Eazzy!
Az én hszem is elolvashattad volna 2szer
azért írtam direkt ilyen stílusban,mert megakadt a szemem, a még semmit sem bizonyított dolgon

Ugye a legfiatalabb világbajnok,aki ilyen idősen a legkomplettebb versenyzést mutatta be tavalyi év utolsó futamain. Ezért lett az. Bizonyos Hamilton ha ilyen összeszedett év végén 2007ben, akkor világbajnok lett volna. Most azért hoztam őt fel,mert akkor volt kb ennyi idős, utána tapasztaltabb lett. Vetteltől láthatod idén, hogy milyen magabiztossá kezd válni.
Azért idén Vettel bizonyos Buttont úgy otthagyott ahogy kellett azt hiszem Ausztráliában, amikor "beszorulhatott" volna mögé. A csaták is el fognak jönni, ha beérik őket tudásban. De ha Te azt állítod, hogy Alonso,vagy Hamilton amikor egyértelmű gyorsabb gépük volt, leálltak inkább sörözni, hogy megvárják a többieket,h csatázzanak, ok
A pontjaidra nem igen érdemes reagálni, mert semmi elfogult dolgot nem írtam senkiről sem, csak tényeket. De ha találsz olyat, ami nem lenne valós, jöhet

ezt arra,h tőlem mi várható, mint Vettel fan

pl én nem vontam kétségbe se Alo, se Hami, se más jelenlegi klasszis tudását.
Végülis nagyon kevés kivételtől eltekintve, - akik ilyen-olyan okokból még duzzognak,és nem ismerik őt el -, azért az egész világsajtó, és a legtöbb PILÓTA, szakértő megbecsüli, és HELYÉN kezeli a tudását.
Fejlődnie persze még neki is van hova, de csak úgy tud majd a csatákban is tapasztaltabb lenni, ha arra kényszerítik őt, ha meg ilyesmikre nem emlékszel, nézz utána. Top 5-6on kívüli autókat ő is szép számmal előzgetett ám, mert a top4et azonos feltételek mellett (jó állapotban lévő gumi, technika) Alo és Hami se sűrűn előzget, idén is láthattuk hogy megy a vonatozás, tavaly is. Mezőny végéről, közepéről, persze hogy többet tudnak csatázni a kisebbekkel. Ezzel nem azt írom,h egymással sosem csatáztak,és előzték le, de a csaták többsége nem ebből adódott.