Na Altintop

Hogy hova meg minek azt nehéz megmondani!Azért bőven változhat a Real kerete, pénzügyi szempontból tökéletes igazolás, ingyen jött bármennyiért továbbadják nem nehéz kiszámolni plusszos

Lehet még hasznos is akár a török játéka, s az biztos, hogy a repertoárja nő Mourinhonak. Meglátjuk, az biztos, hogy most az edző kérése jönnek a játékosok, Perez változott mentalitásban, s ez becsülendő!Az más kérdés, amit daffy szokott mondani, hogy ha elmegy Mourinho akkor mi lesz, de úgy gondolom most a nem sztárok érkezésével kialakulhat egy csapat a fővárosban!De amíg mi vagyunk a bajnokok, addig ezek csak utópisztikus gondolatok
Az utánpótlás téma meg szerintem pont a Zamorano-Mijatovic féle Realnál kezdődött el szerintem, hogy inkább külföldieket hoztak, s 1-2 ember került fel a B csapatból, később meg már még kevesebb és Pavonokra, Ivan Campokra meg emlékszünk....

Mi most visszatértünk a régi felfogáshoz, ők nem egyenlőre a miénk hatékonyabb eredményesebb, de általánosítva nem lehet megmondani melyik a jobb!Mindenesetre a 90es évek elején közepén, mikor még nem volt ennyi idegenlégiós mindkéát csapat tele volt spanyol játékossal, utánpótlás „gyerekkel”, az talán szimpibb volt!Ferrer, Amor, Bakero, Pep kontra Buyo, Sanchíz, Butrageno, Hierro, Míchel!
Nálunk se jött be a tele rakjuk hollandokkal, brazilokkal a csapatot, s eredmények terén úgy néz ki a sok idegenlégiós a Realnál sem jön be!Nagy mókuskerék ez persze…mert a Castillából „nem merik be rakni az embereket”, akkora az eredmény kényszer, nálunk Pep tökös volt, bejött neki mind Pedro, s Busquets is!
Az biztos jövőre megint nagy csata lesz a bajnoki címért s biztos vagyok benne, mi is erősítünk a kérdés kit és hova….Ilyen Fabregasokat remélem elfelejt a klub!!!Ha mi is tudnánk 10 millióból 2 játékost hozni ahogy a Real akkor elégedett leszek, de ne dobáljunk 30-40 milliókat ki….Ebben mindenféleképpen remélem példát veszünk a riválistól!