Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forrás? Mi ez?Messidona10 írta:Remélem ez csak rossz vicc, vagy egyszerű elírás...
Nuri Sahin (TUR,középp.)
Borussia Dortmund>>>Real Madrid
Hajnal Tamás (HUN,középp.)
Borussia Dortmund>>>Real Madrid
Csúnya volna...
Legyen neked igazad, akkor a játékstílusa alapján Xavi és Iniesta kettőse. Alapvetően úgy értettem, hogy Zidane is Messihez fogható nagyság volt annak idején a szememben, egy páratlan játékos, aki ráadásul a mainál sokkal sűrűbb mezőnyben tudta megvillantani zsenijét.Fernando írta:Olyan sok Messit azért nem vélek felfedezni Zidaneban. Xavi oké, de akkor már inkább Iniesta Messi helyett.
Nem véletlenül használom azt az avatartkimber írta: Az utolsó, Messit megelőző zseni -számomra- Zidane volt, aki az egyik legkomplexebb játékra volt képes. Gólerőssége mellett hihetetlen játékintelligenciával bírt, mint Xavi és Messi, csak egy személyben.
Ez így van!!!Ne is gratuláljatok,nem is kell,majd itt a fórumon gratulál mindenki mindenkinek,azt az pon t elég leszPavel írta:Isten adja, hogy a jóslatod beigazolódjon, de nem fogunk világgá szaladni azért, mert nem gratulálsz.haszi írta:Én is szeretnék gratulálni a bajnoksághoz, mivel megérdemlitek, ti voltatok a jobbak, ti koncentráltatok jobban a kisebb csapatok ellen is. Viszont én is csatlakoznék azokhoz, akik a BL-győzelemhez, akkor se gratulálnának, ha 4-0-rá vernétek a MU-t a döntőben, űrfocival. Az okokat szerintem mindannyian tudjuk. :roll
Isten adja, hogy a jóslatod beigazolódjon, de nem fogunk világgá szaladni azért, mert nem gratulálsz.haszi írta:Én is szeretnék gratulálni a bajnoksághoz, mivel megérdemlitek, ti voltatok a jobbak, ti koncentráltatok jobban a kisebb csapatok ellen is. Viszont én is csatlakoznék azokhoz, akik a BL-győzelemhez, akkor se gratulálnának, ha 4-0-rá vernétek a MU-t a döntőben, űrfocival. Az okokat szerintem mindannyian tudjuk. :roll
na, azért én nem azt írtam, hogy nem is gratulálnék... van különbség a 2 között...haszi írta:Én is szeretnék gratulálni a bajnoksághoz, mivel megérdemlitek, ti voltatok a jobbak, ti koncentráltatok jobban a kisebb csapatok ellen is. Viszont én is csatlakoznék azokhoz, akik a BL-győzelemhez, akkor se gratulálnának, ha 4-0-rá vernétek a MU-t a döntőben, űrfocival. Az okokat szerintem mindannyian tudjuk.![]()
Soldado87 írta:Üdv!
Szeretnék gratulálni a győzelmetekhez! Nem férhetett kétség a bajnoki címetekhez. A kupa és a BL kiélezettebb volt, de a 4 felvonásos Calssicóra egyik csapat sem lehet igazán büszke.
Jövőre színvonalasabb Classicókat és kiegyenlítettebb bajnokságot kívánok minden KEDVES! és objektív (valamint nem divatdrukker) Barcásnak, persze fordított előjellel.
Hala Madrid!
Siempre Fieles!
Tudjuk. Nem tudtok veszíteni.haszi írta:Az okokat szerintem mindannyian tudjuk.![]()
Az nem semmi összeesküvés elméletRobika írta:koszi a gratulahoz de azert a Bl-mecseken tortentekrol igazat adok neked csak szerintem rossz oldalrol nezted a dolgot,mert a jatekvezeto tenyleg nem a legjobb formajat hozta csak ezzel titeket segitet mert az edzotok sajna nem focizni akar csak a politikat forditja a sajat oldalara amikor meg csak nem is spanyol es semmi koze sincs a Madrid-Barca tortenelmehez csak nem tud vesziteni ezert mindent megprobal megtenni hogy osszeugorjon a szurkolotabor es kozben mar lehegy hogy tevezi a Portugal Nemzeti csapat iranyitasat ha a madridtol elkuldik es hat ha a Spanyol valogatott verhetetlen akkor inkabb szetzuza az osszetartasst hogy legyen egy kis eselyuk a kovetkezo EB-n