Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.21. 20:17:09

ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott :roll:

Messi még CR előtt van ha minden tét meccset nézünk?

És melyiknek mennyi van eddig?

Remélem azért az "összetettet" Messi nyeri.

52 gólosak most mindketten, de Cé még lő ma minimum 3at. úgyhogy ő fogja nyerni az összetettet is.
De sebaj, a foci még mindig csapatjáték, és mi játszunk BL-döntőt jövőhéten 8)
Amúgy meg gólokban verheti Messit, játékban messze van a mi fiunktól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.21. 20:14:53

ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott :roll:

Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.21. 20:13:04

Cr máris gólt rúgott :roll:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:27:43

Bob_Marley írta:Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
Ja értelek. Én szeretném, ha Fabregas itt lenne, nekem úgy lenne teljes a csapat, és szerintem szükségünk is van rá. Dos Santos szerepét nem értem, előszezonban vkp-t játszott, amolyan hátsó irányítót, idén meg ha kapott szerepet, akkor szinte Alves helyén, jobb oldali középpályást játszott. Miközben igazából Xavi posztja fekszik neki...szerintem belőle nem lesz itt nálunk nagy játékos. Fontás sem győzött meg engem, mióta az első csapatban játszik, lemarad, hibázik, persze ez majd javul idővel. Thiago sok labdát elszór, még nem érett játékos, ezért szeretném én mindenképp Fabregast a csapatban tudni. Ibráért 24 millió van asszem, hozzáteszünk 15-20-at és el is lehet hozni...szerintem ilyen igazolások kellenek, nem pedig elhozni vkit mer ingyé van, oszt majd valamire csak jó lesz...mint Altintop a Realnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 10:07:18

Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 09:31:03

Bob, csak a minket érintő részre reagálnék. A mi helyzetünkben nem feltétlenül az óccsón sokat elv lehet a nyerő, minőségi játékosok kellenek, akiket be lehet vetni bármikor, mert a jelenlegi keretből nem nagyon mer variálni Pep. Ezért nem feltétlenül az a jó, ha veszünk 10 millából mi is két embert, hogy kettővel többen legyünk. Persze bővíteni kell a keretet, de nem így!

A Real meg szerintem a látszólagos fejlődés és tudatosság helyett elindult lefelé ismét. Rendben, Mouval esetleg jövőre, vagy azután nyerhetnek egy bajnokságot, vagy valamit...aztán lelép. És utána? ugyanaz lesz a helyzet, mint Perez érkezésekor, hogy tele van a csapat középszerű emberekkel, akikből csak hozé tud valami eredményt csinálni, másnál se játék, se eredmény. Kíváncsi vagyok, kiket szereznek meg még nyáron...persze nem csak aranylabdás kell, de azért az ilyen felesleges emberek...na mind1.

Ebből az egészből akkor jöhetnek ki igazán jól, ha Mourinho marad több évig, és nem lép le mondjuk 2 éven belül, hanem itt marad mondjuk 5öt. Mert akkor tényleg megéri ezt így csinálni, mert most egy adott szisztémához, az edző elképzelései szerint vesznek embereket, ami jó. Viszont, ha szokásához hűen az első címek után lelép, akkor...
daffy
Madridista

2011.05.20. 09:29:28

noname írta:A Madridnak jelenleg nem középpályásokra van szüksége. Csatáruk annyi mint a szemét, kp úgyszintén. Védőre szükségük lenne, de elköltik a pénzt másra. Sahin egy mélységi irányító, Xabi Alonso úgyszintén. Egyik se a tipikus labdaszerző kp. Tipikus labdaszerző kp-t játszott Pepe néhány meccsig és javult is a játékuk. 2 mélységi irányító sok egy csapatba! Nem mondom h Sahin rossz igazolás. Remekül tud passzolni, de nem hiszem h a lehető legjobban ki tudnák aknázni a benne rejlő lehetőségeket. Nálunk egy Xavi-féle poszton már hasznosabb lenne Sahin, de a Realnál nincs ilyen poszt és a jelenlegi felállásuk mellett nem is lesz. Sztem ez amolyan Canales-féle igazolás. Legyenek eggyel többen, aztáán majd 2 év múlva ingyen lepasszolják. Altintop leigazolása röhej és értelmetlen.
Lass,Xabi Alonso,Sahin,Khedira,Granero,Gago. 6 játékos 2 posztra. Nem fog ebből semmi jó kisülni!
de,mert egyrészt változik a játékrendszer 4-3-3ra és lass-gago páros eleve eligazol,így mindjárt 4 játékos marad 3 posztra.
zsuni
Capitá del Barça

2011.05.20. 09:27:40

eddig az volt a gond hogy a Real sztárokat vett, most meg hogy elkezdtek fiatalokat venni, tehetségeket, akkor most meg miért nem vesznek sztárokat.
Minek? Pont az a lényeg hogy ezek a viszonylag fiatal játékosok összeérjenek, és 2-3 év alatt egy ütöképes csapatot alkossanak. Özil, Benzema, DiMaria, Sahin, (Canales), mindegyik elég tehetséges és sokra is vihetik.
Védőt felesleges venni amig van Carvalho, addig bőven megvan minden posztra a csere. ha nagyon venni akar a csapat, akkor egy jobbhátvédet, és Ramos be Pepe mellé. Max ez lenne minőségi változás a hátsó alakulatban.
Özil képességei pedig meg vannak, de szegény gyereknek meg kell engedni, hogy ne kelljen egyböl világklasszis szintet lehoznia. Jól igazolnak, már csak azért is mert a falafel és gyros tál elég egészséges és finom :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.20. 08:49:24

Jó kis játékos ez a török, bár szerintem a jelenlegi Bayernnél nagyobb klubba nem lehetne hivatalos a tudása alapján. De mind1, ha a speciel 1 szerint van helye Madridban, akkor biztos úgy van.
Azzal se lenne gond, hogy cserének megy. Csak nézzétek meg, hogy ott mennyit játszanak a cserék. A cserék is lehetnek fontos darabjai a keretnek, de inkább úgy mint az FCB-ben, ahol Keita, mint zongoracipelő háttérember a legtöbbször lépett pályára. Ezt Madridban nem nagyon tudom elképzelni.

Egyáltalán nem érzik Madridban az arany középutat az igazolásokkal mostanában. A galaktikus, kis túlzással "csak aranylabdást veszünk" korszak után most azt a tipikus munkásjátékost veszik sorra. Vagy ha nem is munkás, akkor sem klasszis. Az utolsó húzás Cé volt, meg Kaka, akiből kihozták a lehető legkevesebbet. Özil nem munkás, de nem közelíti meg a Barca kulcsembereinek a képességét. Carvalho klasszis, de ezt gólra játsszák, és a védőknek meg sajnos az a sorsuk, hogy ha nincs középpálya, akkor másodpercekre ők a világ legkiszolgáltatottabb emberei.
Ideje lenne nagyobb nevek után nézni, mert egyedül Ronaldo az, aki kitűnik a sok "jó játékos, de nem dönt el egy meccset" közül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 08:30:38

Na Altintop :lol: Hogy hova meg minek azt nehéz megmondani!Azért bőven változhat a Real kerete, pénzügyi szempontból tökéletes igazolás, ingyen jött bármennyiért továbbadják nem nehéz kiszámolni plusszos :lol: Lehet még hasznos is akár a török játéka, s az biztos, hogy a repertoárja nő Mourinhonak. Meglátjuk, az biztos, hogy most az edző kérése jönnek a játékosok, Perez változott mentalitásban, s ez becsülendő!Az más kérdés, amit daffy szokott mondani, hogy ha elmegy Mourinho akkor mi lesz, de úgy gondolom most a nem sztárok érkezésével kialakulhat egy csapat a fővárosban!De amíg mi vagyunk a bajnokok, addig ezek csak utópisztikus gondolatok :P :lol:
Az utánpótlás téma meg szerintem pont a Zamorano-Mijatovic féle Realnál kezdődött el szerintem, hogy inkább külföldieket hoztak, s 1-2 ember került fel a B csapatból, később meg már még kevesebb és Pavonokra, Ivan Campokra meg emlékszünk.... :lol: Mi most visszatértünk a régi felfogáshoz, ők nem egyenlőre a miénk hatékonyabb eredményesebb, de általánosítva nem lehet megmondani melyik a jobb!Mindenesetre a 90es évek elején közepén, mikor még nem volt ennyi idegenlégiós mindkéát csapat tele volt spanyol játékossal, utánpótlás „gyerekkel”, az talán szimpibb volt!Ferrer, Amor, Bakero, Pep kontra Buyo, Sanchíz, Butrageno, Hierro, Míchel!
Nálunk se jött be a tele rakjuk hollandokkal, brazilokkal a csapatot, s eredmények terén úgy néz ki a sok idegenlégiós a Realnál sem jön be!Nagy mókuskerék ez persze…mert a Castillából „nem merik be rakni az embereket”, akkora az eredmény kényszer, nálunk Pep tökös volt, bejött neki mind Pedro, s Busquets is!
Az biztos jövőre megint nagy csata lesz a bajnoki címért s biztos vagyok benne, mi is erősítünk a kérdés kit és hova….Ilyen Fabregasokat remélem elfelejt a klub!!!Ha mi is tudnánk 10 millióból 2 játékost hozni ahogy a Real akkor elégedett leszek, de ne dobáljunk 30-40 milliókat ki….Ebben mindenféleképpen remélem példát veszünk a riválistól!
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.05.20. 07:59:57

A Madridnak jelenleg nem középpályásokra van szüksége. Csatáruk annyi mint a szemét, kp úgyszintén. Védőre szükségük lenne, de elköltik a pénzt másra. Sahin egy mélységi irányító, Xabi Alonso úgyszintén. Egyik se a tipikus labdaszerző kp. Tipikus labdaszerző kp-t játszott Pepe néhány meccsig és javult is a játékuk. 2 mélységi irányító sok egy csapatba! Nem mondom h Sahin rossz igazolás. Remekül tud passzolni, de nem hiszem h a lehető legjobban ki tudnák aknázni a benne rejlő lehetőségeket. Nálunk egy Xavi-féle poszton már hasznosabb lenne Sahin, de a Realnál nincs ilyen poszt és a jelenlegi felállásuk mellett nem is lesz. Sztem ez amolyan Canales-féle igazolás. Legyenek eggyel többen, aztáán majd 2 év múlva ingyen lepasszolják. Altintop leigazolása röhej és értelmetlen.
Lass,Xabi Alonso,Sahin,Khedira,Granero,Gago. 6 játékos 2 posztra. Nem fog ebből semmi jó kisülni!
A Fifa egy szégyen
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.05.20. 07:33:37

Persze, nyilván senkinek nem válik kárára, ha a spanyol másodosztályban focizhat profi karrierje kezdetén.
Anyagi vonzata meg nyilván van, bár a Madrid nem az a csapat, amelyiket túlzottan megmozgatnák az árak, akár eladásról, akár vételről van szó. Nem fogja őket földhöz vágni, ha egy húszévest nem 5, csak 2 millió euróért tudnak eladni. :)
d
Entrenador del Barça

2011.05.20. 01:43:26

Igazad van, ettől függetlenül nagy lehetőség, ha a másodosztályban edződhetnek az első csapatba készülő játékosok.
Nem mellékesen akár anyagi vonzata is lehet, hisz másodosztályban jó nevet lehet már szerezni, jó áron eladhatóvá válhatnak a játékosok.
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.05.20. 01:19:08

daffy írta:az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.
a másik dolog: a real utánpótlása jó ideje nem az igazi,talán a mostani castillás csapat villant.
Nem attól lesz egy utánpótláscsapat hatékony (értsd: jó tapasztalatszerzés és belerázódás a ligába), hogy Betis szintű csapat-e az ellenfél, vagy sem. A Barca B utoljára 98-99-ben volt 2. igás, azóta csak 3. ligás (plusz 1 alkalommal 4.). És mindeközben, ez alatt a 10 év alatt kerültek ki onnan azok a tehetségek, akik most az A csapat meghatározó alakjai: Xavi, Puyol, Valdés, Iniesta, Messi, Bojan, Busi, Pedro, Jeffren, stb.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem az utánpótlás értelme nem az, hogy minél magasabb osztályban játszanak a fiúk, hanem az, hogy beléjük neveljenek mindent, ami szükséges a magas osztályban való játékhoz. Barcelonaban ezt megkapják a fiatalok, Madridban nem.

Szóval nem attól lesz jó a Castilla, hogy a 2. ligában játszik, hanem attól, hogy olyan emberek és úgy foglalkoznak a srácokkal, mint nálunk. Amíg ilyen feltételeket és ilyen szellemiséget nem tudnak Madridban teremteni, addig nem fognak onnan felkerülni tehetségek és marad a "megveszünkmindenkit" taktika. Pláne úgy, hogy folyamatos nyeréskényszerben van a csapat, mindenki ki van már éhezve a kupákra és emiatt csak méginkább belevetik magukat a vásárlásba. Így aztán az utánpótlás le van sz@rva mindaddig, amíg Pérez nem látja be, hogy talán jót tenne egy kis slow down.
Dawe
Jugador d'estrella

2011.05.20. 00:50:29

Fiúk tudjátok volt egy videó ami magyarul volt feliratozva, ahogy Hitler bá magyarázza a dolgokat egy Barcelona győzelem után. Van egy videó amit találtam ez az alapja az egésznek, de nekem az a magyar feliratozású kellene.
Olyanokat mond a magyarban hogy: pedig lefizettük a bírót is, mondtam gutinak hohg rúgja fel messit...stb sztem tudjátok
Itt a példa: http://www.youtube.com/watch?v=iFJi-fCgOJ0
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
daffy
Madridista

2011.05.19. 23:37:50

ozsimiki írta:
d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....
az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.
a másik dolog: a real utánpótlása jó ideje nem az igazi,talán a mostani castillás csapat villant.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.19. 23:33:44

d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
d
Entrenador del Barça

2011.05.19. 23:23:30

Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.19. 22:12:02

bali 15 írta: Amúgy remélem,hogy a BL döntő után mi is igazolunk legalább 2 embert.

Két embernek a minimum hogy jönnie kell...
Minden sorba kell ember nálunk.Sehol sem vagyunk meg igazán, talán hátul.

Real meg nem fogja eladni most még Cé-t,majd ha jön más reklámarc,akire rámehetnek,akkor talán.
Plusz azért nem kevésszer húzta ki őket a szószból a portugál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.19. 22:02:36

Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Jobb lenne a Madrid CR nélkül? A csapat góljainak a felét a Portugál rúgta.
Amúgy remélem,hogy a BL döntő után mi is igazolunk legalább 2 embert.
Capon
Llegenda del Barça

2011.05.19. 20:42:58

Cumbee írta: Amúgy a Ronaldo-s témához hozzászólva, 227 millióért 1 másodpercig nem szabadna gondolkodni az eladásán. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Ha úgy nézzük meg minek adnák el?
Eddig is azt vettek meg akit akartak, nem kel nekik annyira a pénz, hogy csak azért eladják Ronaldot. Jelenleg az egyik legértékesebb játékos a világon ez jó reklám is a klubnak meg nagy presztízs is.

Altintop meg padra jó lesz. Sokat nem fogjuk látni játszani (gondolom). Bár én így is feleslegesnek tartom kicsit.
Bár ha ingyen volt akkor elfér bőven...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2011.05.19. 20:00:02

Barca__15 írta:Sahin, Altintop...margiték bekezdtek
reméljük a szezonbeli forgatókönyv hasonlóan alakul mint máskor hogy mienk a bajnokság és/vagy a BL a kupát visszaszerezni
ez a bagázs mindig ezt fogja csinálni? aztán jönnek azzal h doppingolunk amikor észre sem veszik h nem képes egy teljesen új keret egy nyár alatt összeszokni...
komolyan undorodom ettől :/
:D mitől?
altintop nem sok meccsen fog játszani,sahin a 4-3-3ban hiányposztra jött.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,sahin,xabi-özil/dm,higuain,cé
adan,arbeloa,albiol,granero,dm,benzema,kaka,altintop

gago,canales,garay,lass,adebayor,dudek távozik valószínű.
vásárlás nélkül ez egy 19+castillás keret jelenleg. egy jobbhátvéd és egy belső kp fog szerintem érkezni,de nem zárom ki egy cserecsatár leigazolását sem. ez jelenleg nem összevásárlás(a minőségbe nem megyek bele) :wink:
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.05.19. 19:59:25

daffy írta:
pedro leon helyét veszi át a padon.
Gonosz leszek, de volt neki egyáltalán helye?:D Én úgy képzeltem el, hogy a kispad mögött kellett ülnie szerencsétlen gyereknek, amennyire nem kedvelte Mourinho.
Amúgy a Ronaldo-s témához hozzászólva, 227 millióért 1 másodpercig nem szabadna gondolkodni az eladásán. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2011.05.19. 20:02:29-kor.
Barca__15
Barça B

2011.05.19. 19:50:07

Sahin, Altintop...margiték bekezdtek
reméljük a szezonbeli forgatókönyv hasonlóan alakul mint máskor hogy mienk a bajnokság és/vagy a BL a kupát visszaszerezni
ez a bagázs mindig ezt fogja csinálni? aztán jönnek azzal h doppingolunk amikor észre sem veszik h nem képes egy teljesen új keret egy nyár alatt összeszokni...
komolyan undorodom ettől :/
sjd
Llegenda del Barça

2011.05.19. 19:39:18

Válasz küldése