2011.05.12. 14:33:10
Több ilyen meccset nem akarok látni. Életem eddigi talán legrosszabb meccse volt. Ennyire undorítóan, flegmán, koncentrációhiányban játszani csapatot még nem láttam. Bár úgy elég nehéz, ha csak Afellay meg Abidal akar focizni. Guardiola azt mondta, hogy a csapatát nem tudja úgy pályára küldeni, hogy x-re játszanak. Hát ha nem is szándékosan, de sikerült úgy játszaniuk. Most nagyon dühös vagyok a csapatra. Az utolsó 15 percben volt kb. 300 passzuk a védőinktől a középpályáig. Vmi hihetetlen volt. Mit őriztünk ezen az eredményen? Enyi erővel mindkét csapat levonulhatott volna a pályáról, mert azzal sem vesztettünk volna semmit. Én nem igazán tudok haragudni, akkor a csapatra, ha rosszul játszva, de görcsösen is mindent megpróbálva egy másik csapat ellen kikap. Most ennél sokkal rosszabb történt. Nem hogy görcsösen, de egyáltalán semmit nem próbáltak meg. Hátul ment végig a tili-toli aztán ennyi. Messitől megint csak örökölni lehetett a labdát. Felháborító, ahogy a csapat játszott. Remélhetőleg ez soha többé nem fordul elő, mert ezért fölösleges leülni a TV elé, hogy azt nézzük a 4 védő meg a 3 kp hátul, hogyan passzolgat...
Gratulálok a csapatnak a bajnoki címért, mert hatalmas siker, de ezzel amit most produkáltak elásták magukat az én szememben. Még mindig előttem van a kérdés. Mit kellett úgy őrizni az 1-1-en, hogy még támadást se mertünk kezdeményezni? Jó hozzáállás volt egy ilyen szintű csapattól mit ne mondjak... Most mindenki biztos írja majd a hsz-eket, hogy milyen hülye vagyok, de ezt le kellett írnom, mert ami tegnap a pályán történt az felháborító volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor