2011.05.12. 23:58:30
Még ha el is tiltják, 5 meccsre... Ezért 5 meccs? murinnyó hónapokon keresztül pofázott és ócsárolt mindent, Barca-t, UEFA-t, UNICEF-et, a ti anyátokat, az én anyámat, mindenki anyját és neki bírnak adni 5 meccset egy havi (*évi) sz*rrágásért, Sergio meg kapásból 5-t kap, amikor lemajmoz egy majmot! Marcelo egy majom, egy kis paraszt, én is lemajmoztam volna... Mondjuk nem a bőrszínére gondoltam volna először, hanem mert egy sutyerák... Busquets-ben is meg van az S-faktor, mint a madrid játékosok 90%-ban, de akkor is, egy szóért 5 meccs, mikor a túloldalon sok száz ócsárló szó után alig 5 meccs... A tulok meg rányilatkozza, hogy majd ha az UEFA megmagyarázza neki, mire kapott 5 meccset, akkor majd szóba áll a sajtóval... Én úgy vágtam volna ki ezek után a komplett jövő évi Bl-idényből, mint macskát sz*rni és ez vonatkozna az összes edzőre, beleértve Pepünket is a játékba, ha így nyilatkoznának ezek után... Mitől ennyire rémisztő a vén prosztatás, hogy nem lehet 7-8 meccsre kiszórni, hanem enyhítőnek CSAK 5 meccs... Mi ez a sz*r, amivel etetnek minket? Hát hol itt az igazság? "Az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben..."
Football, bloody hell. /SAF/