Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyi a különbség,h csak akkor írok, ha valami nagyon furát tapasztalok (még semmit sem bizonyított). Én nem akarom,h neki szurkolj, csak kezeld helyén a teljesítményét,és tudását. Én is ezt tettem Alonsoval (pedig sose bírtam), és Hamiltonnal is, egy-egy parádés versenyük után.Eazzy írta:
Végszóként annyi, hogy ezeket a köröket lefutottuk, és még le is fogjuk futni kb ezerszer. A végén úgyis az a lényeg, hogy én Alonsonak, te meg Vettelnek szurkolsz, az új Schumachernek. Így egymást a büdös életben nem fogjuk jobb belátásra bírni.
Ahogyan én is leírtam, hogy rendkívül nagy potenciál van benne. Attól, hogy Hamiltont és Alonsot is jobbnak tartom tőle, még nem mondta, hogy egyáltalán nem tartom őt jónak. Aki vb lesz, az általában okkal lesz az.ozsimiki írta: pl én nem vontam kétségbe se Alo, se Hami, se más jelenlegi klasszis tudását.
Az hagyján, magát Hamiltont is Sennára emlékezteti HamiltonBob_Marley írta:Meddő vita ez….Mindenkinek van egy igazán kedvence, s ő az IstenCsászár (Ozsi után szabadon)Mindenki nehezen viseli, hogy időmérőn otthagyja Vettel a mezőnyt, de láthatjuk futamon azért van „remény”!Az, hogy ki a jobb pilóta nagyon nehéz eldönteni, s minden szentnek maga felé hajlik a keze, így HAMILTON a legjobb!
Nekem mindig is Sennára emlékeztet (lőtéri kutya se kérdezte az Alonso vs Vettel beszélgetésben, de megemlítem
)!
Ezzel maximálisan egyetérteksamy85 írta:Igen Tocy nem egyedi...
mondjuk tényleg kíváncsi lennék már egy nagy cstára Vettel, és mondjuk Hami-Alo kettős közül valamelyikre.... Lewis-Fernandó olyan pioták akik ha kell agresszívek nagyon... Ugye sajnos nincs itt, de Kubica ilyen még!
Igensamy85 írta:Alonsot is "huzogatták kicsit a placcon" amikor a szezon közepén versenyről versenyre kapta büntiket olyanokért amiért egy Hamilton vagy Webber nem kapott semmit! erre emlékezhetünk...Tocy írta:...És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra]ák meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.
Alonsot is "huzogatták kicsit a placcon" amikor a szezon közepén versenyről versenyre kapta büntiket olyanokért amiért egy Hamilton vagy Webber nem kapott semmit! erre emlékezhetünk...Tocy írta:...És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra]ák meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.
De azok is számítottak, de akkor azt is vedd észre, hogy az év első felében köze nem volt a Ferrarinak a Renaulthoz. És ha azt mondod, hogy Vettel űrautóban ül stb, akkor Fernando VB-címeiben ez ugyanúgy nagy szerepet játszott, ahogy Button, Schumacher, Hakkinen, Villeneuve, Hill, Prost, Mansell, Senna is köszönhet címeket ennek. És ha nem láttad előzni Vettelt, akkor te is megnézhetnél pár összefoglalót. És ha már itt tartunk, tavaly hány esetben [auto_cenzúra] meg Vettelt?...mindegy is. Neked más a fontos, mint nekem, másnak szurkolsz mint én, nem tudjuk egymást meggyőzni. Befejeztem részemről.Eazzy írta:Ebbe a 2005 2006-ba most nem mennék bele, több helyen is simán meg tudom törni amit írtál, főleg az a nevetséges, hogy a Ferrari rosszkori elfütsölésének köszönhető a cím 2006-ban, de ezt már annyiszor megvitattam másokkal, hogy semmi kedvem leírni mégegyszer. A szezon összefoglalóit majd nézd meg. Biztos nem számított az sem akkor, hogy a rosszul felrakott kerék miatt első helyet dobott el Magyarországon Alo, vagy szintén elfüstölt a kocsija, az sem számított ugye? Vagy amikor elvielg feltartotta Massát, és ezért hátrasorolták...de persze ebből már csak az marad meg, hogy mert Schumi kocsija elfüstölt...
Na csak leírtam, pedig tényleg felesleges, mert aki nem akarja, úgysem vesi ezeket észre, és állítja a saját igazát.
Az meg, hogy Vettel nekem bizonyított-e, azt hagy döntsem már én el. (mármint nyilván nekem semmit nem kell bizonyítania, csak érted na, az én szememben én döntöm el, hogy mi ér mit.)
Nem értek eggyet az írásod első részével! Vettel megmutatta a Torro Rossoval, hogy igen nagy pilóta, mert volt 1-2 igencsak kiemelkedő eredménye azzal a "hulladék" kocsival + akkor Webber mért nem megy így egy ugyanolyan erőforrással...?Eazzy írta:Ez szerintem erős túlzás. Vettel alatt van egy verhetetlen RedBull, én amíg olyan verdában nem lesz, aminél csak az évad egy részében van jobb autó, és úgyis képes elől lenni, akkor hiszem el, hogy mekkora nagy ász.Tocy írta:Vettel és Hamilton magasan kiemelkedik a mezőnyből...Alonso és a balesete előtti Kubica volt még talán a közelükben, többiek sehol. Vettel és Hami egymáson kívül szerintem bárhol, bármivel gyorsabb tudna lenni az aktuális csapattársánál.
Nálam pl Hamilton mindenképp előrébb van, de mint komplett pilóta Alonso a legjobb. A hulladék Ferrariból majdnem kihozott egy vb-t, oké szerencsével, de annak a RedBullnak már év közepén vbnek kellett volna lenni. Vagy nézd meg előtte, amikor a hulladék Renaulttal hozta a top 10-et végig.
Vettel semmit nem bizonyított még. Én még konkrétan igazán versenyezni sem láttam, mikor csatázott egy jó nagyot valakivel, és nyerte meg? Ja bocs, mindegyik esetben sikerült kiütnie a másikat, és összesen se volt több 3nál ezek száma...ez nekem kevés.
Potenciálisan persze az egyik legjobb, de ezt akkor Rosbergről, Kubicáról, Sutilról, Glockról is elmondhatnánk, csak ők nem kaptak csodaautót.
Ez szerintem erős túlzás. Vettel alatt van egy verhetetlen RedBull, én amíg olyan verdában nem lesz, aminél csak az évad egy részében van jobb autó, és úgyis képes elől lenni, akkor hiszem el, hogy mekkora nagy ász.Tocy írta:Vettel és Hamilton magasan kiemelkedik a mezőnyből...Alonso és a balesete előtti Kubica volt még talán a közelükben, többiek sehol. Vettel és Hami egymáson kívül szerintem bárhol, bármivel gyorsabb tudna lenni az aktuális csapattársánál.