Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nah ezt nagyon sajnálom, Anglia egyértelműen kapustemető, De Gea meg valóban olyan tehetség, mint Casillas volt... (ha nem Angliába ment volna, Gula is már európai szinten ismert kapus lenne, ugyanis korosztályában top3-as kapusként tartják/tartották számon De Gea-val együtt, a 3. srác neve nem jut eszembe most...)daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.
Tehetséges kapus, de nem értem, ha ennyit ki tudnak érte adni, akkor miért nem Stekelenburgot veszik meg? Nem lenne sokkal drágább, de de geanal sokkal jobb kapus. Ha jól tudom most el van törve a keze, de akkor is jobban járna sztem a MU.daffy írta:a mirrorfootball.com szerint a mu megállapodott az atleticoval de gea átigazolásának ügyében. az üzlet 18 millió euró körül jöhet létre.

Azért én néha csodálom a focisták hidegvérét. Én biztos nem bírtam volna ki, h ne üssem meg ezt a takony bírót.Game90 írta:
De legalább megtudtam, hogy ezért nem jár 11-es:
http://arsenalist.com/video/?id=xipvvj
Ez pedig nem gól:
http://arsenalist.com/video/?id=xipx00
szerintem az idei játékára rányomta a bélyegét az évek óta tartó huzavona,egy jó meccsére nem emlékszem.Game90 írta: Mutatták Fabregast a nézőtéren. Kb. ezt lehetett leolvasni az arcáról: mit keresek én még itt???

Ha az ellenünk mutatott teljesítményből indulunk ki, akkor nem is annyiraTocy írta:
Lehet, hogy nem tudnátok...de az az 1 lövés, az csúnyán néz ki nagyon.
Lehet, hogy nem tudnátok...de az az 1 lövés, az csúnyán néz ki nagyon.Game90 írta:És? Ha lenne 15, akkor se tudnánk gólt lőniFernando írta:Én nem nézem a meccset, de azt látom eredményeken, hogy összesen 1 azaz 1 db kaput eltaláló lövése volt az Arsenalnak.![]()
Villának meg volt 3...igaz, abból 2 gól...![]()
![]()
Mutatták Fabregast a nézőtéren. Kb. ezt lehetett leolvasni az arcáról: mit keresek én még itt???

A keret erejéhez képest Wenger a maxot hozza ki a dologból egy esetleges 3. hellyel.Game90 írta: ARSENAL TEAM: Szczesny, Sagna, Squillaci, Vermaelen, Gibbs, Song, Wilshere, Ramsey, Arshavin, Walcott, van Persie.
És? Ha lenne 15, akkor se tudnánk gólt lőniFernando írta:Én nem nézem a meccset, de azt látom eredményeken, hogy összesen 1 azaz 1 db kaput eltaláló lövése volt az Arsenalnak.
Erre inkább esélyt adnak a Citynek, hogy átvegyék tőlük a dobogót.Fernando írta:15 perc 0-2. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.Inkább már sajnálom őket, szánalmas.
Szerk.: Az én mixemet is vitték, gondoltam még majd ösztönzi őket (egy amúgyis kötelező meccsen), hogy x-elt a Chelsea, a közvetlen rivális. Erre...
Game90 írta:Utolsó hazai meccs, remélem jó játékkal legyőzzük az Aston Villát.
12 perc elteltével mind a 4 meccsen az idegenbeli csapatok vezetnek.

Én nem láttam a filmet, egyszerűen csak megkedveltem őket néhány évvel ezelőtt.Fernando írta:Úgy nézem pár emberre hatással volt a Green Street Hooligans c. film.
Valahogy úgy. Illetve a Stoke-nak köze sem volt a meccshez, azt bírtam 0-1-nél is még hátul passzolgattak. Igazából fel sem merült bennem, hogy a Stoke megnyerheti a kupát a meccs képe alapján, és akkor kizárásos alapon a Citynek kellett.Game90 írta:ManCity - Stoke 1-0, Yaya lőtte a győztes gólt. A kevésbé rosszabb csapat nyert. Yaya, Silva és Balotelli nagyot játszott.
Ja, a City 35 év után nyert újabb trófeát. Ehhez képest az Arsenal 6 kupamentes szezonja...