Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van, pl Villareal-Real csúsztatva lesz csak. De azért inkább adják a bajnokot, mint a 2ikotsocio66 írta:szerintem örüljünk hogy a mi meccsünket adják,ha megnézed lett volna erősebb párosítás is.Fecooo írta:nem mintha annyira fontos lett volna, de szívesen megnéztem volna a sorfalat... kösz sport tv
szerintem örüljünk hogy a mi meccsünket adják,ha megnézed lett volna erősebb párosítás is.Fecooo írta:nem mintha annyira fontos lett volna, de szívesen megnéztem volna a sorfalat... kösz sport tv
Lesy írta:azé remélem befejezik a 3. félidőt időben...![]()
B+ mióta várok már 1 ilyen kezdőre! És végre meg merte húzni Pep.(Nem mintha nagy bátorság kellett volna hozzá 1 felkészülési mérkőzésen.El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról:
Valdés; Bartra, Fontàs, Mascherano, Abidal; Keita, Dos Santos, Thiago; Jeffren, Bojan y Afellay
mert te nagyon okos vagy.. örüljél..Robcsyy írta:na végre padozik Villa, ráfér már szegényre...El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról:
Valdés; Bartra, Fontàs, Mascherano, Abidal; Keita, Dos Santos, Thiago; Jeffren, Bojan y Afellay
Dos Santosnak meg Jeffrennek örülök
egyetértek. ráfér a pihenés a fiúkra fizikálisan. Villának meg fejben is össze kell magát szednie a BL-döntőre... Affelaynak naon drukkolok a góléért/gólokért és a jó játékért:)Gauchomester írta:Ott a pont. Bármilyen sérülés benne van egy kapus kijövetelében, Pinto meg erősködött Madridban, eltiltott, nehogy Minonak kelljen védenie a döntőn. Persze ez nem fog előfordulni, de az ördög sosem alszik.Game90 írta: Valdés-t nem erőltettem volna, amúgy tetszik a kezdő, Dos Santos, Thiago, Afellay...
Ott a pont. Bármilyen sérülés benne van egy kapus kijövetelében, Pinto meg erősködött Madridban, eltiltott, nehogy Minonak kelljen védenie a döntőn. Persze ez nem fog előfordulni, de az ördög sosem alszik.Game90 írta: Valdés-t nem erőltettem volna, amúgy tetszik a kezdő, Dos Santos, Thiago, Afellay...
El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról:
Valdés-t nem erőltettem volna, amúgy tetszik a kezdő, Dos Santos, Thiago, Afellay...El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról:
na végre padozik Villa, ráfér már szegényre...El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról:
El fanático írta:Hivatalos kezdőnk az El mundo-ról: