zsuni írta:én nem tudok mondani egyet sem, számomra a mai foci már nem élvezetes. szerintem nincsenek zsenik, de persze ez egy támadható és szubjektiv vélemény

Hát kétségkívül, aki igazi zseni volt még az Ronaldinho volt. Messi is egy hatalmas nagy ikon, aki sokkal eredményesebb, hatásosabb, talán még szimpatikusabb is, de vmi hiányzik belőle, ami Ronaldinhoban meg volt. Az a lehetetlen cselezőképesség, a közönség szórakoztatása, az állandó mosoly az arcán... Még most is nagyon jó rá visszagondolni. Még mindig itt van előttem az a gólja, amit a Chelsea-nek csőrözött be, vagy amit ollózott a Villarealnak, vagy a hatalmas szabadrúgásgólja a Zaragoza ellen, vagy a Real elleni tapsmámor. Ezek felejthetetlen élmények... A jelenlegi csapatból az hiányzik nekem, ha szerzünk 1-2 gólt már minden arra megy ki, hogy mikor fújja már le a bíró? Ezen a felfogáson kéne egy kicsit változtatni, mert ez a csapat nagyon sokra hívatott, másrészt sokkal jobb meccseket is látnánk...
Egy kis visszaemlékezés

Néha muszáj, mert ha nem tesszük, akkor mit érünk el sikerekkel, ha nem emlékezünk rá

Egy kis iróniával "semmit".