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
vagy a Barca B-ben játszanak, mint Busquets meg Pedro tette 21 évesen

ehhez képest Bojan már 17 évesen villantott elég nagyot, villantott tavaly is amikor Ibrát kellett helyettesítenie

ha esetleg ismét tartósan szükség lenne a játékára és úgy játszana rosszul, akkor én is azt mondnám, hogy menjen el
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.05.20. 15:26:30

Fabregassal semmi bajom sincs, és örülnék ha egyszer itt játszana, de nem ilyen áron! Így is szűk a keretünk, erre kettő játékost és egy raklap pénzt adnánk egy játékosért! Abból a pénzből simán meg lehetne oldani az összes szükséges igazolásunkat, mivel csatár kell és egy védő Milito helyett. Nem azt mondom, hogy rossz lenne, ha jönne, de láthattuk idén is, hogy nem középen vannak problémáink, hanem hátul és elől! természetesen benne van, hogy a középpályán is megsérül valaki, de arra felesleges egy ilyen áron hozott játékos.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.20. 15:25:23

Ilúvatar írta:
messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...
csordultig? :D Akkor felsorolom neked: Busi,Masch,Keita,Xavi,Iniesta + Thiago. Ennyi. ez neked csordult? Értem én hogy kezdőbe nem, de akkor max úgy hogy 4-4-2ben, Xavi meg már kezd kiöregedni,1-2 év és a helyére belehetne illeszteni. szóval szerintem 1-2 év múlva nyugodtan jöhet.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kristop
Entrenador del Barça

2011.05.20. 15:24:29

albicelesteX írta:Ez a lényege a dolgoknak.Mehet a nyáron és jöhet Tevez 9-esnek. :wink:
jó ötlet, pep amúgy is szereti az ilyen arcokat, akik mindenhol balhéznak, majd hisztivel távoznak a csapattól. (vagy várjál, mégse) :)

amúgy a katalán sajtó a folyamatos neymar nyomásból már egy ideje átváltott és rossit tolják, hogy ő a legvalószínűbb előre. középre pedig a legújabb név a dortmundi götze.
albicelesteX
A Vadász

2011.05.20. 15:17:22

Ez a lényege a dolgoknak.Mehet a nyáron és jöhet Tevez 9-esnek. :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.20. 14:53:01

visca el barca írta:érdekes ez az afellay+bojan fabregasért dolog. idén elég sokszor hangot adtam nemtetszésemnek, hogy afellay nagyon keveset jatszik, mert sztem abszolut jo a mi stilusunkhoz. azonban pep vmiért nem kedveli...

és ha csak azt veszü, h a jövőben is csak epizód szerep jut neki, lehet megérné... bojan is mehet, belőle jobb focista (itt) már nem lesz...
Sztem ezzel az üzlettel mi nemtom hogy, de az Arsenal nagyon jól járna. Cesc sztem belefásult már az Arsenalba, ez egyértelmű, idén nem sokat tett hozzá. Olyan Henry szaga van a dolognak, mikor elment, ő is a végén csak szenvedett, és jól jártak az elpasszolásával.
Afellay viszont sztem remek játékos, ezt nálunk is bizonyította: a kevés játéklehetőséggel is, amit kapott, jól tudott élni. És akár Bojan is újra erőre kaphat az Arsenalban, bár neki nem biztos, h Anglia a legjobb hely, mert elég gyenge a fizikuma, nehéz dolga lesz a védőkkel.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.20. 14:38:41

visca el barca írta:
és ha csak azt veszü, h a jövőben is csak epizód szerep jut neki, lehet megérné... bojan is mehet, belőle jobb focista (itt) már nem lesz...
Az a baj, h ez nagyjából min. egy 60millás ajánlatnak felel megt, tehát egyáltalán nem érné meg. 35 milla + Afellay (10m) + Bojan (15m) persze mindenki más árakat gondol, de én sztem nem érnek kevesebbet Afellay még többet is. Tehát ennyit kiadni Fabreért fölösleges én max 35 t adnék érte..
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.20. 14:32:34

érdekes ez az afellay+bojan fabregasért dolog. idén elég sokszor hangot adtam nemtetszésemnek, hogy afellay nagyon keveset jatszik, mert sztem abszolut jo a mi stilusunkhoz. azonban pep vmiért nem kedveli...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.05.20. 14:29:36

Sanama írta: Meséld már el,hogy ki tölti meg a közppályát?
Van egy Xavink,Iniestank és a kreatív rész ezzel ki is merült. Persze addig,ameddig egyikőjük nem sérül le 2-3hónapra, addig nem fog feltűnni,de egy emberre igenis szükség van ott.
Hát és akkor miért ne Fabregas?
Mire Xavi már nagyon öreg lenne pl. Thiagót simán be lehet építeni a csapatba.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
hady
Director del Fútbol

2011.05.20. 14:16:38

Spanyol sajtóértesülések szerint a héten Dél-Amerikába utazik az FC Barcelona játékosmegfigyelője, hogy fiatal játékosokat igazoljon a katalán klubhoz. A fő kiszemelt a 19 éves brazil Neymar, a Santos csatára, de további három játékos van a jelöltek között. A Mundo Deportivo információi szerint a klub érdeklődik a 19 éves Sergio Araujo, a Boca Juniors argentin támadója és Esteban Andrada, a Lanús kapusa iránt is.

Ugyancsak tervbe van véve az Udinese csapatában már befutott chilei Alexis Sanchez megszerzése, de érte túl sok pénzt kér az olasz klubja, ami viszont Giuseppe Rossi (Villarreal CF) leigazolását teszi valószínűbbé. Josep Guardiola vezetőedző kisebb változtatásokat tervez a középpályán is, a nagy kérdés ott még mindig az, sikerül-e Cesc Fábregas árában megállapodni jelenlegi klubjával, az angol Arsenal FC-vel.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.20. 14:06:13

Ilúvatar írta:
messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
bazze... ez vicc. Fabregas? könyörgöm minek? csordultig tele van a középpályánk. Afellay meg NEM MEGY SEHOVA! Bojan oké, lelécelhet innen. DE inkább Bojan maradjon, minthogy Fabri idejöjjön...
Meséld már el,hogy ki tölti meg a közppályát?
Van egy Xavink,Iniestank és a kreatív rész ezzel ki is merült. Persze addig,ameddig egyikőjük nem sérül le 2-3hónapra, addig nem fog feltűnni,de egy emberre igenis szükség van ott.
Hát és akkor miért ne Fabregas?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.20. 13:59:28

Ilúvatar írta:

Csordultig :shock: ? vannak 5en 3 posztra, ebből az egyik Keita... Afellayra meg nem kp-ként számít Pep. Még ha Thiagot vesszük akkor sem vagyunk tele...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2011.05.20. 13:56:53

KépKép
PCsabi
aka Game90

2011.05.20. 13:51:35

Barca: oké, hogy számunkra Fabregas lenne a legtökéletesebb igazolás, de nem mindenáron. Főleg nem egy ilyen szezon után. Bár ha azt nézzük, hogy Torres is 60ért ment a Chelsea-hez :roll: Afellay-t azért sajnálnám, Bojant nem annyira, semmit sem fejlődött a srác az utóbbi 2 évben.

De egy ilyen kp és csatársor ütős lenne: Xavi, Busquets, Fabregas/Iniesta - Messi, Villa, Iniesta/Pedro 8) Mondjuk a padra muszáj lenne igazolni még 1 támadót.

Amúgy sokan fanyalogtok, hogy Fabregas, ennyi pénzért, Afellay el, de ha jönne Cesc, akkor szerintem bebizonyítaná, hogy rohadt nagy igazolás volt. És szerintem inkább ő jöjjön, mint Pastore vagy Sánchez... :roll:

Arsenal: szerintem Wenger is érzi, hogy nem tarthatja meg mindörökké Fabregast. Ez az ajánlat pedig már elég jó, gyakorlatilag 55 millió körül van. Afellay és Bojan mindig érdekelte Wengert, a holland illene az Arsenalba, de Fabregast nem tudná pótolni, Bojan nálam nagy kérdőjel, kb. Vela2.0 lenne.

Amúgy ha a Cesc transzfer nem jönne létre, simán rámennék Nasrira. Csodálkozok is, hogy az ő neve még nem merült fel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.05.20. 14:03:49-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt