Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.21. 10:41:37

samy85 írta:ez az jelenti hogy a forma-1 versenyzői is BARCA FANOK... :D :twisted:
Mertek volna mást mondani pont Barcelona-ban :D
samy85
Capitá del Barça

2011.05.21. 10:36:11

ez az jelenti hogy a forma-1 versenyzői is BARCA FANOK... :D :twisted:
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.21. 10:31:37

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.20. 14:11:28

Eazzy írta:
Végszóként annyi, hogy ezeket a köröket lefutottuk, és még le is fogjuk futni kb ezerszer. A végén úgyis az a lényeg, hogy én Alonsonak, te meg Vettelnek szurkolsz, az új Schumachernek. Így egymást a büdös életben nem fogjuk jobb belátásra bírni.
Annyi a különbség,h csak akkor írok, ha valami nagyon furát tapasztalok (még semmit sem bizonyított). Én nem akarom,h neki szurkolj, csak kezeld helyén a teljesítményét,és tudását. Én is ezt tettem Alonsoval (pedig sose bírtam), és Hamiltonnal is, egy-egy parádés versenyük után.

Azt se írom,h Vettel jobb az említett kettőnél, szerintem egy kaliber, ahogy Kubica,és Rosberg is. Bár utóbbi kettőt főleg a parádés védekezésük miatt említeném, de gyorsnak is gyorsak lennének, ha egy jó gép kerülne végre alájuk.

Ilyet nagyon várnék VALAMIKORRA: /ha marad a 3 jelenlegi nagy , a 3 nagynak/

Red Bull: Vettel, Kobayashi :D
Ferrari: (sajna Alo tuti ott lesz, ezért beírom) Alo, Kubica
Meki: Hami,Rosberg
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.20. 14:00:57

ozsimiki írta: pl én nem vontam kétségbe se Alo, se Hami, se más jelenlegi klasszis tudását.
Ahogyan én is leírtam, hogy rendkívül nagy potenciál van benne. Attól, hogy Hamiltont és Alonsot is jobbnak tartom tőle, még nem mondta, hogy egyáltalán nem tartom őt jónak. Aki vb lesz, az általában okkal lesz az.

Végszóként annyi, hogy ezeket a köröket lefutottuk, és még le is fogjuk futni kb ezerszer. A végén úgyis az a lényeg, hogy én Alonsonak, te meg Vettelnek szurkolsz, az új Schumachernek. Így egymást a büdös életben nem fogjuk jobb belátásra bírni.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 13:34:26

Bob_Marley írta:Meddő vita ez….Mindenkinek van egy igazán kedvence, s ő az IstenCsászár (Ozsi után szabadon :lol: )Mindenki nehezen viseli, hogy időmérőn otthagyja Vettel a mezőnyt, de láthatjuk futamon azért van „remény”!Az, hogy ki a jobb pilóta nagyon nehéz eldönteni, s minden szentnek maga felé hajlik a keze, így HAMILTON a legjobb! :lol: Nekem mindig is Sennára emlékeztet (lőtéri kutya se kérdezte az Alonso vs Vettel beszélgetésben, de megemlítem :lol: )!
Az hagyján, magát Hamiltont is Sennára emlékezteti Hamilton :D mert azt mondta hogy: Alonso az én Alain Prostom...

Egyébként engem is rá emlékeztet :D Még a sisakja is sárga...ezért két egyformán kedvencem ő és Vettel :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 13:27:38

Meddő vita ez….Mindenkinek van egy igazán kedvence, s ő az IstenCsászár (Ozsi után szabadon :lol: )Mindenki nehezen viseli, hogy időmérőn otthagyja Vettel a mezőnyt, de láthatjuk futamon azért van „remény”!Az, hogy ki a jobb pilóta nagyon nehéz eldönteni, s minden szentnek maga felé hajlik a keze, így HAMILTON a legjobb! :lol: Nekem mindig is Sennára emlékeztet (lőtéri kutya se kérdezte az Alonso vs Vettel beszélgetésben, de megemlítem :lol: )!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.20. 13:09:04

Eazzy!

Az én hszem is elolvashattad volna 2szer :D

azért írtam direkt ilyen stílusban,mert megakadt a szemem, a még semmit sem bizonyított dolgon :D Ugye a legfiatalabb világbajnok,aki ilyen idősen a legkomplettebb versenyzést mutatta be tavalyi év utolsó futamain. Ezért lett az. Bizonyos Hamilton ha ilyen összeszedett év végén 2007ben, akkor világbajnok lett volna. Most azért hoztam őt fel,mert akkor volt kb ennyi idős, utána tapasztaltabb lett. Vetteltől láthatod idén, hogy milyen magabiztossá kezd válni.

Azért idén Vettel bizonyos Buttont úgy otthagyott ahogy kellett azt hiszem Ausztráliában, amikor "beszorulhatott" volna mögé. A csaták is el fognak jönni, ha beérik őket tudásban. De ha Te azt állítod, hogy Alonso,vagy Hamilton amikor egyértelmű gyorsabb gépük volt, leálltak inkább sörözni, hogy megvárják a többieket,h csatázzanak, ok :D

A pontjaidra nem igen érdemes reagálni, mert semmi elfogult dolgot nem írtam senkiről sem, csak tényeket. De ha találsz olyat, ami nem lenne valós, jöhet :) ezt arra,h tőlem mi várható, mint Vettel fan :) pl én nem vontam kétségbe se Alo, se Hami, se más jelenlegi klasszis tudását.

Végülis nagyon kevés kivételtől eltekintve, - akik ilyen-olyan okokból még duzzognak,és nem ismerik őt el -, azért az egész világsajtó, és a legtöbb PILÓTA, szakértő megbecsüli, és HELYÉN kezeli a tudását.

Fejlődnie persze még neki is van hova, de csak úgy tud majd a csatákban is tapasztaltabb lenni, ha arra kényszerítik őt, ha meg ilyesmikre nem emlékszel, nézz utána. Top 5-6on kívüli autókat ő is szép számmal előzgetett ám, mert a top4et azonos feltételek mellett (jó állapotban lévő gumi, technika) Alo és Hami se sűrűn előzget, idén is láthattuk hogy megy a vonatozás, tavaly is. Mezőny végéről, közepéről, persze hogy többet tudnak csatázni a kisebbekkel. Ezzel nem azt írom,h egymással sosem csatáztak,és előzték le, de a csaták többsége nem ebből adódott.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 12:18:25

samy85 írta:Igen Tocy nem egyedi...
mondjuk tényleg kíváncsi lennék már egy nagy cstára Vettel, és mondjuk Hami-Alo kettős közül valamelyikre.... Lewis-Fernandó olyan pioták akik ha kell agresszívek nagyon... Ugye sajnos nincs itt, de Kubica ilyen még!
Ezzel maximálisan egyetértek :) Lewis-Fernando harcért volt érdemes leülni F1 elé 2007-ben. Olyan kéne most is :)
samy85
Capitá del Barça

2011.05.20. 12:17:07

Igen Tocy nem egyedi...
mondjuk tényleg kíváncsi lennék már egy nagy cstára Vettel, és mondjuk Hami-Alo kettős közül valamelyikre.... Lewis-Fernandó olyan pioták akik ha kell agresszívek nagyon... Ugye sajnos nincs itt, de Kubica ilyen még!
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 12:12:35

samy85 írta:
Tocy írta:...És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra]ák meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.
Alonsot is "huzogatták kicsit a placcon" amikor a szezon közepén versenyről versenyre kapta büntiket olyanokért amiért egy Hamilton vagy Webber nem kapott semmit! erre emlékezhetünk...
Igen :) Csak jeleztem, hogy nem egyedi eset, és nem csak Alonsoval fordul elő...és Vettelel sem kivételeznek.
samy85
Capitá del Barça

2011.05.20. 12:00:32

Tocy írta:...És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra]ák meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.
Alonsot is "huzogatták kicsit a placcon" amikor a szezon közepén versenyről versenyre kapta büntiket olyanokért amiért egy Hamilton vagy Webber nem kapott semmit! erre emlékezhetünk...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:50:29

Térjünk vissza a lényegre: Webber nyerte az első szabadedzést Vettel előtt 1 mp-cel!!! Más kérdés, hogy itt szinte mindenki csak próbálgatta az új fejlesztéseket, nem az idő volt a lényeg, és nyilván mindenki fog még gyorsulni, Webber is. Vettel pl a KERS-t sem használta. Mindenesetre Mark tavaly itt lendült be, lehet, hogy idén is ez lesz?
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:48:22

Eazzy írta:Ebbe a 2005 2006-ba most nem mennék bele, több helyen is simán meg tudom törni amit írtál, főleg az a nevetséges, hogy a Ferrari rosszkori elfütsölésének köszönhető a cím 2006-ban, de ezt már annyiszor megvitattam másokkal, hogy semmi kedvem leírni mégegyszer. A szezon összefoglalóit majd nézd meg. Biztos nem számított az sem akkor, hogy a rosszul felrakott kerék miatt első helyet dobott el Magyarországon Alo, vagy szintén elfüstölt a kocsija, az sem számított ugye? Vagy amikor elvielg feltartotta Massát, és ezért hátrasorolták...de persze ebből már csak az marad meg, hogy mert Schumi kocsija elfüstölt...
Na csak leírtam, pedig tényleg felesleges, mert aki nem akarja, úgysem vesi ezeket észre, és állítja a saját igazát.
Az meg, hogy Vettel nekem bizonyított-e, azt hagy döntsem már én el. (mármint nyilván nekem semmit nem kell bizonyítania, csak érted na, az én szememben én döntöm el, hogy mi ér mit.)
De azok is számítottak, de akkor azt is vedd észre, hogy az év első felében köze nem volt a Ferrarinak a Renaulthoz. És ha azt mondod, hogy Vettel űrautóban ül stb, akkor Fernando VB-címeiben ez ugyanúgy nagy szerepet játszott, ahogy Button, Schumacher, Hakkinen, Villeneuve, Hill, Prost, Mansell, Senna is köszönhet címeket ennek. És ha nem láttad előzni Vettelt, akkor te is megnézhetnél pár összefoglalót. És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra] meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.20. 11:43:12

Ebbe a 2005 2006-ba most nem mennék bele, több helyen is simán meg tudom törni amit írtál, főleg az a nevetséges, hogy a Ferrari rosszkori elfütsölésének köszönhető a cím 2006-ban, de ezt már annyiszor megvitattam másokkal, hogy semmi kedvem leírni mégegyszer. A szezon összefoglalóit majd nézd meg. Biztos nem számított az sem akkor, hogy a rosszul felrakott kerék miatt első helyet dobott el Magyarországon Alo, vagy szintén elfüstölt a kocsija, az sem számított ugye? Vagy amikor elvielg feltartotta Massát, és ezért hátrasorolták...de persze ebből már csak az marad meg, hogy mert Schumi kocsija elfüstölt...
Na csak leírtam, pedig tényleg felesleges, mert aki nem akarja, úgysem vesi ezeket észre, és állítja a saját igazát.
Az meg, hogy Vettel nekem bizonyított-e, azt hagy döntsem már én el. (mármint nyilván nekem semmit nem kell bizonyítania, csak érted na, az én szememben én döntöm el, hogy mi ér mit.)

Galen! Amit írtál, azt adom!
samy85
Capitá del Barça

2011.05.20. 11:37:35

Ozsmiki!
Érthető vagy! De mi lenne, ha a Webber helyett, egy Hamilton,vagy egy Alonso ülne abban a Bikában? (természetesen nem kétségbe vonva az Ausztrál tehetségét, hisz bizonyított már) De így is Akkora különbség lenne a két Bull között? Nyilván kicsit abszurd ezt így kérdezni, hisz nem nag a valószínűsége hogy akár Lewis, akár Fernandó a Bullhoz menne akár már jövőre...Sőt! a Spanyol most hosszabbított 2016-ig.... De úgy gondolom hogy e 2 pilóta sokkal kiélezettebbé tenné az Osztrák csapaton belüli "csatát"!
persze lehet elfogult vagyok mivel Alonso fan vagyok... Na meg Schumi! :D
Kép
Galen
Jugador del Barça

2011.05.20. 11:11:22

Eazzy, szerintem ott a baki az összehasonlításban, hogy Alonso már igen régóta az F1-ben versenyzik, marha nagy rutinnal.. ( Tényleg az egyik legjobb pilóta)

Vettel nincs túl rég az F1-ben és nem versenyzett élesben olyan nevekkel mint Alonso, akik ellen igenis marha sokat tanult a spanyol..

De sarkítasz, ha azt mondod, Vetteltől nem láttál emlékezetes dolgokat.. Esőben a torro rossoval nyerni? Massa, Shumi, Sutil hármas megelőzése, ( asszem 2010), stb.

Abban egyetértek, hogy Alonso és HAmilton is többször csatázik, mint Vettel, de egyrészt tök más típusú versenyzők, másrészt meg kell szorongatni a németet és meglátod mi az eredménye. Idén mikor HAmi megnyerte a kínai futamot tök egyértelmű volt, hogy kopott gumin Vettel nem tudja tartani az angolt, mégis 3-4 körig védte az első helyet és csak akkor adta fel a helyét, mikor már tényleg nem tapadt semmit a kocsi.

Ez utóbbi szerintem jó példa arra, hogy érettebb lett és nem törte össze a kocsit na meg arra is, hogy tud ő védekezni. Persze, még igazán éles csatája mint Shumi vs Alonso nem volt, de ahhoz két ugyanolyan kaliberű kocsi kellene.

( Az edzéselsőséget se adják ingyen és nem panaszkodni kell, hogy ő a leggyorsabb, meg kell verni, mint anno shumit..)

Szóval aki azt állítja, hogy Vettel csak "babapilóta" az leesett a székről.. Világbajnok, hihetetlen tehetség. Igen, előfordul h hibázik.. Melyik pilótával nem?
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:11:00

Eazzy...én is elismerem Alonsot, de nálam jelenleg ő max 3. számú. Vettelnél akkor te nem nézted a versenyeket. A török malőr Webberrel egyértelműen az ausztrál sara volt, simán nekihúzta a kormányt, az már Vettel kanyarja volt. Mint ahogy Prost nekihúzta Sennának anno...de egyébként, a Toro Rossoval simán!!! nyert egy esőfutamot, és azért nem csatázott, mert ALONSO, és sokan mások a jóval versenyképesebb autójukkal a közelébe se tudtak menni. Előtte szintén vezetett egy futamot a Toroval, csak asszem a Safety Car mögött buta hibát csinált és kiesett...ezt én a korára írom. Vettel egyre jobb és jobb, zöldfülűként megmutatta mekkora tehetség a Toroval, aztán átkerült a Red Bullhoz, ahol szintén megmutatta első évében, hogy nagyon tehetséges, tavaly pedig szerintem a leggyorsabb volt simán, az év utolsó szakaszában mindenképp, és amíg Webber, valamint ALONSO szerencsétlenkedett a mezőny közepén és az általad említett "csatában előzés" nem jött össze X körön át, addig ő megnyerte a versenyt és világbajnok lett. Idén pedig nem kérdés, hogy ki a leggyorsabb, nyilván ebben az autó is benne van, mert a Red Bull jobb, mint a többiek. De a csapattársnak átlagosan 4 tizedet ad egy időmérőn, az azért...nem mutat semmit? hát nem tudom...

Alonso pedig, 2005ös VB-címe a McLaren gyengeségének nagyban köszönhető, Kimi leautózta az év 2. felében. Más kérdés, hogy a Mercedes folyamatosan elfüstölt, defekt stb...2006-ban pedig szintén elfüstölt döntő pillanatban a Ferrari, addig már szinte folyamatosan Schumacher mögött volt. Majd 2007ben a zöldfülű Hamiltonnál sem tudott igazából gyorsabb lenni az év 2. felében...elismerem, Alonso nagyszerű pilóta, de semmivel sem jobb, mint Vettel, sőt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.05.20. 11:13:07-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.20. 10:06:07

Most egy kicsit úgy érzem te is átestél a ló túloldalára.
Mégegyszer elolvastam amit én írtam, hogy rosszul emlékszem e, de kiderült, hogy nem. Hol neveztem IstenCsászárnak Alonsot? Azt írtam, hogy ő a legkomplettebb. Mivel tőle láttam már taktikus versenyzést, erőből versenyzést, mezőnyön átvágást, esőben, szárazon mindenen, láttam csatában nagyszerűen védekezni, láttam csatában nagyszerűen ellőzni, még állítható szárnyak nélkül is. Persze láttam sokszor hibázni is, láttam hogy milyen jól, és hogy milyen rosszul is tud rajtolni.
Vetteltől mit is láttam? Erre persze nem igen térsz ki, nagyvonalúan átugrod a reakciódban, hogy mégis mikor tudott versenyben versenyt nyerni? Vagy egyáltalán párharcokban mikor vesz részt, és mikor nem üt ki senkit (lásd csapattárs törökben, Button spaban). Az hogy van egy mezőny fölött álló kocsija, és azzal megnyeri az időmérőket simán, illetve a versenyeken elhúz az elején és nyert, engem még nem győzött meg semmiről.
Továbbá azt is leírtam, hogy ettől még igencsak jó pilóta, ezen is sikerült átsiklanod. Azt is leírtam, hogy Hamilton pl nálam előrébb van, olyan okokból, amit Alonál is felsoroltam, mert őt is láttam csatázni, nyerni, veszteni, mindent. Kb Hamilton az, aki Alonsoval egy szinten van mint komplett pilóta. Ennyi.

Tehát mégegyszer összefoglalom neked, így megspórolva a kétszer olvasást:
1. nem neveztem IstenCsászárnak, mert nem az, neki is vannak bőven hibái.
2. Őt és Hamiltont tartom a legkomplettebnek, Vettel számomra olyanokat még nem mutatott, mint ez a kettős.
3. ez most új gondolat: ha már leírod, hogy mit is várhatunk Eazzytől, mikor Alo fan, akkor tőled mit is várhatunk, mint Vettel fan? Csak ha már ezt az oly divatos kettős mércét kapkodod.
4. hogy ez a csapattárshoz hasonlítás honnan jön azt sem tudom, mivel én nem mondtam erről sem semmit. Webber idén nem mérce (az összeesküvés elméleteket nem hozom fel, azoknak nem sok értelme).

U.i.: mielőtt a szintén divatos személyeskedéses badarsággal jönnél, nem ez volt a célom
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.19. 23:17:51

Mit lepődtök meg Eazzyn? Alonso fan, persze, hogy a spanyol közelében sincs senki :D ő a legkomplettebb...D (túlzok)

kettős mérce On: Alonso ugye IstenCsászár mert a Ferrariból azt is kihozta ami benne sem volt (hogyne,elismerem,h ő kihozta, de csak azt amit kilehetett belőle), míg Massa ugye nem.

Vettel-Webber esetében már Vettel nem IstenCsászár idén se, csak a kocsi jó, ugye Mark alatt trabant van, tavaly sem volt IstenCsászár az idény utolsó, mindent eldöntő szakaszán.

Szóval míg a Ferrarinál Alonso szétalázza Massát, mert annyira király, addig Vettel ugye nem az, holott ő se kicsit veri el a csapattársát. Direkt a csapattársakat nézem, hiszen nekik ugyanolyan a gépük ugye...

Alonsonak se kellett sokat küzdenie pl 2005ben, amikor a mezőny előtt volt a Rőnója, (vagy szépen kivárta a 2. felében míg Kimi alatt szétmegy a vas, tavaly is erre játszott az évad 90%ban)mégis elismerték, most Vettelt is elismerik, teljesen jogosan.

Jah és én ezt úgy írom,hogy Hamilton-Alonso-Vettel-Kubica-Rosberg ötös szerintem a legjobb jelenleg, és nagyon kicsi különbségek vannak csak, TUDÁSBAN egyiket se nézem le a másik felnagyzolása érdekében.

azért reagáltam így, ahogy, mert "csodaautó" "még nem bizonyított semmit se" (végülis a Toro Rossoval bárki nyert volna ott és akkor, vagy ugye elég zöldfülű létére azért nem volt gyenge a Brawn-ok ellen sem, tavaly meg a szezon legfontosabb részére lett a legjobb, idénről nem is beszélve) részekre így tudtam.

Szóval Eazzy, azért túlzásokat írtál szerintem, de majd pár év végi kancsó után, csak elismerik az ellendrukkerek is, szegény Vettelt :)

Erika!

bocsi, én is kiszállok, természetesen az ellenőrzést folytatom.
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.05.19. 23:04:32

Eazzy írta:
Tocy írta:Vettel és Hamilton magasan kiemelkedik a mezőnyből...Alonso és a balesete előtti Kubica volt még talán a közelükben, többiek sehol. Vettel és Hami egymáson kívül szerintem bárhol, bármivel gyorsabb tudna lenni az aktuális csapattársánál.
Ez szerintem erős túlzás. Vettel alatt van egy verhetetlen RedBull, én amíg olyan verdában nem lesz, aminél csak az évad egy részében van jobb autó, és úgyis képes elől lenni, akkor hiszem el, hogy mekkora nagy ász.
Nálam pl Hamilton mindenképp előrébb van, de mint komplett pilóta Alonso a legjobb. A hulladék Ferrariból majdnem kihozott egy vb-t, oké szerencsével, de annak a RedBullnak már év közepén vbnek kellett volna lenni. Vagy nézd meg előtte, amikor a hulladék Renaulttal hozta a top 10-et végig.
Vettel semmit nem bizonyított még. Én még konkrétan igazán versenyezni sem láttam, mikor csatázott egy jó nagyot valakivel, és nyerte meg? Ja bocs, mindegyik esetben sikerült kiütnie a másikat, és összesen se volt több 3nál ezek száma...ez nekem kevés.
Potenciálisan persze az egyik legjobb, de ezt akkor Rosbergről, Kubicáról, Sutilról, Glockról is elmondhatnánk, csak ők nem kaptak csodaautót.
Nem értek eggyet az írásod első részével! Vettel megmutatta a Torro Rossoval, hogy igen nagy pilóta, mert volt 1-2 igencsak kiemelkedő eredménye azzal a "hulladék" kocsival + akkor Webber mért nem megy így egy ugyanolyan erőforrással...?
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.19. 22:43:41

Tocy írta:Vettel és Hamilton magasan kiemelkedik a mezőnyből...Alonso és a balesete előtti Kubica volt még talán a közelükben, többiek sehol. Vettel és Hami egymáson kívül szerintem bárhol, bármivel gyorsabb tudna lenni az aktuális csapattársánál.
Ez szerintem erős túlzás. Vettel alatt van egy verhetetlen RedBull, én amíg olyan verdában nem lesz, aminél csak az évad egy részében van jobb autó, és úgyis képes elől lenni, akkor hiszem el, hogy mekkora nagy ász.
Nálam pl Hamilton mindenképp előrébb van, de mint komplett pilóta Alonso a legjobb. A hulladék Ferrariból majdnem kihozott egy vb-t, oké szerencsével, de annak a RedBullnak már év közepén vbnek kellett volna lenni. Vagy nézd meg előtte, amikor a hulladék Renaulttal hozta a top 10-et végig.
Vettel semmit nem bizonyított még. Én még konkrétan igazán versenyezni sem láttam, mikor csatázott egy jó nagyot valakivel, és nyerte meg? Ja bocs, mindegyik esetben sikerült kiütnie a másikat, és összesen se volt több 3nál ezek száma...ez nekem kevés.
Potenciálisan persze az egyik legjobb, de ezt akkor Rosbergről, Kubicáról, Sutilról, Glockról is elmondhatnánk, csak ők nem kaptak csodaautót.
El fanático
Entrenador del Barça

2011.05.19. 20:01:54

Pénteken az első szabadedzés 10:00kor kezdődik, így holnap 9:59-ig küldhetik a tippjeiket, akik még nem tették meg, nevezetesen:

Miihii, Ozsi, Bob Marley, FtcSikiHun, Kamaj

A McLaren tucatnyi új fejlesztést visz Barcelonába, a Pirelli pedig új fajta kemény keverékű abroncsokat.

Remélem, jó versenyt láthatunk majd. :D
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.16. 15:28:31

Azt kell elfogadnia mindenkinek, hogy a legnagyobb pilóták nem viselnek el maguk mellett egy hasonló kalibert. A csapatra nézve sem feltétlenül előnyös ez, hiszen két teljesen más vezetési stílus is lehet, amire nehéz jó autót csinálni. Minden csapatnál meg kell lenni egy "vezérbikának", és a 2. pilótának pontrablónak kell lenni. Ez a normális sajnos. Két sztárpilóta nem fér meg egy csapatban, jó példa erre Hami-Alonso, vagy anno Senna-Prost. Vettel mellett sem lehet olyan Webber, mint tavaly, hozzáteszem a német közelébe sincs a tudása. Hamilton is folyamatosan üti Buttont, kinyilvánította, hogy ő az erősebb, főleg mentálisan, de vezetői képességekben is. Jelenleg szerintem Vettel és Hamilton magasan kiemelkedik a mezőnyből...Alonso és a balesete előtti Kubica volt még talán a közelükben, többiek sehol. Vettel és Hami egymáson kívül szerintem bárhol, bármivel gyorsabb tudna lenni az aktuális csapattársánál.
El fanático
Entrenador del Barça

2011.05.16. 14:33:53

Szombaton futam!!!! A tippeket kéretik csütörtök 23:59ig elküldeni!!!
Kép
Válasz küldése