Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, gondolom IMGBurnel irsz. Én CloneCDvel írok(IMGBurnel próbáltam, írás kezdeténél mindig lefagyott a gép, ergó 3 CDt elcsesztem vele,míg CloneCDnél minden rendben volt), oda meg kell.Bobberto írta:
Amit linkelt daffy, az alapján csinálom régóta és direkt nem teszem be mellé már a Layerbreakes részt, mert egyébként ki kellene szednem.
Csak nem találtam ezt az oldalt hirtelen. Szóval Fernando, amit daff linkelt az nagyon jó oldal és ott lejjebb ugyanúgy le van írva, hogy kell .dvd-t csinálni, ha nincs
Bocsánat a dupláért... :/
Amit linkelt daffy, az alapján csinálom régóta és direkt nem teszem be mellé már a Layerbreakes részt, mert egyébként ki kellene szednem.Messithebest írta:Ez azért nem így van, kijavítanám: Nyitsz egy jegyzettömböt és belerakod ezeket:Bobberto írta:1. Ahol van a játék, oda nyitsz egy jegyzettömböt, majd oda bemásolod a kicsomagolt iso fájlnak a nevét pontosan szóval L.A. Noire 3DVD stb stb .isoFernando írta:Nem nagyon vágom az írást boxra. Az első-t kiírtuk (LA Noire dvd1), a másodiknál viszont csak iso van, dvd-file nincs. Hogy kell? A másik nagy kérdésem, hogy sok helyen olvastam, hogy a 2. lemezhez szükségem van valamire, hogy tudjak vele játszani, ebből mi igaz?
-> mentés másként elnevezed aminek akarod és .dvd és minden fájlként, hogy lehessen látni és kész is.
képfájlneve.iso
LayerBreak=1913760
utána mentés másként, txt-t át állítod minden fájlra és elmented az iso fájl mellé ezzel a névvel: képfájlneve.dvd és ezt kíírod(ha IMGBurnnel írsz akkor utána átírod úgy ahogy azt szoktad)
szerk.: meg kell babrálni, mert nem fog menni.
Nem az nem lesz jó, ha az 1 alapján írod, mert abban van benne, hogy melyik iso-t írod ki, ergó kiírnád az elsőt újra.Fernando írta:Ezt te is megcsináltad végül? Ha nem akkor nem babrálom. Vagy esetleg, ha kiírom mellé azt a .dvd file-t ami az 1-hez van?
hajráFernando írta:Nem nagyon vágom az írást boxra. Az első-t kiírtuk (LA Noire dvd1), a másodiknál viszont csak iso van, dvd-file nincs. Hogy kell? A másik nagy kérdésem, hogy sok helyen olvastam, hogy a 2. lemezhez szükségem van valamire, hogy tudjak vele játszani, ebből mi igaz?
Ez azért nem így van, kijavítanám: Nyitsz egy jegyzettömböt és belerakod ezeket:Bobberto írta:1. Ahol van a játék, oda nyitsz egy jegyzettömböt, majd oda bemásolod a kicsomagolt iso fájlnak a nevét pontosan szóval L.A. Noire 3DVD stb stb .isoFernando írta:Nem nagyon vágom az írást boxra. Az első-t kiírtuk (LA Noire dvd1), a másodiknál viszont csak iso van, dvd-file nincs. Hogy kell? A másik nagy kérdésem, hogy sok helyen olvastam, hogy a 2. lemezhez szükségem van valamire, hogy tudjak vele játszani, ebből mi igaz?
-> mentés másként elnevezed aminek akarod és .dvd és minden fájlként, hogy lehessen látni és kész is.
1. Ahol van a játék, oda nyitsz egy jegyzettömböt, majd oda bemásolod a kicsomagolt iso fájlnak a nevét pontosan szóval L.A. Noire 3DVD stb stb .isoFernando írta:Nem nagyon vágom az írást boxra. Az első-t kiírtuk (LA Noire dvd1), a másodiknál viszont csak iso van, dvd-file nincs. Hogy kell? A másik nagy kérdésem, hogy sok helyen olvastam, hogy a 2. lemezhez szükségem van valamire, hogy tudjak vele játszani, ebből mi igaz?
Azért van az aktiváló lemez, hogy ne kelljen patchelni!barca99 írta:2009-es gépem van, az akkori legújabb flash van rajta, aktiváló lemezzel megy az L.A. Noire is. És nem használtam semmilyen wave módosító programot.
Eddig kb. tíz percet játszottam vele, az autó(k)nak nem igazán van súlya. A GTA irányítása mintha jobb lett volna.
Én úgy olvastam, hogy majd vmi új dash lesz, és avval is lesz valszeg vmi [auto_cenzúra]. Meg azt is, hogy valami új lemezformátumot akarnak bevezetni.Messithebest írta: Őőő ap 2.5 védelem nem fog már egy játékban sem megjelenni(olvastam), csak NFS:HPval próbáltam csak tolni, nem ment...
Őőő ap 2.5 védelem nem fog már egy játékban sem megjelenni(olvastam), csak NFS:HPval próbáltam csak tolni, nem ment...szajko írta:nekem is ez vanMessithebest írta:Parancsolj: 2.0.12625.0
Most kezd zavarni h nincs már DVD-m(Please insert Disc 2 to continue....)...akkor gondolom neked is új flash kell majd,mert az AP 2.5-ös védelemmel ellátott játékok nem fognak menni.
Adjak DVD-t?:D még januárba rendeltem egy 50-es Verbatim packot és még van belőle 43.
szerk:most olvastam,hogy a COD sorozat az NFS:HP, a FABLE 3 és a HALO sorozat nem fog menni csak.
+ az Assassin's creed Brotherhood.szajko írta: szerk:most olvastam,hogy a COD sorozat az NFS:HP, a FABLE 3 és a HALO sorozat nem fog menni csak.
nekem is ez vanMessithebest írta:Parancsolj: 2.0.12625.0
Most kezd zavarni h nincs már DVD-m(Please insert Disc 2 to continue....)...
Parancsolj: 2.0.12625.0szajko írta:ha megkérhetlek,akkor nézd már meg ,mert nekem meg a shift2 nem kért frissítést.Messithebest írta:ha nem megy akkor majd reggel megnézem.
amúgy,ha tényleg nem fognak menni a játékok,akkor beviszem haveromhoz a boxot és ő lerendezi vagy 2000Ft-ért és újra jó lesz minden.
Azért ha tud flashelni, akkor kérdezd meg tőle is amit akarsz biztos ami biztos.szajko írta:Köszi! Most tárgyaltam le spannal és 4ezerért új flasht rakat rá. De az a baj,hogy csak 3 hét múlva. Mondjuk addig kitolom az LA Noiret és a FIFA is megy szóval nincs akkora nagy baj.davi10 írta:Ha a legújabb flashed van(LT+) akkor igen. Ha nem akkor ugyanúgy nem fog menni, de az új flashnek kell, hogy végigfuttasd!
Viszont én nem írtam ki az L.A-t, szóval nemtudom, hogy milyen frissítést kér. Nekem most az van fenn az xboxon, amit a Crysis 2 kért.
Viszont elvileg jön egy új frissítés és lehet,hogy gyógyír lesz a bajomra.
Köszi! Most tárgyaltam le spannal és 4ezerért új flasht rakat rá. De az a baj,hogy csak 3 hét múlva. Mondjuk addig kitolom az LA Noiret és a FIFA is megy szóval nincs akkora nagy baj.davi10 írta:Ha a legújabb flashed van(LT+) akkor igen. Ha nem akkor ugyanúgy nem fog menni, de az új flashnek kell, hogy végigfuttasd!
Viszont én nem írtam ki az L.A-t, szóval nemtudom, hogy milyen frissítést kér. Nekem most az van fenn az xboxon, amit a Crysis 2 kért.
Rendben köszönöm akkor, kipróbálom majd, nem hiszem, hogy végigtudom játszani, de jónak tűnt, s rengeteg kalandjátékot játszottam régen, Syberia, Monkey Island stb Still life, s ilyen detektíves tuti jó!davi10 írta:
Ha a brotherhood megy, akkor a legújabb flash van rajta. Akkor nincs szükséged a waves patcherre. Az arra jó, hogyha régi flash van az xboxon, és nem játssza le az új játékokat, akkor azzal vissza tudod patchelni, hogy lejátssza.
Az L.A.-n nincs az a védelem, ami pl. az assassin's creeden, szóval mennie kell. És frissítést lehet, hogy kér, attól függ, hogy melyik játéknál frissítetted utoljára.
Ha a brotherhood megy, akkor a legújabb flash van rajta. Akkor nincs szükséged a waves patcherre. Az arra jó, hogyha régi flash van az xboxon, és nem játssza le az új játékokat, akkor azzal vissza tudod patchelni, hogy lejátssza.Bob_Marley írta:Kérdésem továbbra is áll!Mi az a wave patcher s társai!Nekem olyan flash van a gépen amivel az assasin creed is megy, nem tudom ez jó vagy nem, mert nem ismerem azt a játékot, de azon mutatta be a srác, hogy lám „ezzel a flashhel ez is megy”!Így ha berakom ezt a La Noire csodát, akkor menni fog?Oké egyszerűbb ha kipróbálom, s ha kiír valami frissítés dolgot akkor, hagyom, de gondoltam valaki meg tud erősíteni a dologban!
Ha a legújabb flashed van(LT+) akkor igen. Ha nem akkor ugyanúgy nem fog menni, de az új flashnek kell, hogy végigfuttasd!szajko írta:Én is frissítettem a dashboardot az LA Noire miatt,mert kérte és azóta tényleg nem megy egy jópár játék,mert kipróbáltam,hogy mennek-e,de sajnos nem. Ha ezen az ABGX 360-on végig futtatom akkor100%,hogy jó lesz?davi10 írta:És ha felrakod a legújabb flasht akkor a Codokat újra ki kell írnod ABGX 360-on végigfuttatva.
ha megkérhetlek,akkor nézd már meg ,mert nekem meg a shift2 nem kért frissítést.Messithebest írta:ha nem megy akkor majd reggel megnézem.
fejből nem tudom sajnos, próbáld meg abból kikövetkeztetni, hogy régi Xbox 360 Arcadeom van, és 1x frissítettem csak, Shift2nél.... ha nem megy akkor majd reggel megnézem.szajko írta:és milyen dashboard van a boxodon?Messithebest írta:Nekem nem kért semmi dashboard frissítést, letöltöttem, kicsomagoltam, 360WavesPatcherrel visszatoltam Wave 3ra, kíírtam CloneCDvel 4x sebességen, nem kér semmit sem, és hibátlanul fut. Közben kijött a DVD3 is, most szedem, remélhetőleg a héten megérkeznek a DVDk amiket rendeltem....
és milyen dashboard van a boxodon?Messithebest írta:Nekem nem kért semmi dashboard frissítést, letöltöttem, kicsomagoltam, 360WavesPatcherrel visszatoltam Wave 3ra, kíírtam CloneCDvel 4x sebességen, nem kér semmit sem, és hibátlanul fut. Közben kijött a DVD3 is, most szedem, remélhetőleg a héten megérkeznek a DVDk amiket rendeltem....