Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lekapcsolták az oldalt, többé nem fog menni. Hiába, aki illegális dolgot folytat magyar hostinggal, az halálra van ítélve. Csoda, hogy eddig bírta.Rewolution5 írta:Skacok? Mi történt a moovie.hu-val? csak nekem nem nyitja meg, vagy befucssolt?
Király:D, kösz a segítséget, akkor ez így egyszerűbb lesz mint gondoltam.FtcSikiHun írta:Nem Pesten lakok, de barátomnak volt rasztája, és waxot a DM-be vett hozzá. Ha itt vidéken van, gondolom Pesten is, ott érdemes megnézni.Varga írta:Helló, nem tudom, hogy van- e raszta a fórumon, de hátha tud valaki segíteni.
Szóval tegnap csinálták meg a hajam egy házibuliban, és elég hirtelen jött, szóval még nem tudtam utánanézni dolgoknak, szóval az lenne a kérdésem, hogy Budapesten van esetleg raszta bolt, ahol lehet kapni waxot, meg tűt amivel horgolni kell, kiegészítők, stb.
Ugyan ez a routerem van albiban mint amit írtál. Mi is szenvedtünk vele sokáig, netet úgy tudtuk beállítani,hogy kábellel volt összekötve a gép. Majd 192.168.1.1 admin-admin. Mindent beállítottunk ezzel (wireless részt is).Majd lekaptuk a notebook-ot kábelről. A routerben vannak a titkosítások azokat beállítod és megjegyzed. Majd amikor gépről csatlakozol a wifi-re a titkosításnak meg kell egyezni,azzal amit a routerben megadtál.palesz77 írta:Valaki segítsen légyszi. Kaptam wifis routert, és bajom van vele. Felrakja a gépre, de nincs net, mert a DNS nem jó... Nem tudom mit rontottam el, valakinek valami tippje van?
Nem Pesten lakok, de barátomnak volt rasztája, és waxot a DM-be vett hozzá. Ha itt vidéken van, gondolom Pesten is, ott érdemes megnézni.Varga írta:Helló, nem tudom, hogy van- e raszta a fórumon, de hátha tud valaki segíteni.
Szóval tegnap csinálták meg a hajam egy házibuliban, és elég hirtelen jött, szóval még nem tudtam utánanézni dolgoknak, szóval az lenne a kérdésem, hogy Budapesten van esetleg raszta bolt, ahol lehet kapni waxot, meg tűt amivel horgolni kell, kiegészítők, stb.
Csak egy tipp,lehet segít lehet nemFecooo írta:ahogy említettem múlt héten üzemeltem be az új tp-link (WR340GD )rúterem és van egy kis probléma...
a szolgáltatóváltásnak köszönhetően 10-ről 30 megára ugrott a letöltési sebességem, ennek rohadtul örültem, de sajnos nem tudom kihasználni, nem értem miért![]()
az asztali gépem és a laptopom is a rúterről megy ez evidens.
az asztali gépemen jön rendesen a 30 mbit, viszont a laptopom "csak" max 20-at lát, és nem bírom sehogy se fentebb tornázni a sebességet![]()
lehetséges, h a laptopom wifi adaptere a gyenge? ez azért nem lehet, mert elméletileg a Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG kártyának bírnia kéne...
a rúter beállításaival sincs gond, beállítottam, h 54 megabitig működjön, tehát nincs limit...
mi lehet még a gond? a távolság nem lehet, mert 3 m-re van tőlem a rúter...
vki tipp esetleg? (vezetékkel összeköthetném a laptopot, de az kényelmetlen...)
A gépeden azért megy a max sávszél mert az vezetékkel kapcsolódik rá. (Modem-Router-gép)Fecooo írta:ahogy említettem múlt héten üzemeltem be az új tp-link (WR340GD )rúterem és van egy kis probléma...
a szolgáltatóváltásnak köszönhetően 10-ről 30 megára ugrott a letöltési sebességem, ennek rohadtul örültem, de sajnos nem tudom kihasználni, nem értem miért![]()
az asztali gépem és a laptopom is a rúterről megy ez evidens.
az asztali gépemen jön rendesen a 30 mbit, viszont a laptopom "csak" max 20-at lát, és nem bírom sehogy se fentebb tornázni a sebességet![]()
lehetséges, h a laptopom wifi adaptere a gyenge? ez azért nem lehet, mert elméletileg a Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG kártyának bírnia kéne...
a rúter beállításaival sincs gond, beállítottam, h 54 megabitig működjön, tehát nincs limit...
mi lehet még a gond? a távolság nem lehet, mert 3 m-re van tőlem a rúter...
vki tipp esetleg? (vezetékkel összeköthetném a laptopot, de az kényelmetlen...)
Az a baj szerintem, hogy nálam ez helyett ez van. És gőzöm sincs miért, mert jól össze van dugva minden, de mégis ez van. Bár lehet én vagyok csak nyomi...Fecooo írta:
a rútered manual-ja: http://www.tp-link.com/resources/soft/2 ... 225111.pdf
torrent esetén kell az ún. port forwarding, ehhez leírások:
1, static iphttp://portforward.com/networking/staticip.htm
Kaptam, elvileg fel is rakta, de még sincs net...Fecooo írta:szerencséd van, pont egy hete üzemeltem be én is egy TP-link rútert, szóval nem hiszem, h nehéz lenne
majd ezt a hsz-t szerkesztem a leírással, figyeld majd
szerk: nem kaptál hozzá egy lemezt?
azzal mennie kéne a beállításnak, de lássuk csak:
tp link tl-wr740nFecooo írta:
írd le pontosan a típusát, rákeresek a megfelelő leírásra
írd le pontosan a típusát, rákeresek a megfelelő leírásrapalesz77 írta:Valaki segítsen légyszi. Kaptam wifis routert, és bajom van vele. Felrakja a gépre, de nincs net, mert a DNS nem jó... Nem tudom mit rontottam el, valakinek valami tippje van?
azt fogom csinálniBob_Marley írta:Editorban nem tudok segíteni, de az oldalon biztos, hogy találsz olyan mezes patchet ahol pontosan leírják, hogy kell belevarázsolni!Vagy rakj fel átfogó patchet (ahogy néztem pl az első olyan), amiben stadionok, labdák, mezek stb benne van, s csak telepíteni kell!
mezeket akrok, szeretnék feltenni, és azt írták kell a maneger is hozzá, azt leszedtem csak nem jutok vele egyről a kettőre!Bob_Marley írta:Milyen patchre gondolsz?Sima hivatalosra vagy valami kiegészítőre?
A hivatalost csak feltelpíted vársz, mert eltart egy pár percig, aztán go!
http://www.fifa-patch.com/
Itt meg kiegészítő patcheket találsz!